Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay evet bu hafta inş iyi geçer neler yapacağız benimde fikrim yok hurma sıvı diyetleri bu hafta kilo aldırmaz inş ekibe pawlover pawlover denizden sonra en çok sen verdiğin için seni merak ediyorum gelmedi değil mi kilo geriye :/
@Leyl-i-fer senin menülerde yok çok kaçamak olmuyor inş kuzum sen bu hafta ne planlıyorsun :) var mı bir aksiyon diyetten yana :)
Ben de perşembe sıvı yapayım diye düşünüyorum. Haftasonu kaçamakların ın cezası olarak 😛
dennisgo dennisgo tek başına bir grup olsun ancak öyle yarışılır :)))
Olmadı cumadan başlarız yarıdan olmasın şimdi sende daha iyi olursun
😂 Lafı ağzımdan aldın resmen dennisgo dennisgo ya karşı tüm takım olmalı ki bi şansımız olsun 😂😂😂

Ben de perşembe sıvı yapayım diye düşünüyorum. Haftasonu kaçamakların ın cezası olarak 😛

😂 Lafı ağzımdan aldın resmen dennisgo dennisgo ya karşı tüm takım olmalı ki bi şansımız olsun 😂😂😂
Hepiniz bana karşı yarışırsanız beni iyi çalıştırırsınız ve faydası hızlı kilo vermem olur.. benden sıkıldınız mı yoksa :işsiz:

kızlar ben tartılamıyorum ev felaket durumda tartıya pil aldım ama tüm eşyalar toplu olduğu için tartılamıyorum ancak perşembe hastaneye gideceğim hastanede tartılırım benim düzen bozuk olduğu için detoks falan yapamıyorum ama
Senin bu hafta düzenin bozuldu sonuçta. Bu şartlarda dengeli beslenmen bile bence büyük başarı kaptanım. Hiç detoks yapamadım diye üzülme.. 79 u kırma motivasyonu ile dengeli beslenmeye devam..

Back
X