Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr
kılar kusura bakmayın yaş 50 ye yaklaşınca yaşlandım heralde sabah 5 te migren ağrıı ile uyandım ağrı kesici işe yaramadı iğne yaptırdım baş ağısından ölüyorum maalesef

Mrb lar rabbim sifa versin bende gecen nisan ayinsa siddetli bas agrisiyla hastanede 1 ay yattim. Bende sinüzit sandim meger omiriligim delinmis beynimdeki sıvı boşalmış ağridan deliricem sandim. Rabbim düşmanimiza yasatmasin.

Mrb lar rabbim sifa versin bende gecen nisan ayinsa siddetli bas agrisiyla hastanede 1 ay yattim. Bende sinüzit sandim meger omiriligim delinmis beynimdeki sıvı boşalmış ağridan deliricem sandim. Rabbim düşmanimiza yasatmasin.
çok geçmiş olsun canım sana da

arkadaşlar merhaba ben bugün hiç yazamadım ben bu kabızlık meretiyle uğraşıyorum afedersiniz yani karnımdaki şişkinlikten bıktım o kadar su içiorum incir kayısı yok ayın 16snda DOKTORA GİDECEĞİM HAYIR OLSUN İNŞALLAH

Canim yillar once bende yasadim cok zor bir durum. Birazda psikolojik bence kafaya taktikca problem artiyor . Bende kabiz oldugumda su icsemde ki zaten gunde 2litrenin altina hic düsmez kayisi incir yesemde işe yaramiyordu. bana kefir ve ananas ve beyaz lahana suyu cok iyi geldi. Heleki ananas mucizevi birsey tazesini bulamazsan %100 ananas suyu alabilirsin.
Aksam yatarken 1 kasik saf zeytinyagi da cok iyi geliyor. Birde cok eskiden bu kabizlik icin bur doktora gitmistim o doktor bana bir vitamin yazmisti o vitamini kullandigimdan beri kabizlik problemim olmadi. Doktora gittiginde vitamin degerlerinede baktir bence.

Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah 1dilim t.yagli peynir 1 domates 5zeytin
1 tane yağda yumurta 1dilim k.ekmegi çay

Ara limonlu cay

Ögle 1 tabak limonlu kiymali prasa yemegi
1 domates
Ara sekersiz nescafe

Aksam kabak biber kavurma 1 dilim k.ekmek
6 tane patates kavurma ayran

2 litre su
Regli dönemindeyim karnim davul gibi ne yesem sanki midem ögütmüyor gibi. Birde yeni bir ilaca basladim ishal yapti ne yesem wc deyim ama yinede karnim cok şiş.

Cherry Mom Cherry Mom

Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah 1dilim t.yagli peynir 1 domates 5zeytin
1 tane yağda yumurta 1dilim k.ekmegi çay

Ara limonlu cay

Ögle 1 tabak limonlu kiymali prasa yemegi
1 domates
Ara sekersiz nescafe

Aksam kabak biber kavurma 1 dilim k.ekmek
6 tane patates kavurma ayran

2 litre su
Regli dönemindeyim karnim davul gibi ne yesem sanki midem ögütmüyor gibi. Birde yeni bir ilaca basladim ishal yapti ne yesem wc deyim ama yinede karnim cok şiş.

Cherry Mom Cherry Mom
Güzel menü canım
Şişlik maalesef hepimizin sorunu regli de :KK43: ayy birde cumalara denk gelmesine sinir oluyorum 😒

Canim yillar once bende yasadim cok zor bir durum. Birazda psikolojik bence kafaya taktikca problem artiyor . Bende kabiz oldugumda su icsemde ki zaten gunde 2litrenin altina hic düsmez kayisi incir yesemde işe yaramiyordu. bana kefir ve ananas ve beyaz lahana suyu cok iyi geldi. Heleki ananas mucizevi birsey tazesini bulamazsan %100 ananas suyu alabilirsin.
Aksam yatarken 1 kasik saf zeytinyagi da cok iyi geliyor. Birde cok eskiden bu kabizlik icin bur doktora gitmistim o doktor bana bir vitamin yazmisti o vitamini kullandigimdan beri kabizlik problemim olmadi. Doktora gittiginde vitamin degerlerinede baktir bence.
Aslında baharatçılarda otlar falan varmış yüzde yüz çözüm derler araştırmak lazım unuttm şimdi adını faln glsmhmt glsmhmt

Allahım ne zor ya hamd olsun atlatmışsın baş ağrısı ile belirti yaptığınıda ilk kez duydum :/

Güzel menü canım
Şişli maalesef hepimizin sorunu regli de :KK43: ayy birde cumalara denk gelmesine sinir oluyorum 😒

Ben zaten bu cuma listesine girmiyecegim sanirim. Yinede tarti bildirimi yaparim. Merakla bekliyorum. Oglum şuan karsimda pasta yiyor :KK42: .insallah emegimin karsiligini alirim.

Allahım ne zor ya hamd olsun atlatmışsın baş ağrısı ile belirti yaptığınıda ilk kez duydum :/

Aynen canim bugünümüze sukürler olsun sabah kalktim hicbir seyim yoktu kahvalti ettik camasirimi astim vs. Sonra biranda cok siddetli bir agri geldi kafam patlayacak beynim gözlerimden firlayacak gibiydi. 3 4 gün teşhis koyamadilar cok sükür iyi bir doktora denk geldim ve teshis kondu 1 ay hastanede 3 operasyon gecirdim 2 ayda evde yattim. Allah ima sükürler olsunki rabbim evladima bagisladi.

Back
X