Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK59: hiç sanmıyorum şekerim
Günler ilerledikçe konuşalım şekerim. Her gün 500 puan hedefim var :) tamamlayamazsam sen bana söyler misin ekstra spor yapayım :) Bu hafta çok işim var ama kalan tüm zamanı sporla geçireceğim herhalde :) şaka bir yana gördüğüm + yı yerleşmeden vermem lazım. O yüzden bir iki gün spor ve diyette iyi iş çıkarmam lazım.

Herkese iyi geceler

Yaz çok yoğun geçti ama kilomu korudum. Eylül olunca dönmek istiyordum ama eylül ayı da hastalıkla geçti. Birkaç kilo artıdayım sanırım. Kaptanımız toplight toplight olmuş, hayırlı olsun. Ben de yarından itibaren menü paylaşmak istiyorum izninle kaptanım. Yıl sonuna kadar zaman tanıdım kendime yavaş yavaş hedefe ulaşayım diye. Fazla zamanım yok ama burada olup menü paylaşmak iyi oluyordu :)

Herkese iyi geceler

Yaz çok yoğun geçti ama kilomu korudum. Eylül olunca dönmek istiyordum ama eylül ayı da hastalıkla geçti. Birkaç kilo artıdayım sanırım. Kaptanımız toplight toplight olmuş, hayırlı olsun. Ben de yarından itibaren menü paylaşmak istiyorum izninle kaptanım. Yıl sonuna kadar zaman tanıdım kendime yavaş yavaş hedefe ulaşayım diye. Fazla zamanım yok ama burada olup menü paylaşmak iyi oluyordu :)
Hoşgeldiiin
Çok uzattın arayı gerçekten,nasılsın,inşallah bi sorun yoktur, bebiş büyüdümü biraz daha.
Paylaş tabi biz buradayız, hatta ben hala burdayımm😊
Desene sporcunuz geldii.

Ooo merhaba Leyl-i-fer Leyl-i-fer tebrik ederim 10 kiloya yakin vermişsin. Sorun yok, yazın 2 ay eşimin ailesi bizdeydi, o sayede dil kursuna gittim. Ağustos ayında da tatil kurs derken yoğundum.sşimdi kalanları vermek istiyorum bir yandan haftaiçi akşam kurs var, sınava da hazırlanmak gerek.
Bebek büyüdü, biraz biraz yürüyor, 3 gündür emmeyi bıraktı ben de anlamaya çalışıyorum geçici birşey mi yoksa değil mi diye...
Eylül ayı boyunca hastaydım, bağışıklığım düşmüş, belki de emzirmeyi bırakırım ama önceden en azindan 18aya kadar devam etmeyi düşünmüştüm.

Sizde ne var ne yok?

Kızlar selam hrkes iyidir inş giredim dün bugün gezdim eğlendim demek isterdim ama iki gün gece gündüz hastanedeydim migrenim tuttu tonla ilaç iki kez iğne ve en son serumla kendime geldim ama Leyla gibiyim :((
Geçmiş olsun canım dün kimse girmemiş bende dedim noldu nerde bu kızlar

Herkese iyi geceler

Günaydın hoşgeldin :)

Herkese iyi geceler

canım hoşgeldin yılbaşına kadar hadi seni de mezun edelim bugün itibari ile başla menü bildirimine

günaydınlar
kızlar
haftasonu hiç giremedim malum evin badanası yeni bitmişti cuma akşamı temizlik de bitti ama benim yapmam gereken işler olduğu için çok koştırdum çok düzensiz beslendim özellikle dün aşırı yorucu bir gündü akşam yattığımda bacaklarımı hşssetmiyordum o kadar yorulmuşum sabahleyin de tartılmadım
spor olayına haftasonu hiç giremedim ama bu öğlen yürüyüşle başlayıp akşam gerekirse koşu bandı olacak

Back
X