Selamlar herkese,
Dün akşam yaptığım 2 dilim kek kaçamağından sonra günah çıkarmaya geldim.

Yine bir duygusal zaafiyet anında kendimi keke gömdüm desem yeridir. Kızımın bir kaç gündür çılgınca ağlama krizleri ve inadı beni mahvetti. Avaz avaz bağırmışım sesim falan gitti. Sinirimi yiyerek bastırdım yine her zamaki gibi! Zaten kilo alma sebebim kesinlikle duygusal yeme bozukluğu. Neyse 2 gündür okulun pedagoğuyla ve öğretmeniyle görüşüyoruz. Bugün çalışma yapmış pedagog kızımla. Ben de kendimi sakinleştirmeye, normalleştirmeyeçalışıyorum. O 2 dilim keki yedikten sonra ki pişmanlık resmen içime işledi. Ki nasıl azimle başladım diyete. 3 gündür acayip bitkin hissediyorum kendimi. Demirim de biraz düşük çıkmıştı tahlillerde. Belki onun da etkisi vardır ama tabii yaşadığım sinir harbi de içsel enerjimi yerlere indiriyor. Güzellikle yaklaşsam olmuyor, bağırsam çağırsam hiç olmuyor. Kafayı yemek üzereyim...Yatın diyetisyen randevum var. İlk kontrolümde artı çıkmak istemediğim için dünkü keki tolere edeyim diye bugün ekmeklerimi yememeyi düşündüm. Ancak öyle bir şey oldu ki sabah çıkıp hemen halledip eve döneceğim dediğim iş uzadı da uzadı... Dışarıda da diyet listemden çok farklı bir şey yemek istemediğimden sabredeyim diye diye akşam oldu!

Akşam saat 7’de daha ağzıma bir lokma koymamıştım. O saatte ilk öğünümü yedim, resmen oruç tuttum gibi oldu. Tabii su içtim sadece.
Bugün yediğim tek öğün saat 19.00’da
-Ciğer sote
-turp-havuç-yeşillik salata
22.30’da da;
-1 kase yoğurt
-1 küçük mandalina
Sabah 10.30’da diyetisyen randevum var ve bu hafta hiç tartılmadım. Bakalım ne yapmışım yarın sonuçlardan belli olacak...