• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah canim. Ben tam 5 hafta 100 gr la gittim. Sende vazgeçme olacaktır illaki
Bugün artı ile uyandım bende😕 anlamadım neden böyle. O kadar da az yiyorum. 1000 kalori üstüne çıkmadım mesela dün. 800 küsür de kaldı. Anlamıyorum neden böyle oldum:KK43:

Kızlar kendimi tanitayim 35 yaşındayım iki çocuğum var hamileyken çok kilo aldım diyetisyenle verdim sonra kk ya geldim 1.takımdan mezun oldum sonra 14.takim tabi iki takimda kapandı sonra 5.Takımdan da mezun oldum eski mezunlardanım yani o zaman morordek vardı takım kaptanı yine burdan mezun olmak istiyorum kilom 62 falan tartılmadım iki haftadır ama 58 e düşmek istiyorum fitblondeyle 1.takımdan beri arkadaşız o da buraya gelince bende geldim :KK74: hepimiz hedefimize ulaşırız umarım

İyi geceler kızlar bu gün 2 hanelileri gördüm ya içimde değişik bir mutluluk var pek giremedim hem çok yoğundum hem de bu gün migrenim tuttu. Burada sizlerle olmayı seviyorum. Hepinizin benim üzerimde emeği var. Hakkınızı helal edin. Kendi başıma başaramadığım şeyleri başarıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyo.
.
.
Bu arada eşim işe girecekti ya giremiyor dipnot paylaşayım. Bu gün belli oldu. Her şey üst üste geldi bu gün
Selam canım bende inan kendimden daha çok mutlu oldum özellikle bu hafta bu eksiği görmeye çok ihtiyacin vardı sanki ❤️ şimdi adim adim birlikte ilerleyeceğiz yüklerini attıkça agrilarinda azalacak inşallah. Sende hakkını helal et burda herşey karşılıkli iyi ki aramızdasin senin ilerleyişini görmek beni heyecanlandırıyor 😍
Esin içinde hayırlısı olsun Allah'tan bozmayın morallerinizi

Evet evet ama mezuniyet sonrası yine gelmişti sanki 🙄karistiyorda olabilirim :) güncel kilon ne magickk magickk
Yok canim mezun olduktan sonra gelmedim 62 diye biliyorum canım da iki yada 3 haftadır tartılmadım almış olabilirim :KK17:yarın tartılayım tartının pili bitmiş bugün alicam

Kızlar kendimi tanitayim 35 yaşındayım iki çocuğum var hamileyken çok kilo aldım diyetisyenle verdim sonra kk ya geldim 1.takımdan mezun oldum sonra 14.takim tabi iki takimda kapandı sonra 5.Takımdan da mezun oldum eski mezunlardanım yani o zaman morordek vardı takım kaptanı yine burdan mezun olmak istiyorum kilom 62 falan tartılmadım iki haftadır ama 58 e düşmek istiyorum fitblondeyle 1.takımdan beri arkadaşız o da buraya gelince bende geldim :KK74: hepimiz hedefimize ulaşırız umarım
Tekrar Hoşgeldin canım arkadaşım :KK36: :KK36: hadi bakalım bu son 4-5 kiloyu da yine birlikte motive olarak mutlu mutlu atıcaz yaşasııınnnn :KK5:

Bugün artı ile uyandım bende😕 anlamadım neden böyle. O kadar da az yiyorum. 1000 kalori üstüne çıkmadım mesela dün. 800 küsür de kaldı. Anlamıyorum neden böyle oldum:KK43:
Ödem olabilir. Menülerin çok az suyumu az iciyorsun acaba

Back
X