Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@toplight ve diğer değerli arkadaşlarım bu haftalarda bir sınava hazırlanmam gerektiğinden takıma pek yazamayacam. Tahminen 1.5 aylik bir süreç bu hedeflediğim kiloya inemeyip ekstradan gr alıp 55 kg oldum . Kendim içinde takım içinde izne ayrilamayi düşünüyorum. Şimdiden çok cok tesekkur ederim herşey için
Dönüşte pawlover pawlover dennisgo dennisgo hamilelik haberlerinizi almak dileğiyle :anneadayı::KK200:

@toplight
Cherry Mom Cherry Mom
kardelelen321 kardelelen321
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
@Libas7 ve diğer arkadaşlar donus te sizleri hedeflediğiniz kilolara indiginizi gormek dilegiyle kendinize çok cok iyi bakın :KK200::cry::KK68::KK3:
Selam canım yaa üzüldüm ben :( hayırlısı olsun yine bekleriz iyi bak kendine

günaydınlar kızlar dün sabahtan beri felaket bir bel ağrısı ile mücadele ediyorum şimdi kurum hekimine gidip iğne mi yaptırsam ona bakacağım canım çok yanıyor
dün tüm gün yattım ama yok işe yaramadı sıcak falan da bakalım kurum dr u ne diyecek
Oy kaptanım size ne oldu geçmiş olsun şimdi daha iyisiniz inş :( yaprak dökümü olmuş sayfada :( bende çok giremiyırum ya takip edemedim pek evime bir gitsemde burda tempo bitmiyor

S
Sen naptın canım tatil maratonu nasıl gidiyo
Ay nasıl gitsin canım Emre'ye mukayet olamıyorm şımardı burda uyku saatleri vs hep şaştı ev kalabalık olunca uyusada uyanıyor :)) yoruldum sporda yok iyice canım sıkıldı menülerime dikkat ediyorum ama kaçamak yok 👍

Ay nasıl gitsin canım Emre'ye mukayet olamıyorm şımardı burda uyku saatleri vs hep şaştı ev kalabalık olunca uyusada uyanıyor :)) yoruldum sporda yok iyice canım sıkıldı menülerime dikkat ediyorum ama kaçamak yok 👍
Aslında kalabalıkta seni fazla aramaması lazım, at kucaklarına kaç😁

Ahahahah ya kremsokola nasıl da allandıra ballandıra anlatmışsın gerçekten ağzının suyu akmış hahahah😂 topla kendini topla!😃
Ay akti valla cok seviyorum o misiri:)) Ama evden protein tozu icip gidince tuttu baya, pek yemedim:)
kremsokola sen makrolara dikkat ediyorum diyordun ya onun için soruyorum, karb. Fazla gelmedi mi sana?
Olmaz mi fazla tabi, dun oyle olmus oldu:( Tam soyleymis hatta makrolar:
1572454430431.webp

Normalde bu kadar dusuk carb hedeflemiyorum ama aslinda, onu duzeltsem iyi olucak.

Ay akti valla cok seviyorum o misiri:)) Ama evden protein tozu icip gidince tuttu baya, pek yemedim:)

Olmaz mi fazla tabi, dun oyle olmus oldu:KK43: Tam soyleymis hatta makrolar:
Eki Görüntüle 2549743

Normalde bu kadar dusuk carb hedeflemiyorum ama aslinda, onu duzeltsem iyi olucak.

yalnız her şeyi geçtim de şarabın bu kadar düşük kalorili olması ve hatta şeker oranının bu denli düşük olması beni şaşırttı.😳

Selam canım özlemişiizzz yaa ♥ iyisiniz inşallah benimde İstanbul'dan Ankara'ya göçüm ani olmuştu o yüzden hakveriyorum sna zaten kafada bin bir türlü şey oluyor neyse ki bitmiş :) İstanbul sana sadece güzelliklerini göstersin inş :) ileri sayfaları okuyayım kızlar da sormuş galiba çift baskı yapmayayım :) öpüyoruz seni 😘
Emniscim su ana kadar neyse ki kötü bir yönünü görmedim İstanbul'un, trafiği dışında tabi 😁 o da beklediğimiz bir şeydi, cok koymadı diyelim. Insallah güzel olur bakalım :)
Uğrayamamandan anladım zaten yoğun olduğunu. Ama kolaylamışsın çok sevindim. Kreş olayı hallolur canım. Sanırım şu an annen bakıyo Umut'a. Emin ellerde sonuçta o da.

Bizde de çocuklar sürekli hastalanıyor kafayı yiyecek hallere geldim bi ara. Çok şükür şu an iyiler. Kilo verme mücadelesi içindeyim ben de her zamanki gibi. Motivasyon yerinde inşallah böyle devam eder.

Fırsat buldukça uğra canım benim. Seviliyor ve özleniyorsun 😘
Çok geçmiş olsun canım, çocuklar hastalanınca her şey duruyor tabi doğal olarak. İstediğin kiloya da inebilirsin ben sana inanıyorum, burası sana iyi geliyor.
Artık ara ara bakmaya çalışacağım canım görüşürüz umarım ki 😊
Canım benim özledim seni yokluğun belli oluyor telefon açmayı düşündüm ama rahatsız etmeyeyim dedim ankara da görüşemedik ama Ankaraya gelince veya biz İstanbul a gelirsek belki görüşürüz fırsat buldukça gel canım fazla özletme
Kaptanım benim 😊😘
Insallah görüşürüz ya aynı şehirde bile ayarlayamadık cok mahcubum ama gelirsen mutlaka haber ver 😊
Buralara da uğramaya çalışacağım 😊
merhabalar, kaptan :) cok tebrikler doktora bitmis, yeni is, yeni bir sehir, heyecanli zamanlar, zaman hizla akiyordur su an sizin icin. Ben geri dondum, ise donmedim ufakligi vermedik krese daha yeni yeni yurumeye basladi, erken olacakti. Daha fazla zaman kaybetmeden hedef kiloma inmek istiyorum ama henuz duzenimi oturtamadim, 1-2 haftaya rayina sokmak istiyorum beslenme, spor vb.
Çok iyi yapmışsın dönmekle zaten az bir kilon kalmıştı umarım izinde kilo almamışsındır :)

Herkese merhaba
Günlerdir giremiyorum, amcamı kaybettik pazar günü. Etiketleri az önce gördüm ama okuma fırsatım yok şimdilik, kusuruma bakmayın kızlar. Haber vermek için girdim. Hiç bakamıyorum şu günlerde.
Mekanı cennet olsun çok üzüldüm 😔 başınız sağolsun

Back
X