• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendi kendime yazıyorum ama gelmişken bi içimi dökeyim. Ben kilo almaya başladım yaa 🙈 bu gidişe bir dur demezsem gene takımda yarışmacı olmak zorunda kaliciiim.

Ben buraya daha çok takılayım bence, bi motivasyon olsun bana da
Gel gel takıl bize. Hep beraber zayıflamaya çalışırız. 😂😂

Selamlar, menü paylaşmaya geldim akşam yemeğine daha yeni yiyeceğim, çok aç olmasam atlardım bu saatte.
Sabah 5 dilim hindi füme, 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, 10 fındık, kahve
Öğle 1 kase yoğurt, 30 gr protein tozu
Ara kahve
Akşam Köfte (150gr), domates

Spor 10859 adım kardelelen321 kardelelen321
Su 2litre

Yediklerimin kalorisini hesapladım köftelerle 750 filan ki hata payı 1000 olsun, köfteyi yemezsem 500 kalori olacaktı, o sekilde yatmayayım dedim.

Son düzenleme:
Kendi kendime yazıyorum ama gelmişken bi içimi dökeyim. Ben kilo almaya başladım yaa 🙈 bu gidişe bir dur demezsem gene takımda yarışmacı olmak zorunda kaliciiim.

Ben buraya daha çok takılayım bence, bi motivasyon olsun bana da
Merhaba kaptan hoşgeldin :)
Emzirme devam mı bıraktın mı yoksa, ben yaza kadar bırakırım diyorum, bırakınca alınabiliyormuş, ondan mi oldu acaba🤔

kardelelen321 kardelelen321 kuzum zor olmadı inş liste işi sana yarım itibariyle yine ben tutarım sen bu haftayı kapatmış ol çok çok sağol tekrardan 😘😘 Benimde bugün 30+60 90 dk bisiklet var :) yumurta kapıya dayanınca canlandım 🙈

Selam kizlar. Ben garip bi sekilde hizli zayifliyorum son 1 haftadir, bu sabah 57.8 gordum tartida. Adam akilli spor yapmadigim icin ozenerek yaptigim kaslar eriyo bence, yaglar yerinde duruyo :işsiz: Agirliga geri donucem bi an once.
Bi yag olcumu yaptirsana merak ettim bende

Selam kizlar. Ben garip bi sekilde hizli zayifliyorum son 1 haftadir, bu sabah 57.8 gordum tartida. Adam akilli spor yapmadigim icin ozenerek yaptigim kaslar eriyo bence, yaglar yerinde duruyo :işsiz: Agirliga geri donucem bi an once.
Neden kasların erisin ki, düşük kalorili mi beslendin Çok?

Canım sabah kalkar kalkmaz tartılma bende acayip ödem oluyor mesela eminim sende de öyle olmuştur ve lütfen sabah akşam devamlı tartılma çünkü hep değişiyor moralin bozulur :)
evet kesinlikle haklisin sadece cuma dan cumaya tartılmak en dogrusu

iyi aksamlar😍 bugünku menum :
kahvalti:peynir zeytin yumurta maydonoz
ara ogun:sutlu kahve
ara öğün:2 tane ayva 1 tane havuc
ara öğün:bir kase yogurt
aksam yemegi:3 tane kofte,firinda patetes;4 kasik bulgur pilavi,salata

3 litre su
malesef kayda deger yuruyua yapamadım temizlik yaptim onun yerine😊

Ya aslında hiç unutmadım giriyorum arada paylaşıma bakıyorum çıkıyorum takımdaki mesajlara sıra gelemiyor 🙈
Sen de mezun olursun emniscim seni azıcık tanıdıysam yaparsın sen 😊

32 oldu bizimki de Allahım bitmiyor gerçekten ya. Direkt şöyle 25 yaşına falan gelseler anca sanırım 🤭

Kimseyi dinlemiyor leylicim ya cocuk olumsuza cevirme makinesi gibi ne dersek tersini söylüyor 🙄
Biz hissetmedik bu tarafta ama gene de korktum valla inşallah olmaz artık

Kardelencimm alıştım alışmasına da yoğunluktan gelemiyorum. Akşam da yorgunluktan sızıp kalıyorum. Sen nasılsın izindesin galiba su anda di mi?
Umut da işte yukarıda da yazdım inat inat inat 😁 senin kızlar nasıllar?

Öyle oldu kaptanım valla hiç böyle olsun istemezdim. Ama sizi unutmadım asla ❤️❤️
İzindeyim canım evet. Şöyle bi hırslanıp harekete geçmem gerekiyo ama eski irade yok maalesef.

Benim küçük de çok inat canım. Yapma dediğin şeyi özellikle yapıyo. Muzurlukları da Sessiz ve derinden oluyo😆
Ne yapalım bunlar da geçecek canım. Haziranı iple çekiyorum 3 ü dolduruyor çünkü. Belki biraz daha normale döner.

Maşallah canım sana.
Biraz dinlenmek lazım.
50 yapıp 5 dk doluklanmam lazım.
Yoksa fena oluyorum.
Ama yavaş yavaş alışacağım.
Bence de yavaş yavaş alışacaksın. Giderek sayılar artar. Yapabildiğin kadar yap ve düzenli devam et canım.

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm

sabah ; 2 dilim ekmek 2 yumurta ile omlet domates salatalık

ara; 1 sade kahve 7 badem

öğlen ; 8 kaşık barbunya, 3 kaşık yoğurt

ara; 3 kaşık yoğurt 1 kivi 1 kaşık tarçın

akşam ; 8 kaşık barbunya

ara; 1 bardak süt

- 2 lt su
- 10 bin adım 1500 ip 20 dakika bölgesel Cherry Mom Cherry Mom kardelelen321 kardelelen321

Kızlar size sorayım eskiler hatırlar A Asmii vardı listedeyken hamile kalan. O hiç uğramıyor galiba değil mi kk'ya?
Ben hatırladım gibi ama ban mı yemiş profili üzgün modda belki başka isimli üyeliği varssa bunu kapatmışlardır

merhaba,

eylem ben. 29 yaşındayım çalışıyorum. ankarada yaşıyorum. sizler?
Aramıza hoşgeldin canım

Çok şükür 😍 gözüm açıldı en azından halsizlik ve baş ağrısı gitti sadece burnum akıyor şuan.
Sen nasılsın ? Herşey yolunda herhalde
İyi olmana sevindim canım. Çabuk atlattın maaşallah

Aksın aksin ödem gider su sudur nereden giderse gitsin 🤣🤣
😂😂😂😂😂

Seni hiç iyi görmüyorum :KK53: :KK53: :KK53: :KK70:
😆😆😆😆😆😆

Ben diyete direkt detoksla giriş yaptım ya vücudum o şoktan daha çıkmadı 🤣🤣 en son yapacağımı en baştan yaptım.
Sen de detokszedelerdensin o zaman. Bak ben hiç yapmıyorum. Çünkü ne zaman yapsam ertesi hafta daha fazlasını aldım. Bi hafta mutluluk akabinde iki hafta hüsran. Canım diyetisyene de başlayınca daha kontrollü ve dengeli besleneceğin için eksiler görmeye başlayacaksın inan kendine..

Zayıflayacağım diye düşün düşün filozof olcan 😂😂
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Amiin inşallah 😍

Cherry Mom Cherry Mom ve dennisgo dennisgo bi hafta acayip deli spor yaptılar, hiç kaçamakta yapmadılar ve kilo verdikleri bi dönemdelerdi ama o hafta artı geldiler 😂 muhtemelen kas aldılar ama doğal olarak onlar da üzülmüşlerdi ama bak hala burdalar 🤩🤩 oluyo bazen öyle daha çok hırslan kilo da kimmiş
Aynen ya ben bir de haftanın sonuncusu olarak nerede hata yaptığımı yazdım C Cagrihilal1 :KK70:

Back
X