Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa kıyamam çok üzülüyorum prematüre bebişlere 🙇🏻‍♀️ Emre de sağlıkla ayağına taş, gözüne yaş değmeden büyüsün inşallah 😍

ikiz çok istiyorum 🙈 çift embriyo koymuyolarmış sanırım ama ben yalvarmayı düşünüyorum doktora 😂 hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de teki çifti hiç farketmez gerçi 🤩

İnsallah cok güzel haberlerle gelirsin canim. Benim yasim 36 bende mayista baslicam tedaviye. 35 yas ustü 2 embriyo koyuyorlar bence acaba tek mi koydursam diyorum esimde 2 tane koysunlar biri tutmasa biri tutar diyor. Bende ya ikiside tutarsa veya bazen 1 taneside bölünüp üçüz oluyormus öyle olursa diye tirsiyorum :olamaz:

İnsallah cok güzel haberlerle gelirsin canim. Benim yasim 36 bende mayista baslicam tedaviye. 35 yas ustü 2 embriyo koyuyorlar bence acaba tek mi koydursam diyorum esimde 2 tane koysunlar biri tutmasa biri tutar diyor. Bende ya ikiside tutarsa veya bazen 1 taneside bölünüp üçüz oluyormus öyle olursa diye tirsiyorum :olamaz:
Amiin inşallah 🌸 bölünme ihtimali çok düşük bi ihtmal diye biliyorum, üçüz de güzel ya benim üçüz arkadaşlarım vardı çok tatlışlardı ama bida ailesine sormak lazım tabi 😄

Ya ben bi şu spor işini oturtamadım bir ara yıllık izine ayrıldım sabahın köründe kalkıp kalkıp 45 dakika yürüdüm ama sadece bir hafta 😫🙃
Canım açık havada yürüyüş insana çok iyi geliyo faydasını görmüşsündür. Soğuklar başladı artık biraz zor açık havada ama evde yapabilirsin. İnternette bir sürü egzersiz videoları var leslie yapabilirsin mesela.

Çok güzel bir menü siz sabah ve öğle arasında ara öğün yapmıyorsunuz aralarımı kısa saat dilimi olarak
Dünn tartı öncesi spor falan yaptım aç karna o yüzdn kahvaltı saat 11e kaldı :)
Ama normalde de pek yemem ihtiyaç olmuyor bence eskiden öğlen bile yemiyordum da sonradan başladım akşam daha hafif yenmiş oluyor böylece

Amiin inşallah 🌸 bölünme ihtimali çok düşük bi ihtmal diye biliyorum, üçüz de güzel ya benim üçüz arkadaşlarım vardı çok tatlışlardı ama bida ailesine sormak lazım tabi 😄

Insallah gönlüne göre olsun canim. Benim 1 tane oldugundan 1 tane daha olsa yeter diye düsünuyorum tabi bu karar bize ait degil. Gelene raziyiz

Alıntı
Karbonhidratların vücudumuzdaki hikayesi; Vücudumuzun temel enerji kaynağı glikoz yani benzinidir ve ağızda parçalanmaya başlar. İste yemekleri çok çiğnemek için bir sebep daha. Bağırsaklarda laktoz noksanlığı bulunanlar süt sekerini sindirmez ve karında gaz-şişkinlik-kramp oluşur. Kana geçen glikoz beyin-kas-alyuvar-gibi oranlarda kullanılır.buraya kadar her şey yolunda ama fazla alırsak o zman kas ve karaciğer glikozun depo şekli olan glikojen olarak ihtiyaç için biriktirir. Tabiki bi depolarında bir sınırı var buda ortalama 24 saat ve sonrasında yağ olarak uzun süreli depo haline geçer. Bir kaçamak yaptığınız da ertesi gün yöntemi ile yağ dönüşümünü engelleyebilirsiniz. Günlük kalorinizi 1000 kalori civarında tutup protein ağırlıklı beslenerek ve günde 10 bin adım ile gunahlarinizi affettirebilirisiniz.

Selam kızlar
Ancak girebiliyorum kusura bakmayın. Geldim çok yoğun bir tempo beni karşıladı. Bir yandan evrak işlerim bir yandan taşınma bir de kuzenimin Hollanda da işi varmış o uğradı bir kaç gün onunla geçirdim. Ancak bugün evdeyim ve bakabiliyorum.
herkes iyidir umarım..
yazmadım süre boyunca menülerde kaçamak oldu ama hareket ile bir şekilde dengelediğimi düşünüyorum. + 2 deyim 1 kg tartı farkı 1 de aldım son kaçamaklar ile. Bugün ip atlamaya başladım. Sabahtan beri 2x1500 yaptım. Akşam da 2 bin yaparsam güzel olacak. Bir kaç gün bu tempoda atlayıp sonra günde 750-1000 arasına sabitlemek istiyorum.

Back
X