- Emoji Skoru
- 16.943
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #327.201
Arkadaşlar ben kendi kafama biseyler yapıyorum ama cuma günü ya batacağım ya çıkacağım
Ben rejime başladığım an sporada başlıyorum.rejim bitince sporda bitiyor. Ikisini birden yapınca çok yorulup çabuk sıkılıyorum. Aklımda sürekli spor yapmam lazım 100 gr daha fazla veririm psikolojisiyle hareket ediyorum. Ama biraz sabırlı davranmak lazım ilk önce yağlardan kurtulup sonra spora ağırlık vermek lazım aslında . Diyetisyenler de hep hafif yürüyüş verirler hafta da bir kaç gün bildikleri bisey var demek ki. Rejimle beraber kardiyoya başladım ben hemen sonra bıraktım geri çünkü kilo verdikçe vücudu daha çok zorlamak lazım belli bir süre sonra vücut rutine alışıyor. Spor konusunda endişe etme. Pilates ebru sallı videolarından yapıyorum ben bi ara günde iki defa falan yapıyordum. Şimdi bıraktım sporu düzene koymaya çalışıyorum. 1 kaç gün yürüyüş 1 kaç gün pilates haftada bir gün kardiyo o şekilde bi program oluşturacağım kendime şu an deneme yanılma yollarındayım.pilates bir hafta da sikilasma yapıyormuş 10 gün düzenli yaptım çoğunlukla da iki defa yaptım hergün ama hiç incelme olmadi çünkü kilo vermediğim için sarkma yok haliyle bir sikilasma da olmadi şimdi 1 kaç hafta yapmayacağım şubatta başlayacağım pilatese hafta da 2 günDoğru canım Önemli olan işte ama işte sarkmasın diye sporda yapıyoruz sıkılaşmak için ben hani şu şekilde istiyorum Diyet yaparken Sağlıklı beslenmek istiyorum sporda yaparsam diyorum artık düzene girer O yüzden pilatesi nasıl yapacağım videolardan mı izleyeceğim bir akıl versene canım bana![]()