e kisgunuydu karvardi neyse bendehic rimel kullanmamistim o zamana kadar bicik tamaht edip almistim ilk kez rimelledim kirpikleri biguzel ohh turkan soray gibi masallah

gittik oturduk daha girer girmez sicaklik yuzume nasil vurdu mantolari cikarana kadar biyiklarim goz altlarim nasil terledi elimde mendil habire siliyom benneyaptımki gozaltlarim terlediya ben gozlerimi kirptikca nasil simsiyah olmus gozaltlarim kadinda bisiy demiyo uyarsana beni demii gozun akiyo de ne bileyim yuzunu yika de demedi bisiy bende cocuga tuvalaete goturduydum ellerimizi yikarken aynada gordum anaam nasil akmis korkunctum cok utandim valla kadinada sakayi vurdurarak firca attim ne haber etmiyon dedim guzelim diye kiskandin cirkin olmam hosunami gitti dedim eee bende yeni farkettim falan dedi simdi yelpazem var boyle terli zamanlarimda hic olmazsa yuzume yelliyom da akmiyo artik rimelim neyse simdi cikayim gelirim yinee kallisim dedigini yapip bir kepce corba bir dilim ekmek yedim yatarkende sut olcak iste sporlari yarin yazayim:dance: