Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Persembe ,2.pilatesi biraktim verimli olmuyor.gecen hafta hastaydim onceki tatildi daha onceki hoca yoktu gorsen sıkılaşma namina hicbisey kalmadi evdede yapmayinca😔
Hadi ya neyse bir iki gitsen yine vücut sıkılaşır hemen bende bir 65 e düşeyim pilatese de başlayacağım o haftada 3 gün burda hocası iyi diiyorlar. Yapmadım daha önce hiç bakalım nasıl olacak :)

Kızlar menum
Sabah
Nescafe
Oglen
Haşlanmış yumurta
Domates zeytin
K. Biber Ayran
Yarım ekmek
Akşam
Evdekilerin canı kızartma çekince bende eşlik ettim🙈🙈🙈
Biber ,Patlıcan,Patates kızartması
Domates
Ayran
Ardından çay
Bugünden sonra toparlanacam eskisi gibi dikkat edecem.

Sabah
2 dilim ekmek arasına 2 ince dilim kadar ve 3 zeytinle yağsız tost

Ara Yok

Öğle
1 tabak tavuklu salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara
1 kare bitter
Türk kahvesi(sekersiz)

Akşam
1 tabak susuz taze fasulye
3 kasık pirinç pilavı
Cacık

Ara
1 muz+1 tatlı kaşığı keçiboynuzu kreması (oglusumla beraber yedik ortak.

Detoks suyu 3 bardak
2 litre su

Spor: 2.500 adım +20 dakika dans

Benim eşim de aynı model. Bu sabah tartıldı 67 olmuş sevindi. 178 boyla hep 60 kilo da kendisi. 75 olmaya çalışıyo.
İyice gıcık oluyorum yaaa 😠

Ayni durumdayiz benimkide zayif gicik oluyorum. Oglumda zayif okadar ugrasiyorum biraz kilo alsin diye hiç et tutmuyor

Evet kaptanım kesinlikle öyle, bir daha da eşimden yardım istemeyi düşünmüyorum sanki bunu bir lütuf gibi görüyor. Ama haftasonlari sabah yardım değil, çocuk senin sorumluluğunda demeyi planlıyorum.
tatlım bu bebeyi sen annenin evinden alıp getirmedin sadece senin değil baba olarak onunda görevleri var canım

Aynen öyle canım
Ve tecrübeyle sabittir sen kendini paraladıkça daha çok şey istenecek senden sonra bir bakmışsın ki tüm yük sende, herkes bu düzene alışmış eşin herşeyi senden bekleyecek çocuğun herşeyi senden bekleyecek. Maalesef kadın olma içgüdüsü galiba son raddeye gelene kadar herşeye katlanıyoruz kendinimzi unutuyoruz.
oo o zaman nota almayacağımız bir hafta seni listeye alalım fazla bekletmeden

Kesinlikle öyle. Bi süredir benim de canım sıkılıyor bunun gibi şeylere. Çocuklar ebeveynlerinden gördüklerini öğreniyorlar ve bilinç altında kodluyorlar. Kendinden fedakarlık yap yap nereye kadar. Çocuğum beynine anne fedakardırı kodluyo. Kimse üzerine düşeni yapmadığı için herşeyi yapan anne olduğu için kendini paraladığı için anne mutsuz bi insana dönüşüyor. Yeter vallahi çok doluyum. @ayvacicegi konuyu açtı benim de bam telime dokundu. Benim kızlarım benim gibi anne olmasınlar kendilerini sevsinler aşırı fedakarlık yapmaya gerek yok hayatlarını yaşasınlar.
dün baktımki benim 8 yaşındaki sıpa bile beni kullanıyor büyük ben bunu yemem
hadii canım sizlere bu yemek var ister yiyin ister ymeyin dedim oturdular paşa paşa yediler kendimizi kullandırtmayalım kızlar

Arkadaşlar hoşgeldinlerinize bir hoşbulduk diyorum 😊😊
Bugün benim biraz normal geçti kızlar ama bu kabızlığa çare bulamadıkça ben zor zayıflarım veya hep aç gezerim ki anca öyle zayıflarım
tatlım benim de kronik kbızlık problemim var bol su içiyormusun

Ben bu yaz eşimle kızımı İzmir’e babaannenin yanına yolladım. Onlar mı tatil yaptılar ben mi belli değil.😃 1 haftada bütün modum değişti, tiyatro-bale-müze gezdim. Müthiş iyi geldi. Herkese tavsiye.😂 Sen tek başına tatile gidemiyorsan onları yolla!😂😂😂
bu fikir çok güzelmiş bayıldım esra cım

Kızlar menum
Sabah
Nescafe
Oglen
Haşlanmış yumurta
Domates zeytin
K. Biber Ayran
Yarım ekmek
Akşam
Evdekilerin canı kızartma çekince bende eşlik ettim🙈🙈🙈
Biber ,Patlıcan,Patates kızartması
Domates
Ayran
Ardından çay
Bugünden sonra toparlanacam eskisi gibi dikkat edecem.

kardelencim yarım ekmeği götünce acaba 1 dilimin yarısı mı diye düşündüm. Sonra kızartmaları görünce aydım konuya!😂😂😂 Bak ben ne derece diyet kafasındayım sen anla. 1 dilimin yarısı gibi düşünüyorum, aksine ihtimal bile vermemiştim. Hemen sen de gir bu moda, çanlar senin için çalıyor! 😃

Back
X