- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #325.341

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimGünaydınlar![]()
Umarım çok güzel olur
Sende gördüm Türk kahvesi içesim geldi. Bu aralar filitre kahve tansiyonumu oynatıyor biraz Türk kahvesi deneyeyim en iyisi :)
Bence de buraya yazacak olmak frenliyor. Listede olmak tabiki çok başka. Listede olmayınca kaçamaklı menü olduğu gün ölü taklidi yapıyorsun iş menü yazmaya gelince. Mesela yılbaşı yılbaşı diyorum, +3,4 diyorum ama ne yediğimden bahsediyor muyum? Hayır :) ama listede olsam yemem, yesem de mecbur yazayım. Ya da yesem ertesi gün yazacağım diye bir yerde dururdum, ama o gece bildiğin freni patlak araba gibiydim. Bunun başka nedenleri de vardı ama zaten yediğimizde ne zaman nedenimiz yok ki :) yedim ama hele bir sor neden yedim bizim vazgeçilmez repliğimiz:)
Bende de çok şişlik var. Tartı korkutuyor ama kaçışı da yokGünaydin kizlar hayirli cumalar.
Tartilan yok galiba bende tartilmadim.korkuyorum regli oldugumdanmidir nedir sanki bir boğayı yutmuş gibi şişim
Verdin zannettim müthişli bi yorum yaptım sonra bi baktım almışınO zaman açılışı ben yapayım
53.3/54.8/-1.5/%-2.81
Vurun, hakkettim.
Vuracak durumda değilim aynı durumdayım çünkü. Geçen hafta 88,8 bu hafta 90,3O zaman açılışı ben yapayım
53.3/54.8/-1.5/%-2.81
Vurun, hakkettim.