- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #322.241
evet içiyiorum ben nol içiyorum ama yok ya birde çok zorlanıyorumtatlım benim de kronik kbızlık problemim var bol su içiyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet içiyiorum ben nol içiyorum ama yok ya birde çok zorlanıyorumtatlım benim de kronik kbızlık problemim var bol su içiyormusun
ayyy maşallah çok güzel bir menü ve çok güzel bir spor :)Gunaydinlar kizlar:) bugunku menum
Oglen: izgara etli, pirincli ve avokadolu salata
Ara: 2-3 parca kurutulmus et
Aksam: firinda mantarli ve peynirli brokoliden 6-7 kasik, 200 gr izgara tavuk, 1 kasik yogurt, zeytinyagli limonlu yesil salata
Bugun hem cok actim hem de spor icin acayip hevessizdim, noldh bana bilmiyorum. Yemegin porsiyonlarini biraz buyuk tuttum enerjim artsin diye.
Spor: 20 dk bisiklet, 65 dk agirlik calismasi, 11 bin adimCherry Mom
neskafe bana iyi geliyor iştahımı kapatıyor seninde işine yarar belkiKizlar diyetin 2.günü 2gündür resmen kendimle savasiyorum. Sürekli atistirmak istiyorum. Limonlu su yaptim aklima geldikce iciyorum. Umarim alisirim
canım ara öğün yap o zaman 2 tane ceviz 2-3 kuru kayısı 2 kaşık yoğurt çok güzel bir ara öğündürInsallah canim. Salatalik aldim kurukayisi ceviz vs. Eger dayanamazsam atistiricam.simdilik 8.30 da kahvaltiyla duruyorum. 13.30 gibi yemek yicem.
Evet spor da bi süre sonra bağımlılık yapıyo.Canım sporsuz olmaz o iş haftada en az 3 gün 40 dk ve üzeri bir şeyler yapman lazım.
Tahmin ediyorum yoruluyorsun bende şuan çalışmıyorum ama spora uykusuzluktan ölsem bile yer açıyorum.gece 1 de spor yapmaya başladığım oluyor ertesi gün 7 de uyanacağımı bile bile spor yapıyorum.
Bir iki başla sonra zaten yapmadığın zMann sen kendini huzursuz hissedeceksin ve düzenli yapıyor olacaksın ❤
Evet daha önce sizlere kilo gittikçe burnumun küçüldüğünden ve parmağıma yüzüğün bol geldiğinden bahsetmiştimsıradaki aydınlama ayaklarım küçüldü benim ayol
valla yaaaa bol geliyorlar
![]()
neskafe bana iyi geliyor iştahımı kapatıyor seninde işine yarar belki
Afiyet olsunSuan nescafe iciyorum![]()
Spora baslayip sonra biraksinlar bak nasil aliyolarAyni durumdayiz benimkide zayif gicik oluyorum. Oglumda zayif okadar ugrasiyorum biraz kilo alsin diye hiç et tutmuyor
Son aldığım ayakkabıyı bende 1 numara kucuk aldim,tebrik ederimEvet daha önce sizlere kilo gittikçe burnumun küçüldüğünden ve parmağıma yüzüğün bol geldiğinden bahsetmiştimsıradaki aydınlama ayaklarım küçüldü benim ayol
![]()
İse gidip gelirken yurume firsati olusturamazmisin bazi arkadaslarimuz oglen aralarında yuruyordu .hicbiri olmuyosa evde kisa sureli ama etkili egzersizler var eğer yapabilirsen.yani kilo verirken farkli birşeyler yapmalısın ki aldigin gunlerdeki gibi kalmasin kilon.akşamları eve çok geç gidiyorum yemek sofra topla derken yoruluyorum kalıyor öyle.
Bu akşamda annemlere gidicez, 12 de geliriz yine yapamam
Spora baslayip sonra biraksinlar bak nasil aliyolar![]()
Ay kötülemezsin inş canım dikkat et :/Dun son araya birde muz ekledim.sporumada 1000 adet bölgesel ekledimCherry Mom
Suyada 750 ml daha eklemiş im.
Benim boğazım yine acımaya basladi gecmemis demekki o yuzden meyveyi arttirdim biraz bide bal .
Valla ben de odem attim diye midir nedir ayakkabilarim ayagima daha bi rahat oluyolar sanki:)Evet daha önce sizlere kilo gittikçe burnumun küçüldüğünden ve parmağıma yüzüğün bol geldiğinden bahsetmiştimsıradaki aydınlama ayaklarım küçüldü benim ayol
![]()
Tesekkur ederiiimayyy maşallah çok güzel bir menü ve çok güzel bir spor :)
Birşeyler olmamış gibi sankiIyi aksamlar kizlar bende menümü yazip kenara çekiliyim.
Sabah = kalkinca yesilcay
1tane kücük domates 1 parca peynir
1dilim k.ekmegi 5 zeytin çay
Ara nescafe şekersiz
Öğlen 2 tane haslama yumurta 2 dilim sucuk
Akşam 1/4 simit 1 parca kaşar
2.5litre su (limonlu)
Malesef spor hala yasak
Cherry Mom
Menün gayet dengeli canım afiyet olsun ata sporu yaptım diyorsun:))Merhaba arkadaşlar bugün sabah baya geç kahvaltı yaptım yani öğleyle birleşti
Kahvaltı 12:00
2 yumurta ile omlet . 2 dilim ekmek yeşillik.
Ara 16:00 10 adet badem 1 bardak süt.
Akşam 18:00
3 yemek kaşığı türlü susuz yerinden 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 5 yemek kaşığı tavuk göğsü kavurması :)
Ara da elma yerim büyük ihtimal
Su 1.5 litre Spor yok.
Ama bugün akşama kadar annemin evini temizledim cam silme halı silme koltuk silme derken kolum kanadım kalkmaz oldu ☺
Birşeyler olmamış gibi sanki
Kahvaltı çok yetersiz birde o yetersiz kahvaltıyla teee kahve içene kadar açlık çektin o yüzdn öğlenn ve akşam dengesiz olmuş gibi canım