- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.326
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.861
Bende durumlar vahim sinir oldum oğlanda regli takvimimi alt üst etmiş kayıt gitmiş regli oluyorum galiba kabızlık var şişlik var kiloda var oturup ağlayasımda var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir, ilaçlardan şüpheleniyorum biraz ama bakalımÖdem vardır canım ya üzülme.
İnerim biraz daha diyosan açta değilsen atla gitsinGünaydın herkese
Ben tartıldım ama biraz daha iner mi diye ip atlayayım mı kızlar ne diyorsunuz.
Neler oluyor bizeeBende durumlar vahim sinir oldum oğlanda regli takvimimi alt üst etmiş kayıt gitmiş regli oluyorum galiba kabızlık var şişlik var kiloda var oturup ağlayasımda var
Adet dönemindeysen engel olamazsın canım. Sıkma canını. Artık ödem için bişeyler yapabilirsen yap kuzumBende durumlar vahim sinir oldum oğlanda regli takvimimi alt üst etmiş kayıt gitmiş regli oluyorum galiba kabızlık var şişlik var kiloda var oturup ağlayasımda var
yemeyerek ve üzülerekÇok üzülerek söylüyorum ki sabitimnerde yanlış yapıyorum
![]()
inme ihtimalin varsa yap tatlım ben aç duramıyorum sabahları oyüzden yedim birazGünaydın herkese
Bana protein ağırlıklı beslenmek kabız yapıyo şu bikaç günde anladım. Meyve sebze hem çözüyo hem atıyo hareketten önce dene bakalımBende durumlar vahim sinir oldum oğlanda regli takvimimi alt üst etmiş kayıt gitmiş regli oluyorum galiba kabızlık var şişlik var kiloda var oturup ağlayasımda var
Dünkü menün tam bir yanlıştı canım :) sabah öğlen yok dedin ya şoka girdim :) sen başka bir süreç yaşıyorsun gerçekten dikkat etmen gerekir ama herkesin beslenme alışkanlıkları farklı , o anki ortamın dayattığı bazı şeyler de etkiliyor sonuçta.Çok üzülerek söylüyorum ki sabitimnerde yanlış yapıyorum
![]()
Bende etki ediyor canım bence dene. Ben de sporlardan geliyorum :) 1 yumurtalı çaysız kahvaltı ettim şimdi yürüyüşe çıkacağım :)Günaydın herkese
Bu hafta yiyeyim bakayımHayırlı cumalar hanımlar
Kilom 74.2 şimdilik bişeyler yedim yürüyüşümü yapayım ö.s.yine bildiririm dün bi ara 73ü ucundan görmüştüm çünkü
yemeyerek ve üzülerek
inme ihtimalin varsa yap tatlım ben aç duramıyorum sabahları oyüzden yedim biraz
Bana protein ağırlıklı beslenmek kabız yapıyo şu bikaç günde anladım. Meyve sebze hem çözüyo hem atıyo hareketten önce dene bakalım
Ben ev işi eşliğinde leslie ye gidiyorum![]()
Üzülünce yiyemeyen kesimdenim yapmasaymışım keşke öyleDünkü menün tam bir yanlıştı canım :) sabah öğlen yok dedin ya şoka girdim :) sen başka bir süreç yaşıyorsun gerçekten dikkat etmen gerekir ama herkesin beslenme alışkanlıkları farklı , o anki ortamın dayattığı bazı şeyler de etkiliyor sonuçta.
CanımBende durumlar vahim sinir oldum oğlanda regli takvimimi alt üst etmiş kayıt gitmiş regli oluyorum galiba kabızlık var şişlik var kiloda var oturup ağlayasımda var
Ben böyle cuma tartısı için ip atlarken yudum yudum su içiyorum ama normalde bir lt içtiğim bile oluyor :)500 ip atladım susuzluğa dayanamıyorum tartıldım şimdi.
(89/87,8/1,2/%1,35)
Önemli değil.. konu vücut olunca her zaman 2x2 =4 olmuyor. O nedenle sen de çok takılma önüne bak canım. Hani koca koca kaçamaklar yapmış olsan neden yedim diye dertlen ama öyle bir şey yok sonuçta. Bak keyfine stres bile kilo vermeyi etkiliyor biliyorsun72.2 yim yine geldik 72 ye sırf sinirimi bozan konu bu öyle bir karnım var ki bu tüm gün yapsamda düşmez kızlar zaten 40 dk yaptım yine bişey değişmedi geçen hafta 100 200 düşüyordu bu sefer arttığı bile oldu
(71,9/72,2/-0,3/%-0,42)![]()
Ben böyle cuma tartısı için ip atlarken yudum yudum su içiyorum ama normalde bir lt içtiğim bile oluyor :)
Sıkma canını kuzum haftaya iki katı gidecek demektir bu.72.2 yim yine geldik 72 ye sırf sinirimi bozan konu bu öyle bir karnım var ki bu tüm gün yapsamda düşmez kızlar zaten 40 dk yaptım yine bişey değişmedi geçen hafta 100 200 düşüyordu bu sefer arttığı bile oldu
(71,9/72,2/-0,3/%-0,42)![]()
Dur bi 500 daha atlayayım o zamanBen böyle cuma tartısı için ip atlarken yudum yudum su içiyorum ama normalde bir lt içtiğim bile oluyor :)