- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #325.461
O kadar kiloyu verdin geri mi aldınyaklasik 4 ay canim .ilk 2 ay cok hızlı gitti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar kiloyu verdin geri mi aldınyaklasik 4 ay canim .ilk 2 ay cok hızlı gitti.
Yeni uyeleri uste alabilirsin nasil olsa giriceklerYo ayırırım sıkıntı değil ama kişi listesi eşit olmadığı için pek adil bir yarış olmaz gibi herkes alt listede![]()
Pilates beni de inceltecek diye deli gibi yapıyorum ama kilo vermeden önce göbeğim daha inceydi. Sabah bi uyanıyorum karnım davul gibi abartısız 6 aylık hamile gibi uyanıyorumolan oldu artik önümüze bakicaz ve bu haftayi unutmiycazz
Tebrikler kizlar çok guzel verenlerinizde var hic degilse arti gelmeyenlerinizde küçümsemeyin
ben pilates sonrası sabah arti geldiğimi farkettim odem oluyo sanırım
evet olabiliyormuş um cok sevindim buradayim tabi yine hatta bi fikrim var
hay hay seve seve![]()
Hahaha her türlü geçeriz de ben sporu azaltacaktim yarış dediniz mi dayanamıyorum giresim geliyorYeni uyeleri uste alabilirsin nasil olsa giricekler
Sonucta kilo veren izinli ve mezunlarda listeye girecek ya
O kadar kiloyu verdin geri mi aldın![]()
Benim de insülin direncim var ama emzirdiğim için hap kullanamıyorumEvet canim insan isteyince yapiyor. Ozaman haftanin 6 günü spor salonuna gidiyordum. Onun disinda hergün en az 5km işe gidip gelirken yürüyordum. insilün direncim vardi zor kilo verdigim icin daha cok emek veriyordum.simdide insilün direncim var ama gecirdigin rahatsizlik nedeniyle spor yapamiyorum ama yavas yavas yine basarabilecegime inaniyorum.
Allah acil şifalar versinKusura bakmayın ne olur babam dün ameliyat oldu yoğun bakıma alındı bugün servis e alınmış o ara yoğunluk la unuttum size yazmayı
Kusura bakmayın ne olur babam dün ameliyat oldu yoğun bakıma alındı bugün servis e alınmış o ara yoğunluk la unuttum size yazmayı
Geçmiş olsun canımKusura bakmayın ne olur babam dün ameliyat oldu yoğun bakıma alındı bugün servis e alınmış o ara yoğunluk la unuttum size yazmayı
Çok iyi en azından istediğin zaman başarabiliyorsun ideal kilona inebilecegini biliyorsun. Ben 10 yıldır 76 dan aşağı inemedim.Evet canim hamilelikte geri aldim. Gecen yilda 96kg dan 73kg ya indim cuma takimlarinda ama sonradan bir rahatsizlik gecirdim 3 ay yattim yine 94kg yu buldum bu 3.hakkim son olur insallah
Çok iyi en azından istediğin zaman başarabiliyorsun ideal kilona inebilecegini biliyorsun. Ben 10 yıldır 76 dan aşağı inemedim.
Ben çok sıkı yapmadigim sürece kilo veremiyorum sürünmem gerekiyor. Millet akşam ekmeği keser çerezi keser bi hafta sonra kilo verdim der. Ben normal de bunları yememe rağmen kilo alıyorum. Vücudumu bi depresyon anında döner gibi biçime sokmaya çalışabilirim. Birgün haberlerde duyarsanız bilin ki o benimAhhh bir tekrardan 76 ya inebilsem. Ben artik vucudumu taniyorum.ne yemem ne yememem gerektigini öğrendim. Mesela yogurt süt ayran corba meyve.bunlari tüketirsem asla kilo veremiyorum.
Bende öyleyim canım buradaki herkes bilir ne zor kilo verdiğimi 7 gün olmasada 5 gün en az sporum var.yazdan beri diyet yapıyorum toplam kaçamağım bir iki çatal pasta birde mısırdı galiba başka hiç birşey yemedim diyet dışına çkmadım. Öyle yada böyle yavaş yavaş fark etmez gidiyor işte. Stres yapma sakın daha yolun çok başındasın sakin sakin kilo vereceğiz burda hep beraberBen çok sıkı yapmadigim sürece kilo veremiyorum sürünmem gerekiyor. Millet akşam ekmeği keser çerezi keser bi hafta sonra kilo verdim der. Ben normal de bunları yememe rağmen kilo alıyorum. Vücudumu bi depresyon anında döner gibi biçime sokmaya çalışabilirim. Birgün haberlerde duyarsanız bilin ki o benim
Ben çok sıkı yapmadigim sürece kilo veremiyorum sürünmem gerekiyor. Millet akşam ekmeği keser çerezi keser bi hafta sonra kilo verdim der. Ben normal de bunları yememe rağmen kilo alıyorum. Vücudumu bi depresyon anında döner gibi biçime sokmaya çalışabilirim. Birgün haberlerde duyarsanız bilin ki o benim
Amanınnnnnn kapayınn gözlerinizi kızlarCanim once inanman lazim kendini motive etmen lazim.mesela ben dogum yapali 5 6 yil oldu daha gecen yil karar verebildim. Öncesinde pazartesi baslayip sali günu biraktim. Bende yemek yemiyorum ama kendim cok hamur isi tatli yapiyorum oyüzden kilo aliyorum. Esim oglum zayif evde 1 gün bile tatli hamur isi olmayan gun yok cok seviyorlar. Hatta kendi ekmegimi kendim yapiyorum. Haftada bir bir tekne hamur yoguruyorum hem tepsi ekmegi hem bazlama hem pizza yapiyorum.esimle oglum evin icindeki hamur kokusuna bayiliyorlar. Tabi arada bende kilo aliyorum.Eki Görüntüle 2572212 Eki Görüntüle 2572213 Eki Görüntüle 2572214