- 23 Mart 2016
- 30.314
- 91.090
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek tip spor yapmayayım vücut için değişiklik olsun diyorum.. ama vücudu zorlayacağına dönüp dolaşıp seni zorluyor :)dennisgo senin sporları hesaplamakta zor :))) ekledim yazdıklarını canım
Bence çok yakınsın canım. İki hafta içinde gelecektir 69 lu kilolar
NO KİLO Dennisgo Kardelelen Matruj Nefesimsin Guzis | YES FİT Emnis Pawlover Leylifer Libas Toplight |
İnş canım uzun zaman oldu 69 altını görmedim doğumdan sonra bir gördüm sonra gittiii :))Bence çok yakınsın canım. İki hafta içinde gelecektir 69 lu kilolar
Çok geçmiş olsun canım bişeye mi üzüldün yada yoruldun muKızlar selam hrkes iyidir inş giredim dün bugün gezdim eğlendim demek isterdim ama iki gün gece gündüz hastanedeydim migrenim tuttu tonla ilaç iki kez iğne ve en son serumla kendime geldim ama Leyla gibiyim(
Teşekkür ederim canım . regli zamanı hep beni buluyor bazen haplarla geçiyor ama bazen iki üç gün süründürüyor böyleÇok geçmiş olsun canım bişeye mi üzüldün yada yoruldun mu
Kızlar ;
NO KİLO
Dennisgo
Kardelelen
Matruj
Nefesimsin
Guzis
YES FİT
Emnis
Pawlover
Leylifer
Libas
Toplight
“No kilo” cular her gün mutlaka az çok demeden spor bildirelim.Yes fitciiiiler yarın listeleri alt üst edelim şuan gerideyiz![]()
İçli köfte yağda mı kızarttın suda mı haşladın canım. Sen kendine bak dediğini duyar gibiyim11de 1 küçük karışık tost.menemen,4 D kavun
15te içli köfte 3 adet,1 nescafe
18de 1 tabak kıymalı patlıcan güveç,1 kase cacık, 1 D.ekmek,4 D.kavun
21de 1 türk kahve
Su 1.5 litre
200 adet bölgesel yapucam şimdiCherry Mom
yapma yapma boşverr gece geceNo kilo deyip 250 jumping jack yapacaktım ama hiiiiiiiç istemiyorum.. yarın yaparım artık :)
haşlama üzerine tereyağ döktümİçli köfte yağda mı kızarttın suda mı haşladın canım. Sen kendine bak dediğini duyar gibiyimben yaptım sen yapma
![]()
Afiyet olsun gayet güzel olmuş. Bugün yapmadım ama yarın yapacağım sevgili yes fit sporcusu :)yapma yapma boşverr gece gece
haşlama üzerine tereyağ döktüm
Vay vay vay.. spor yarışı için x 5 performans :) bize de örnek oluyorsun ama şu an fena halde oturuyorum..Cherry Mom 200 bölgeseli 1000 e çıkardım yaptımm
Süpersin dinlenmem gerekmese bende yapacağım ama yarın itibariyle bomba sporlar yapacağım :))Cherry Mom 200 bölgeseli 1000 e çıkardım yaptımm