• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben yoğurtla yiyemiyorum sütle olunca tatlı gibi oluyo meyve de koyuyorum içine 🤭🤭 puding misali hatta bazen azıcık kakao
Sütle de denetim canım.
Diyetisyen yoğurtla yazmıştı.
Ona alışmıştım.
Ama sütle de deniyeyim.

Kızlar günaydın... Döndüm aranıza valla.... Akşam 83 ü gördüm montumun fermuarı attı.... Kurallar neler neler yapılıyor... Ne ler yapmam lazım
Hoşgeldin canım. Sen zaten biliyorsun kuralları. İlk sayfadaki kurallar. Haftalık hedef tablosu tutuyo pawlover pawlover cuma günkü hedefini onu etiketleyerek bildirebilirsin. Bir de takım içi spor yarışımız var. Menü sonunda sporları yazarken Cherry Mom Cherry Mom i etiketliyoruz. İstikrarla devam edersen başaracağını biliyorum, bir kez başardın çünkü

Merhaba herkese. .davetinizi uydu geldi. Çok teşekkür ederim. Kuralları okudum. Yarın sabah bildireyim mi kilomu
Hoşgeldiniz. Bol şans ve kolaylıklar diliyorum. Kilonu yarın sabah bildire bilirsin. Cuma günü içind e bir hedef kilo belirliyorsun daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verir tekrar 🙈🙈

Spor o kadar güzel ki
Menüyü yok eder.
Planda spor yoktu aslında. Aç gözlülüğün üşengeçliğin cezası. Ama geceyi böyle kapatamadım maalesef 270 kalori bir kaçamak yaptım geç saatte. Zaten kivi yoğurt için geç bir öğündü üstüne daha tatlı bir şey yedim. Bugün de bana spor kısaca :)

Kızlar günaydın... Döndüm aranıza valla.... Akşam 83 ü gördüm montumun fermuarı attı.... Kurallar neler neler yapılıyor... Ne ler yapmam lazım
Hoşgeldin. Kurallar birinci sayfada yazıyor geri döndüm dediğin e göre biliyorsun 😀güncel kilonu söylüyorsun cuma için hedef belirliyorsun. Gün içindeki menünü ve sporları paylaşıyorsun başarılar 😀😀

Filmin koptuğu bir an vardır ya sen de onu yaşamışsın. Bundan sonra kilo hep aşağı gidecektir kararlı olmak yeter :)

Canım benim nacizane fikrim yemeği bir anda azaltma. Çünkü sonra hiç yememen gerekir.
Sağlıklı 3 öğün yap.
Biraz da spor ekle zaten gder.
103 kg ile diyetisyenle başladım.
Sebzeyii 10 yemek kaşığı verdi.
Eti 6 köfte kadar veriyordu.
Ve her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği vardı.
Her 10 kg da 1 kaşık azaltacağız diyordu.
Köfte de 1 er azalacak diyordu.
Bir anda azaltırsan sonra ne yiyeceksin diyordu.
Fikir olur diye paylaştım.

Canım gerçekten haklısın Teşekkür ederim yani ben de sizin deneyimlerinizden öğreneceğim işte bir anda olsun istiyorum ama işte olmuyor demek ki olmaması gerekiyor Yani sağlıklı olan düzgün bir şekilde devam etmek🙂🙂🙂

canim benim ki bir tavsiye sadece kendini o kadar ac birakinca diyetten soguyosun bunun yerine 2 saatte bir bir tane havuc veya sütlü kahve veya 1 cay bardagi yogurt ya da tane hesabi ile leblebi olsun ceviz olsun findik olsun yemelisin canin asiri tatlı isterse iki adet hurma uzun uzun çiğneyerek yersen kocaman çikolata yemis gibi olursun bu sekilde yaparsan eger ev isi yapma olsun morul olsun spor olsun kendini daha mutlu daha enerjik hissedersin

birde kis sebzelerinin kalori cok cok düşük mesela karnabahar brokoli sadece haslayip yesen bile acayip tok tutar bir parça ekmek ile 2 kasik yogurt ile

Evet canım kış sebzeleri çok daha az kalorili Yani bu süre kereviz Çok yiyorum brokoli aldım bugün alışverişe karnabahar aldım dediğin gibi Leblebi aldım Yani aslında hiç Kendimi hiç ac bırakmayacağım Doğru söylüyorsunuz kızlar👌👌👌

Spor konusunda hafif düzeyde başla hızlı ve yorucu şeyler seçersen çabuk bıkarsın ben öyle oluyorum. Hafif yürüyüş yapabilirsin vaktin olmazsa da yarim saatlik bölgesel egzersizler veya pilates yapabilirsin. Bir çok sporu denemiş biri olarak en kolay ve akıcı olan pilates diyebilirim. Allah yardımcımız olsun. Herşey gönlünce olsun. Spor yapamıyorum diye de çok üzülme bence asıl olay rejimde bitiyor. Spor yapmadan rejimle kilo verebiliyorsun ama rejim yapmadan sporla kilo veremiyorsun. Öncelik rejime uymak gerisini kendini sıkmadan ayarlarsın

Doğru canım Önemli olan işte ama işte sarkmasın diye sporda yapıyoruz sıkılaşmak için ben hani şu şekilde istiyorum Diyet yaparken Sağlıklı beslenmek istiyorum sporda yaparsam diyorum artık düzene girer O yüzden pilatesi nasıl yapacağım videolardan mı izleyeceğim bir akıl versene canım bana🤔🤔🤔

Kızlar hepinize hayırlı günler hayırlı pazarlar diliyorum İnşallah günümüz çok güzel geçer Ben bugün Artık kızları parka götürdüm eşimle beraber onların istediklerini yaptım Şimdi artık bugün biraz temizlik yapacağım akşamda spora başlıyorum Allah izin verirse diyet için alışverişimi de yaptım👌👌👌

arkadaslar tarif vereyim mi😍cok guzel oldu benim icin cokda basit tabi benim gibi mideniz sağlamsa önce
bir buyuk turpu rendeledim 1 tatli kasigi pul biber 2 yemek kasigi yogurt ile karistirdim cok az da tuz serpeledim cok guzel oldu yeryemez doygunluk veriyo kalorisini de hesapladim sadece 120 KALORI YAPIYO de

Kızlar hepinize hayırlı günler hayırlı pazarlar diliyorum İnşallah günümüz çok güzel geçer Ben bugün Artık kızları parka götürdüm eşimle beraber onların istediklerini yaptım Şimdi artık bugün biraz temizlik yapacağım akşamda spora başlıyorum Allah izin verirse diyet için alışverişimi de yaptım👌👌👌
diyete hazırlanmak savasa hazirlanmak gibidir 🤗

Back
X