Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom ben eski ölçümlerime baktım..vücudun o anki kas yağ dengesine göre değişiyor bence. O nedenle internettekiler ortalama hesaplamalar sanırım. 65,8 ken 1350 , 65 kg olunca 1383 olmuş bazal metabolizma hızı. O hafta tartıda -800 görünürle ama 2,4 kg yağdan gitmiş, 1,6 kas almışım..
Benim böyle bile hesaplayınca 900 küsür çıkıyor çok az inş gerçeği öyle değildir regli bitince gideceğim diyetisyene :)

KızlaR çoğunluk menü yazmıyor bende aksatıyorum ... bu alışkanlığı bırakmayalım birbirimizin menüsüne bakmak eleştirmek bence çok faydalı kaçamakları da engellemiş oluyor L Libas7 çok az yazmaya başladın mesela
matruj1 matruj1 biliyorum sen hiç bir zaman öyle çok aktif olmadın ama menüleri yazıyordun ben mi atladım sanki yok menülerin canım.

Menüm
kızlar artık akşam yemeklerini öne çektim gibi o yüzden saatler garip menümde

10:00 : peynirli iki yumurta omlet
ara : ceviz ve çok az kuru üzüm leblebi
16:30 sebze türlü
20:00 yoğurt

spor
45 dk + 65 dk cardio bisiklet
10 dk bölgesel
Plank ödevi yapıldı :)
Süpersin ben de yaptım ödevimi.. iki arada biraz daha ip atladım ama yarına yazarız artık.. evde misafir vardı eşim onu evine bırakırken ben de beş dakika atladım. Eve gelince de beni eleştirdi yeterli spor yapmadın mı diye. Şaka gibi ama ekstra biraz daha spor yaptım diye eleştirildim :)

Günaydın kızlar .
Ben yine berbat bir gecenin sabahına uyanmak zorunda kaldım :KK43:
Gece spordan sonra duş vs derken gece 1 de yattım 2gibi tam uykuya dalıyordummki oğlum uyandı ve sabah 6 ya kadar uyumadı :KK43: ateşi çıkmış 5 gibi ilaç verdimde uyuduk ama nasıl uyuduk koltukta o üstümde ben altta her yanım ağrıyor .geceleri uyana uyana kendini hasta etti resmen :KK43: gece çok soğuk oluyor çünkü uyanınca oturma odasına gitmek istiyor o arada üşüdü demek cidden bu çocuklar hiç hasta olmasın yaa :cry::cry:
Çok geçmiş olsun hemencik iyileşir inşallah

Günaydınlaar 🌸 haftasonu nasıl yorulduysam vücudumdaki her bi kemik ağrıyo, gözlerimin içi kan çanağı ruh gibi geziyorum 😣 sizler nasılsınız kızlaar?

Dünkü menüm
Sabah
Muzlu yulaflı yoğurt

Öğlen
Taze fasulye
Bi dilim ekmek

Akşam
Bamya
4-5 küçük dilim kavun
Ayran

8117 adım yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom

Aa bide dün sabah şundan yedim yarım paket, tattınız mı hiç? Çok beğenmedim ama tatlı isteğimi kesti

Eklentiler

• 02BC069E-581B-4667-BE56-023A7EF3C50E.webp
    02BC069E-581B-4667-BE56-023A7EF3C50E.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 14
Back
X