Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight toplight şuradan oluyomuş kaptanım, tablo ekle diyince ekliyor

Eklentiler

• Screen Shot 2019-10-03 at 15.30.07.webp
    Screen Shot 2019-10-03 at 15.30.07.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 30
kızlar ilk sayfadaki tabloları yapma konusunda bir fikri olan var mı sağolsun morordeğim halletmişti daha öncesinde
Bilgisayardan yapmış olmalı kaptanım benim laptopta internet bağlantısı yok olsa bakardım. Sporlar için tele excell indirdim ama buraya paste yapmıyor o yüzden mecbur yine foto gibi yüklüyorum :)

***5. Takım 642. Etap***

toplight (78,5/ )
Leyl-i-fer (74,3/)
emnis (73,9/)
matruj1 (61,4/)
kardelelen321 (89/)
dennisgo (73.1/)
guziss35 (69,8/)
Libas7 (74,8/)
Nefesimmmmsin (55.3/) Nefesimmm02 nickli üye nick değiştirdi
pawlover (51.1)

5. Takım Ortalaması: %

***5. Takım 642. Etap***

toplight (78,5/ )
Leyl-i-fer (74,3/)
emnis (73,9/)
matruj1 (61,4/)
kardelelen321 (89/)
dennisgo (73.1/)
guziss35 (69,8/)
Libas7 (74,8/)
Nefesimmmmsin (55.3/) Nefesimmm02 nickli üye nick değiştirdi
pawlover (51.1)

5. Takım Ortalaması: %
Hayırlı olsun tablo eksilerle dolsun inş :))

Çok zor ya öyle hayat ben kendimi iradeli bilirim ama bana bile zor valla bir günde iki gün yapıyorlar :))))
gün olmasa dışarıda oluyorsun, bir şekilde misafir oluyor. Bizde de mesela her hafta bir maç ritüeli var. Tabiki gün gibi değil ama masada abur cubur eksik olmuyor. Bir şekilde onlarla yaşamaya alışmayı öğrenmek lazım. Çünkü tüm hayatımızı izole yaşayamayız ki :)

gün olmasa dışarıda oluyorsun, bir şekilde misafir oluyor. Bizde de mesela her hafta bir maç ritüeli var. Tabiki gün gibi değil ama masada abur cubur eksik olmuyor. Bir şekilde onlarla yaşamaya alışmayı öğrenmek lazım. Çünkü tüm hayatımızı izole yaşayamayız ki :)
Yok o kadar değil tabiki :) ama bu günlerin birde gidişleri var hergün gidiyordur zor yaaa maç için hamur işine bile gerek yokta kuruyemiş meyve içecek... Ama gün öyle mi :))))) zor ben yapamazdım cidden

Yok o kadar değil tabiki :) ama bu günlerin birde gidişleri var hergün gidiyordur zor yaaa maç için hamur işine bile gerek yokta kuruyemiş meyve içecek... Ama gün öyle mi :))))) zor ben yapamazdım cidden
Maçta da içki oluyor.mayalı olduğu için direk göbek. Hem kalorili hem de genelde akşam içildiği için direk kilo yapıyor :) sadece 1 bardak bira 2 dilim ekmek :) bunun için şarap tercih eder olduk.çünkü 1 kadeh şarap 1 dilim ekmek :)

Maçta da içki oluyor.mayalı olduğu için direk göbek. Hem kalorili hem de genelde akşam içildiği için direk kilo yapıyor :) sadece 1 bardak bira 2 dilim ekmek :) bunun için şarap tercih eder olduk.çünkü 1 kadeh şarap 1 dilim ekmek :)
Oyy fena o konuda bilgim yok ama evet içenler ne kadar zayıf olursa olsun göbek çıkıyor:))
Sen hakim ol kendine yada alış işte ne güzel diyet hamilelik emzirme bir hayli uzak kalmış oluyorsun:))

Oyy fena o konuda bilgim yok ama evet içenler ne kadar zayıf olursa olsun göbek çıkıyor:))
Sen hakim ol kendine yada alış işte ne güzel diyet hamilelik emzirme bir hayli uzak kalmış oluyorsun:))
Ben hamilelikte alkolsüz içiyorum normalde ise kontrollü. Diyetisyen ideal kiloya kadar listeye eklemek istemedi. Ama ben isteyince ekledi.
Bu diyet süresince içmedim ama Cuma akşamı çıkacağız ve içmeyi düşünüyorum mesela. Nasıl tüketeceğini bilmek rahatlık bence. O günü planlayacağım çıkmadan.

Bugünkü menüm ;
Sabah ( saat 9:00) 2,5 dilim ekmek 1 kk peynir, 2 üçgen peynir, 2 kaşık biber sosu, 3 zeytin

Ara ( saat 12:30) sütlü filtre kahve

Öğlen (saat 14:30) 2 tk çiya tohumu 4 kaşık yoğurt, 2 dilin ananas, tarçın 2 ceviz

Şimdilik bu kadar yedim. İlerleyen saatlerde acıkırsam kalorisiz besinlerle geçiştireceğim. Akşam için de sarma saracağım ama tabiki yemeyeceğim :)

-3 lt su
- 3 kupa ananas, zencefil , tarçın, maydanoz çayı ( bu kez kabukları tuzlu suda beklettim)
-@45 dakika yürüyüş 45 dakika bölgesel ( 15 dakikasını akşama yapacağım) Cherry Mom Cherry Mom

Bugünkü menüm ;
Sabah ( saat 9:00) 2,5 dilim ekmek 1 kk peynir, 2 üçgen peynir, 2 kaşık biber sosu, 3 zeytin

Ara ( saat 12:30) sütlü filtre kahve

Öğlen (saat 14:30) 2 tk çiya tohumu 4 kaşık yoğurt, 2 dilin ananas, tarçın 2 ceviz

Şimdilik bu kadar yedim. İlerleyen saatlerde acıkırsam kalorisiz besinlerle geçiştireceğim. Akşam için de sarma saracağım ama tabiki yemeyeceğim :)

-3 lt su
- 3 kupa ananas, zencefil , tarçın, maydanoz çayı ( bu kez kabukları tuzlu suda beklettim)
-@45 dakika yürüyüş 45 dakika bölgesel ( 15 dakikasını akşama yapacağım) Cherry Mom Cherry Mom
Gayet hafif bir menü olmuş canım pazartesiden sonra tartıldın mı hiç

Gayet hafif bir menü olmuş canım pazartesiden sonra tartıldın mı hiç
Tartılmadım canım ama zor tutuyorum kendimi :) 72 yi kırdım mı merak ediyorum. Direnç kilosu olmasa bu hafta kesin kırdım derdim ama ben dirençlerde biraz takılıyorum. Bakalım göreceğiz yarın.
Gece az uyudum ve akşamki sporun da etkisi ile bu sabah yüzüm gözüm şiş uyandım.. O kadar ananas çayına hala çözülmedi sanki.İlerleyen saatlerde geçer umarım.

Son düzenleme:
Back
X