• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Basit karbonhidratlar ilk enerjiye döndüğü için vücudun ihtiyaç duyması normal sanırım. Benim diyetisyen de pilav makarna yazıyor dönüşüm listesinde ama tercihi ekmek oluyor genelde. Nedeni de pilav makarnayı ne kadar yağlı yaptın, ne kadar pişirdin gibi dertler var ya, ekmek verince buna takılmadığını söylüyor. Ben de genelde ekmem olarak tüketirim. Nadiren dönüşüm kullanıyorum ekmekte :)

ben de yağ durumundan dolayı ekmek yemeye çalışıyorum ama unutuyorum işte bazen🙈😂

Ben buhar makinası almıştım ,ne kadar faydasi oldu bilemiyorum.pet siseyi kesip kalorifer tellerinin icine koymuşlardı bir video da o zaman elleyemez yaramaz,tabi petekler döküm degilse
Döküm canım ya eski tip şimdi uyuyunca bir kap su 1 2 damla nane yağı döktüm ev ne güzel koktu ama :)) bakalım yarayacak mı viks flaan yoktu evde ama bulundurayım herkes fayda gördüğünü söylüyor

İyi akşamlar, bu akşamki menü 07.01.20202

Sabah / 07-00
2 yumurta peynir 8 zeytin roka 1 havuc 2 biber 2 çeri domates 4 ceviz 5 fındık 1 bardak ayran

Öğlen / 12.30
Piyaz yogurt

Aksam / 19-30
1kase susuz ıspanak yemeği z.yagli
1kase yoğurt

3 litre su 2 fincan türk kahvesi 1 soda 4 fincan limonlu cay
Cherry Mom Cherry Mom
Menülerin çok iyi gidiyor canım bravo haafta sonu vakit bulup sporda eklersen şahane olacak 👍

Hiç yastığına veya yatağına coldmix damlatmayı denedin mi @emniscim? Biraz işe yarıyordu o bizde. Geçen sene çok çektik. Neyse ki geniz eti-bademcik ameliyatından sonra çok şükür bu sene daha hastalık görmedik.
Yok canım denemedim cold mix küçük çocuklara yasak diye aklımda kalmış bir araştırayım .bizim hiç yoktu böyle bir sorunda kreş mikrobu sağlam vurdu düzelemedi kaç haftadır gündüz iyi gece kötü :/

Nane yağını kızım bir gün alıp aynen burnunun kenarına sürmeye kalktı kokulara merakı başına iş açtı. Bir yanmaya başladı avaz avaz ağlıyor yıkadıkça daha da çok yanıyor😂😂😂 Hem gülüyorum hem üzüldüm haline😂😂😂 Bizde saf yağlar olduğu için muhtemelen. Sizinki seyreltilmiş yağdır Cherry Mom Cherry Mom böyle bir şeyi denemeden önce satın alırken ona mutlaka dikkat et.😃 Sakın saf nane yağını çocuğun burnuna süreyim deme😂😂😂
Yok ben tırsarım öyle şeylerden Mehmet emrede sürdürmez zaten onda ki katır inadı kimsede yok :))

valla ben de şokkk... Hem halley hem makarna kombo yapmış😂 zaten şekerli şeylerle(meyve bile olsa) karbonhidratı birlikte yediğinde direkt yağa dönüşüyor. Normal şartlarda dahi bu şekilde yemek doğru değil. Diyet grubunda böyle şeyleri yazmayın. Regl olmama sayılı gün var ve Resmen canım halley istedi😬😬😬
Evet bende onu anlatmaya çalıştım arkadaşa umarım düzeltir menüleri :) sen görme esracım 😂😂

Merhaba arkadaşlar bugün kü menüm Sabah 09.00 Kıymalı yumurta ve 1 dilim ekmek
Öğle 14.00 3 adet yaprak sarması 1 ince dilim sade kek
Akşam 18.30 2 kasık pilav haşlanmış tavuk göğsü
Ara 21.00 patlamış mısır yağı çok azdı 1 2 avuç falan sanırım
Spor yok ama tüm gün ayaktaydım şimdi oturdum gelen giden misafir derken . Ve yarım saat yürüyüş yaptm
Dünde mi kek vardı canım sende karıştırdım mı ? Bu hafta sporda yok artı gelebilrsin çok dikkat et sonra üzülme olur mu 🙄

Aslında çok garip ki ben bu şekilde kilo veriyorum yani gündüz bir paket cips yiyeyim fayda etmiyor gece yediğimde sıkıntı gündüz dünyayı yesem bişey olmuyor 😂 sanırım aç yatmak önemli olan sabah kilo mu çekip Atcam aç yatacağım için kesin 1 kilo vermiş olacağım platesle çevremdekiler hayret ediyor abur cubur yerken nasıl zayıflıyorsun diye kendimi biliyorum ki bana kilo yapan ekmek 1 kase çorba veya et suyuyla rahat 1 ekmek yerim o kadar seviyorum ve onu şuan hayatımdan çıkardım 😔 Kız o kadar evi süpürdüm oturmadan ter döktüm hareket halindeydim lavaboya çıktım halley mi kaldı 😂😂
Aksam yenen cips sabah odem yapıyordr o yuzden arti verir.agir yemeklerde hazmi tamamlanmadigi icin oda oyle.ac yatmak yerine yogurtlu salatali hafif bir menu iyi olmazmi,arti getiricegini de sanmıyorum.

Bugün kü menüm 🙈🙈
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
Ara
Bir avuç kayısı çekirdeği
10 tane kuru uzum
Akşam
4 yemek kaşığı tavuklu pilav
5 yemek kaşığı yeşil fasulye
Salata