Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım araya d harfi eklemiş ya başka birşey herhalde dedim :) artık sizden herşeyi bekliyorum :KK70: bende bu hareketi dambıllarla yapıyorum ama dizi yere değdirmiyorum buradaki gibi
Dizler için en sakat hareketlerden biri diğerid2 squat

Selamlar
Bi poponun üstüne oturamadım bugün de dışarıdaydık ufaklığa ev ayakkabısı alayım bir de arkadaşla buluşayım dedim. 2. Uykusuna zor yetiştik o saat olunca farkettimki kahveyle duruyorum. Temizlik sobra da birseyler yiyeyim derken uyandi bizimki :)
Buluşma yanına kar kalmış sadece

Ama ben yazıyorum ya 🤗 dennisgo dennisgo girmeyince korkuyırum artık bişey mi oldu diye :KK43: o da boşlamaz buraları çünkü iyi olsunda olur bu kadar kırk yılda bir geliyor Türkiye'ye çok normal
Canım
Bu aralar giremiyorum çünkü yeğenimin çok yoğun bir programı var üstüne bir de oyun oynuyoruz beni pert ediyor. Okulda olduğu zamanlar da arkadaşlarımla görüşüyorum tuhaf bir yoğunluğum var. Şu an kan ter içinde oturdum menü yazayım dedim.

Sabah ; 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 Kk peynir domates salatalık bibe

ara; sütlü kahve, 1 avuç kuru üzüm

öğlen ; 1 lahmacun, 1 bardak ayran

ara; sade kahve 2 ceviz

akşam; 1 kase yoğurt 4 kaşık kabak

-2 lt su
-14 bin adım 45 dakika futbol, 15 dakika zumba step, 2 bin ip 20 dakika bölgesel Cherry Mom Cherry Mom

dennisgo dennisgo sanırım hala satranç turnuvasında, Cherry Mom Cherry Mom in de annesi gelmişti onunla vakit geçiriyordur. Onların eksikliği çok hissediliyo 🙈
Turnuva bitti ama şimdi de il birincileri turnuvası var ona hazırlanıyor.. özel dersleri grup etkinlikleri oluyor. Biz de peşinde dolaşıyoruz. Zaten ikimiz şu an yapışık ikiz gibiyiz her şeyi beraber yapıyoruz :)

Turnuva bitti ama şimdi de il birincileri turnuvası var ona hazırlanıyor.. özel dersleri grup etkinlikleri oluyor. Biz de peşinde dolaşıyoruz. Zaten ikimiz şu an yapışık ikiz gibiyiz her şeyi beraber yapıyoruz :)
Yeğen çok başka ben benimkinin her gösterisinde kesin ağlıyorum. 29 ekimde arkadaşı görmüş ağladığımı, diyo ki teyze lütfen şöyle yapma çocuk gibi gözüküyosun 😂 Fırsatın varken bol bol değerlendir 😍 ben de cuma kavuşcam

Yeğen çok başka ben benimkinin her gösterisinde kesin ağlıyorum. 29 ekimde arkadaşı görmüş ağladığımı, diyo ki teyze lütfen şöyle yapma çocuk gibi gözüküyosun 😂 Fırsatın varken bol bol değerlendir 😍 ben de cuma kavuşcam
Hiçççç rezil etme çocuğuu :)))) hahaah âlemler ya

Cherry Mom Cherry Mom merhaba. Daha önce de 5. takimdaydim 60.5 le izne ayrılmıştım ama kilo aldım . Kilo alınca gruba girememe gibi bir durum olur mu bilmiyorum. O yüzden cuma zayıflama grubuna yazdim 😁
:)ayrılalı 3 aydan uzun süre olduğu için eski kilona gelmeden girebiliyorsun canım kuralları biliyorsundur o halde hoşgeldin yeniden aramıza :))

Back
X