Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo merhaba Leyl-i-fer Leyl-i-fer tebrik ederim 10 kiloya yakin vermişsin. Sorun yok, yazın 2 ay eşimin ailesi bizdeydi, o sayede dil kursuna gittim. Ağustos ayında da tatil kurs derken yoğundum.sşimdi kalanları vermek istiyorum bir yandan haftaiçi akşam kurs var, sınava da hazırlanmak gerek.
Bebek büyüdü, biraz biraz yürüyor, 3 gündür emmeyi bıraktı ben de anlamaya çalışıyorum geçici birşey mi yoksa değil mi diye...
Eylül ayı boyunca hastaydım, bağışıklığım düşmüş, belki de emzirmeyi bırakırım ama önceden en azindan 18aya kadar devam etmeyi düşünmüştüm.

Sizde ne var ne yok?
bizde aynen devam ediyoruz sağolsun motivasyonumuzu yükselten arkadaşlarla düşe kalka bugüne geldik.azim gerçekten çok önemli.herkes hayatının bi döneminde hedeflerine ulaşmıştır ama önemli olan orda kalabilmek inşallah onuda başarırız hep birlikte.sende hedefine ulaşıp mezun olursun umarım bizimle
geçmiş olsun bu arada.mevsim geçişlerinde daha bi dikkat etmek gerekiyorr.yürüyosa tamam senin sporlar başladı demektir:)

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

5. Takım yarışmacısı Nefesimmmsin 642. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Ben Nerede Hata Yaptım? / Cuma Zayıflama Yarışması
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...
www.kadinlarkulubu.com
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Cuma Zayıflama Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...
www.kadinlarkulubu.com

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...
www.kadinlarkulubu.com
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

Hani pazartesi kiloları :)) durum çok mu vahim kızlar
ödem atıcı kullanmadığım için artıyım tabiki
Pazartesi kilom 72.8 -100 cumaya göre.
Cuma günü hedefim ise 71 inş 🤲
çok güzel canım inşallah
Uyuduğumuzu kim söyledi. +1,3 ile başladım haftaya uyumak bana yasak :) 750 ip 250 jumping jack,15 dakika bölgesel ile güne başladık bakalım. Şimdi biraz temizlik zamanı :)
benim bir haftam senin bir günün,biz senle yarışacaksan seni bağlamak lazım biyere.
nerden bilelim güzişin izne çıkacağını:sinirli:

ödem atıcı kullanmadığım için artıyım tabiki
çok güzel canım inşallah
benim bir haftam senin bir günün,biz senle yarışacaksan seni bağlamak lazım biyere.
nerden bilelim güzişin izne çıkacağını:sinirli:
Valla ya şansa bak o izne çıktı pawlover pawlover ın projesi benim iki gün süren migren hiç olmadı böyle ama olsunn farkı açmamalıyız

Aman aman dikkat et canım :KK66: sanki artık bir tempo tutturduk gdiyor gibi bozmayalım
cuma sabahı sporu
çarşamba perşembe detoksları
yetmedi
spor yarışı
daha napalım
sancım olunca wcye sık gitmek istemiyorum ondan yapmadım.bugunden sonra başlarım.

Bu arada şaka gibi 3.gün yine azar azar başım ağrımaya başladı yine :( hastaneye gitmeme rağmen hiç böyle uzadığı olmamıştı boynum heryerim grgin stresliyim galiba yada yoruldum :( şöyle bir güzel masaj olsa var yaa ne çok isterim

Bu arada şaka gibi 3.gün yine azar azar başım ağrımaya başladı yine :KK43: hastaneye gitmeme rağmen hiç böyle uzadığı olmamıştı boynum heryerim grgin stresliyim galiba yada yoruldum :KK43: şöyle bir güzel masaj olsa var yaa ne çok isterim
sıcak iyi geliyosa ısıt biraz gevşetir
başını değil tabi.boynunu

Son düzenleme:

www.kadinlarkulubu.com

Bilmiyordum kaptanim hemen yazacam

Back
X