- 23 Mart 2016
- 30.288
- 91.047
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.021
Yeter tabi Allah eksik etmesin :)Olsundu bi gülüşü yetmez miydiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeter tabi Allah eksik etmesin :)Olsundu bi gülüşü yetmez miydiii![]()
Bu kez kilo verince de burada olacağım. Çünkü sonrasında bir kilo verme sürecimin daha olacağını umuyorum :)Yooo senin bizden kurtuluşun yok. Kiloları versen de bize koçluk yapmanı bekleriz.![]()
Ben ertesi gün de içiyorum canım. Sorun olmuyor. Sadece biraz asitleniyor ama yine de beğeniyorum tadını. Evet bunlara nane de ekleyebilirsin. Ben eklemiyorum ama..dennisgo ananas kabuğu + çubuk tarçın+ zencefil attım çay böyle değil mi ? :) Kalırsa dökeyim mi yarın içebilir miyim
![]()
Spor mu yaptırdı sana :)Avuç içi kadar bir top koca bir basket sahası 3 yaşında ki oyun arkadaşı hadi bir hayal edin allahımmmm öldürdü beni bu çocuk![]()
![]()
Zencefil acıtıyor olabilir bütün kabukları kullanmadım zaten aama bir fincan kaldı onuda gece içmezsem yarın içeyim bari :) güzel tadı hiç zoraki içmedimBen ertesi gün de içiyorum canım. Sorun olmuyor. Sadece biraz asitleniyor ama yine de beğeniyorum tadını. Evet bunlara nane de ekleyebilirsin. Ben eklemiyorum ama..
Yani o top hiç benim yakınlarıma gelmedi öyle söyleyeyim at oğlum diyorum dağlara taşlara atıyor ama bana atmıyor :) neyse iyi oldu :))Spor mu yaptırdı sana :)
Yeter tabiki. Yeğenim aradı “sen ne zaman geliyorsun “? ne bitmez iki hafta,hep iki hafta diyorsun.. kan verdin mi değerin sıfırlandı mı? “ dedi.. hayır sen kanı değeri nereden biliyorsun ağzını yediğim :) biz konuşurken antenler açık olduğu için :)Olsundu bi gülüşü yetmez miydiii![]()
Ben bütün kabuğa en çok 1 cebiz büyüklüğünde zencefil koyuyorum.Zencefil acıtıyor olabilir bütün kabukları kullanmadım zaten aama bir fincan kaldı onuda gece içmezsem yarın içeyim bari :) güzel tadı hiç zoraki içmedim
İnşallah çok fazla almazsın canım o süreçte. Gerçi alsan da sen yine icabına bakarsın. Fazla kilolar gitse de hep burda görmek isteriz seni kuzum.Bu kez kilo verince de burada olacağım. Çünkü sonrasında bir kilo verme sürecimin daha olacağını umuyorum :)
Ayy kıyamam yolunu gözlüyor. Sana çok düşkün anlaşılan.Yeter tabiki. Yeğenim aradı “sen ne zaman geliyorsun “? ne bitmez iki hafta,hep iki hafta diyorsun.. kan verdin mi değerin sıfırlandı mı? “ dedi.. hayır sen kanı değeri nereden biliyorsun ağzını yediğim :) biz konuşurken antenler açık olduğu için :)
Ben de deli gibi özledim bir senedir gitmiyorum çünkü. Her gün okuldan çıkınca annesine soruyor kaç gün kaldı diye :) buluştuğumuzda bir yuvarlanma seansımız vardır en az 150-200 kalori harcıyorumdur :)İnşallah çok fazla almazsın canım o süreçte. Gerçi alsan da sen yine icabına bakarsın. Fazla kilolar gitse de hep burda görmek isteriz seni kuzum.
Ayy kıyamam yolunu gözlüyor. Sana çok düşkün anlaşılan.
Allah'ım cidden çok farklı bir nesil yetişiyor çok zekilerYeter tabiki. Yeğenim aradı “sen ne zaman geliyorsun “? ne bitmez iki hafta,hep iki hafta diyorsun.. kan verdin mi değerin sıfırlandı mı? “ dedi.. hayır sen kanı değeri nereden biliyorsun ağzını yediğim :) biz konuşurken antenler açık olduğu için :)
Ayy canım benim, inşallah bir an evvel kavuşursunuz.Ben de deli gibi özledim bir senedir gitmiyorum çünkü. Her gün okuldan çıkınca annesine soruyor kaç gün kaldı diye :) buluştuğumuzda bir yuvarlanma seansımız vardır en az 150-200 kalori harcıyorumdur :)
Ayy yicem yaaYeter tabiki. Yeğenim aradı “sen ne zaman geliyorsun “? ne bitmez iki hafta,hep iki hafta diyorsun.. kan verdin mi değerin sıfırlandı mı? “ dedi.. hayır sen kanı değeri nereden biliyorsun ağzını yediğim :) biz konuşurken antenler açık olduğu için :)
Kesinlikle anne yarısıyım. Zaten gidince annesi devreden çıkıyor; bir şey istediğinde, bir ihtiyacı olduğunda teyzene söyle diyor :) o nedenle de bu kadar yakınız sanırım. Bazen dışarıda insanlar beni annesi kardeşimi teyzesi sanıyor :)Allah'ım cidden çok farklı bir nesil yetişiyor çok zekiler ❤ yolunu gözlüyordur tabi anne yarısısınn sen
Ayy kuzu ya. Yenir vallaAyy yicem yaaakıllı bıdıklar
Çok fenalar gerçekten ben de geçenlerde baya hastaydım acile falan gittik, iğnelerle biraz toparlayınca geldi yanıma sen bi daha hiç hasta olma dedi dedim heralde oyun arkadaşı bulamadı garibim kendine neden ki diye sordum çünkü ben sana hiç kıyamıyorum demesin mi
yicen bunları tümden
:))) Allah sizlere bağışlasın canım az kaldı kavuşuyorsunuzKesinlikle anne yarısıyım. Zaten gidince annesi devreden çıkıyor; bir şey istediğinde, bir ihtiyacı olduğunda teyzene söyle diyor :) o nedenle de bu kadar yakınız sanırım. Bazen dışarıda insanlar beni annesi kardeşimi teyzesi sanıyor :)
Nasıl da yerleri başka değil mi? Çok güzel bir duygu. Çocuk istiyoruz ya ; ben senin de çoçuğunum başka çocuk gerekmiyor diye itiraz ediyor :)Ayy canım benim, inşallah bir an evvel kavuşursunuz.
Ben de bu sene gidemedim memlekete benim yeğenlerim de sürekli aradılar. Halacım lütfen gel diyolar sürekli. Çok seviliyorlar gerçekten. Halalarının kuzuları onlar
Ay ne kadar tatlı ya.. demek sana kıyamıyormuş.. sevgileri ne kadar saf ve ne kadar iyileştirici ya..Ayy yicem yaaakıllı bıdıklar
Çok fenalar gerçekten ben de geçenlerde baya hastaydım acile falan gittik, iğnelerle biraz toparlayınca geldi yanıma sen bi daha hiç hasta olma dedi dedim heralde oyun arkadaşı bulamadı garibim kendine neden ki diye sordum çünkü ben sana hiç kıyamıyorum demesin mi
yicen bunları tümden
Eyvah kıskanacak ozaman :))Nasıl da yerleri başka değil mi? Çok güzel bir duygu. Çocuk istiyoruz ya ; ben senin de çoçuğunum başka çocuk gerekmiyor diye itiraz ediyor :)