Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar bugün kü menüm
Kahvalti
2yk kara buğday yağsız tuzsuz
2yk yoğurt
Ara
2yk kara buğday
Öğle
4 tane mercimek köftesi
Akşam
1 büyük levrek fırında
Yağsız tuzsuz limonlu yeşil salata
45 dk yürüyüş 30 dk egzersiz
çok iyi gidiyorsun bende denicem birazdaha zayıflayayım şu kara buğday olayını 😍

Bugün kü menüm
Sabah 09.00 3adet köfte yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara -
Öğle 13.30 Detoks çorbası 1 kase
Ara 16.30 1 bardak süt 2 çay kaşığı fıstık ezmesi şekersiz
Akşam 19.00 Detoks çorbası 1 kase 2 yemek kaşığı yoğurt maydonoz karışımı
Ara cayın yanında da fıstık ezmesi yerim sanırım çünkü hem beni çok tok tutuyor hemde enerji veriyor günde 1 yemek kaşığını geçememeye dikkat ediyorum
Su 2litre
Spor 2 mil leslie 20 dk egsersiz 150 ip atlama 😊

Iyi aksamlar bugün kü menüm
Kahvalti
2yk kara buğday yağsız tuzsuz
2yk yoğurt
Ara
2yk kara buğday
Öğle
4 tane mercimek köftesi
Akşam
1 büyük levrek fırında
Yağsız tuzsuz limonlu yeşil salata
45 dk yürüyüş 30 dk egzersiz
Valla başta anlamamıştım ama bu karabuğday glutensizmis ben de düşünmeye başladım bulabilirsem alayım tatsız tuzsuz beslenmek tam benlik

hassas konu :) seni universite yillarindan yurttan hatirliyorum ama nasil oldu da sen oldugunu anladim bilmiyorum, sanirim fotograf paylastiktan sonra dikkatimi cekti..
Aman tanrim ayvacicegi bu nasil bir fotografik hafiza :KK57: Dur seni arkadas olarak ekliyim de mesaj atiyim:)

Salı menü
Sabah 9.00
2 yumurta ile omlet
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 14.00
Avuç içi kadar haşlama et
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
1 kase domates suyu

Ara 16.30
1 portakal

Akşam 19.00
6 yemek kaşığı bamya
1 kase cacık
1 dilim tam buğday ekmeği

2.5 litre su
30 dk Leslie

Pişiriyor musun canım buğdayı ? Nette sadece suya koyun 1 gece dursun flan yazmışlar öyle sert kalmaz mı
1 su bardağı buğdaya iki su bardağı kaynar su koyup ağzını kapatıyorsun geceden sabaha kadar ıslanıyor. Ben bi gün unutmuştum gündüz yaptım 2-3 sonra ıslanmıştı

Maşallah sporlar konuşuyor :halay: :halay: beni yine gaza getirdiniz :KK53: bugün zumbaya gidecektim ders iptal oldu artık evde bişeyler yaparım kilomda halen bir oynama yok ama ilginçtir geçen haftada öyleydi sonra son 1 2. Günde 1 kg gitti yine öyle olur inş :KK200:
Benim tam bi kilo inip cikiyo son 3 gundur falan, nasi is anlamadim :işsiz:

Back
X