Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne ediyorsun böyle kasların eriyecek :KK43:(
Bu duruma çok üzülüp sende madem bana az verdiniz hiç yemeyeyim mi dedin 🤣o menüler hiç olmuyor kuzu hiç ya bu arada sen folik asit başladın mı
Folikasit içiyodum ben bıraktım 2 yıldır boşa içiyorum diye tedavi başlarken sordum sen bilirsin dediler o yüzden içmedim içsem mi ki
Sen sporu bırak yemeye başla.. böyle olmuyor menüler gerçekten çok az :) şu an tedavi devam ediyor ve beslenme de bu süreçte çok önemli. sen güzel bir menü ve içmen gereken suyu içerden sana 100 puan yazalım sporda :)
Kilo için yememezlik yapmıyorum ki susamamanın yerini acıkmamaya kaptırdım 🙈
Ay ya bak hiç onu düşünmedim etki ediyor mu diskalifiye ederiz bak :KK53:
pawlover pawlover sen cidden kilo için mi yemiyorsun yoksa iştah mı gitti ne oldu
Yok canım kilo için aç gezmem hiç yiyesim gelmiyo sabahta çok afedersiniz kusarak uyandım 😣
Kilo ile alakalıdır canım. Bir de menünün içeriği de önemli olmalı. Kaç kg gittin sen? Bana da 8 li kilolarda 2 tavuk baget 6 lı kilolarda 1 Haşlanmış tavuk bageti veriyor mesela. 6 larda sebze 10 kaşık 7 lerde 8 kaşıktı mesela.
57 falandım o zaman o yüzdendir. İlk hafta hiç et yoktu bende hep sebzeydi ağlicaktım 😂

Folikasit içiyodum ben bıraktım 2 yıldır boşa içiyorum diye tedavi başlarken sordum sen bilirsin dediler o yüzden içmedim içsem mi ki

Kilo için yememezlik yapmıyorum ki susamamanın yerini acıkmamaya kaptırdım 🙈

Yok canım kilo için aç gezmem hiç yiyesim gelmiyo sabahta çok afedersiniz kusarak uyandım 😣

57 falandım o zaman o yüzdendir. İlk hafta hiç et yoktu bende hep sebzeydi ağlicaktım 😂
Folik asit tabiki içeceksin. Tekrar başla ben multivitamin şeklinde alıyorum. Tedaviye ara verince bile doktor bıraktırmadı sürekli içiyorum. D vitamini de içiyorum buranın ilkimi ile alakalı olarak.

Süpersin canım o yürüyüşler sana çok yaradı.
Ben de sabah tartıldım biraz + idim ama gün içinde çözülür ; 750 ip atladım çaysız bir kahvaltı yaptım bol su içtim evden çıktım. Hastanede işim bitince yürüyüş yaptım biraz markete uğradım şimdi eve geldim biraz daha spor yapıp sonra tartıyı yazarım
Evet cnm cok yaradi valla 3 haftalik durgunluktan sonra bu sonuc cok iyi geldi .
Hadii bakalim soyle guzel bir eksi ile gozlerimizi kamastir 🤩

Ama ilk defa tedavi oluyorsun ? Hamile kalma oranın öncekilere göre yüksek ben hamile kalmadan önce kontrole gitmiştim orda doktor hemen yazdı bilemedim şimdi. Gerçi başka bir arkadaşımda hamile kalınca ( plan dışıydı) başlamıştı o zaman da normal değilde plus folik asit gibi birşey veriyorlar öyle dengeyi buluyorlar demek

Folik asit tabiki içeceksin. Tekrar başla ben multivitamin şeklinde alıyorum. Tedaviye ara verince bile doktor bıraktırmadı sürekli içiyorum. D vitamini de içiyorum buranın ilkimi ile alakalı olarak.
Evet artık kış geldi almak lazım d vitamini oğlanada başlayayım

Alayım o zaman bugün başlıyım geri omega-3te alsam mı acaba

Ama ilk defa tedavi oluyorsun ? Hamile kalma oranın öncekilere göre yüksek ben hamile kalmadan önce kontrole gitmiştim orda doktor hemen yazdı bilemedim şimdi. Gerçi başka bir arkadaşımda hamile kalınca ( plan dışıydı) başlamıştı o zaman da normal değilde plus folik asit gibi birşey veriyorlar öyle dengeyi buluyorlar demek
Bana da yazmışlardı da 2 yıldır kullanınca usanmıştım 😂 başlıyım o zaman geri hemen

Evet cnm cok yaradi valla 3 haftalik durgunluktan sonra bu sonuc cok iyi geldi .
Hadii bakalim soyle guzel bir eksi ile gozlerimizi kamastir 🤩
Sabah bile artıydım 72.2 ama dünkü sporun ödemidir. Az önce anans yedim zıplamaya devam. Aralarda gelip yazıyorum sonra gidip yine zıplıyorum. Dışarıdan birisi görse ne yapıyor bu manyak der herhalde :)

Back
X