- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.061
Ne ediyorsun böyle kasların eriyecek(
Folikasit içiyodum ben bıraktım 2 yıldır boşa içiyorum diye tedavi başlarken sordum sen bilirsin dediler o yüzden içmedim içsem mi kiBu duruma çok üzülüp sende madem bana az verdiniz hiç yemeyeyim mi dedino menüler hiç olmuyor kuzu hiç ya bu arada sen folik asit başladın mı
Kilo için yememezlik yapmıyorum ki susamamanın yerini acıkmamaya kaptırdımSen sporu bırak yemeye başla.. böyle olmuyor menüler gerçekten çok az :) şu an tedavi devam ediyor ve beslenme de bu süreçte çok önemli. sen güzel bir menü ve içmen gereken suyu içerden sana 100 puan yazalım sporda :)

Yok canım kilo için aç gezmem hiç yiyesim gelmiyo sabahta çok afedersiniz kusarak uyandımAy ya bak hiç onu düşünmedim etki ediyor mu diskalifiye ederiz bak
pawlover sen cidden kilo için mi yemiyorsun yoksa iştah mı gitti ne oldu

57 falandım o zaman o yüzdendir. İlk hafta hiç et yoktu bende hep sebzeydi ağlicaktımKilo ile alakalıdır canım. Bir de menünün içeriği de önemli olmalı. Kaç kg gittin sen? Bana da 8 li kilolarda 2 tavuk baget 6 lı kilolarda 1 Haşlanmış tavuk bageti veriyor mesela. 6 larda sebze 10 kaşık 7 lerde 8 kaşıktı mesela.