Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydin sekerlerrrrrr
kallisim bir eksiklik var nerdesin?
hic gelmemissin bugün. carsambalari spora gitmiyordun ne oldu canim?
simdi ise gidecegim aklim sende kaliyor.

bjoux mesajimi aldinmi canim bak bugünkü raporumuda kaciriyorsun. bana cevap yazmiyorsun diyorsun ama sen okumuyorsun sekerkaydirigubbakcemile3

zenanim canim benim elim bos kalmayi hayat boyu ögrenemedim. kendimi iyi hissetmedim bos kalinca.
elimde hicbirsey olmasa kitap olur. binden fazla kitap okudum. en korktugum sey yaslaninca gözlerimin
bu el islerine okumama engel olacak kadar bozulmasi. ben zevk alarak yapiyorum elisini. insan birseyi yapmak istersede mutlaka ona zaman buluyor

Bende geldim kaçacağım kallisi merak edenler kallis sultanım çarşıda konuştuk kendisi ile aslan gibi geliyordu sesii:))

sabah kalktım....başka bir forumda dün gece okudum şu ballı elma sürkeli suyu baya övmüşler....bijoux kullanıo galiba ne gibi sonuçlar verio bilgi veririmisin bu konuda.
selam xtabucum a.s.
ben bu karışımı buraya üye olup öğrendiğimden beri uygularım. yaklaşık 2 yıldır diyet yaptığım zamanlarda ve ramazanlarda. midemde reflü var canım hiç oruç tutamıyodum ben. afedersin ama yediklerim gün boyu agzıma geliyordu ve yemek borumu yakıyodu mide asidi. bu karışım sayesinde artık bu durumdan kurtuldum. ikinci olarak da ben açlığımı bastırsın veya acıktırmasın diye içmediğim için o kısmını bilemiyorum ama bu karışımı kullanmaya başladıktan sonra yüzüğüm bollaşıyor. sıkılaştırdığına eminim canım. bir de yüzümdeki siyah noktalarım falan azalıyor kaydirigubbakcemile2 kullanım olarak da
ac tok pek umursamıyorum. sabahtan yarım litrelik pet şişeye yapıyorum, sabah, öğlen, akşama bölerek içiyorum. herkes tadı kötü falan diyor ama bana gazoz gibi geliyor tadı -tatlicadiarzu-

bjoux mesajimi aldinmi canim bak bugünkü raporumuda kaciriyorsun. bana cevap yazmiyorsun diyorsun ama sen okumuyorsun sekerkaydirigubbakcemile3
almaz olur muyum aldım tabi reyhan ablacım. kaçamak veya yanlış birşey yok ya ondan yazacak birşey bulamadım ama takipteyim sen merak etme :1ninca:

şu elma sirkesine bende başlıyım madem
hep güzel olumlu yorumlar var gerçekten

bijoux cum, bir bardak suya 1-2 tatlı kaşığı sirke koyup içsem ne olur balı falan karıştırmadan sabah akşam
bir kullanıcı olarak tavsiyen nedir

annem tv de duymuş bir doktor demiş elma sirkesi ...ama nasıl kullanılıo bilmiorum....başka bi forumda öle yazılmış ılık suya 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı su...sabah aç bi de gece yatarken içiliomuş zayıflatıo dediler....bilemem gene....soğan suyuda varmış zayıflatıomuş denedim soğan suyunu ama tadı adamın ağzından çıkmıo limon sık dediler genede ağzında soğan tadı oluo.......sen nasıl yapıosun yarım litre suya ne kdr sirke ve bal koyuyosun....ılıkken daha iyi içilio sanki sen soğuk içiosun...alışmışın sen bacım

bijum nassin gurban bugun sunta gunu hee iyi hadi bakalim platesdemi yapacakmis guzelll aeben kardesimden sonra sende platescisin hadi bakalim guzel sonuc alirsin insallah canim
selam zenancım iyiyim de karanlık biraz burası içime sıkıntı bastı valla :çok üzgünüm: plates yapamadım akşama dogru nivea body sporu yapıcam. arkadaş geliyomuş telefonla konuştuk şimdi. ama plates cd si araştırıcam bakalım olmadı topunu mopunu da alırım daa önce bi dr umu aramam lazım izin verir mi diye.
evet sunta günü napalım kilolar bu hafta gitmii gitmiiii. cuma birinci olcaz yaaa katkım olsun diyorumm kaydirigubbakcemile4 o yüzden 1 gün sunta günü 1gün sebze günü gidiyorum delikafadulden

Merhaba zenancım, bijoux cum,
biraz diğer sayfaları dolaştım, şu zayıflama desteği ürünlele ilgili.
Baktım da hiçbiri de tamam işte budur dedirtmiyor
selamlarrr sportiecim valla kim hap kullandıysa ya da başka ürünler falan, önce biraz fayda ama sonra güm. arkadaşım dert sahibi oldu. ilaç yüzünden safra kesesi iflas etti. hem sağlık gidiyor hem de yazık onlara verilen paralara. sağlıklı diyetine devam et derim. ama illa destek diyorsan benim gibi karışık bitki çayı ve elma sirkesi+bal karışımını tavisye ederim canım

haklısın bijoux cum

haplar falan kandırmaca tuzak, doğru diyosun, bende senin dediğin gibi aktara bir karışım hazırlattım birsürü güzel otlar var içinde, dün akşam içmeye başladım
günde 3 kez yemeklerden sonra içeceğim, birazdan hazılayacağım.

birde dediğin gibi şu sirkeli su işine girmek istiyorum bakalım

bijoux cum, bir bardak suya 1-2 tatlı kaşığı sirke koyup içsem ne olur balı falan karıştırmadan sabah akşam

annem tv de duymuş bir doktor demiş elma sirkesi ...ama nasıl kullanılıo bilmiorum....başka bi forumda öle yazılmış ılık suya 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı su...sabah aç bi de gece yatarken içiliomuş zayıflatıo dediler....bilemem gene....soğan suyuda varmış zayıflatıomuş denedim soğan suyunu ama tadı adamın ağzından çıkmıo limon sık dediler genede ağzında soğan tadı oluo.......sen nasıl yapıosun yarım litre suya ne kdr sirke ve bal koyuyosun....ılıkken daha iyi içilio sanki sen soğuk içiosun...alışmışın sen bacım

canlarım ben önceden sabah akşam 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı bal koyuyodum ama şimdi göz kararı yarım litrelik şişeye 3-4 parmak sirke ve 2 çay kaşığı bal, üzerine su koyuyorum. bütün gün içiyorum. sadece sirke yararlı olmuyomuş okuduğuma göre. ben hep ballı kullandım bilemiyorum ama formül bal+sirkedeymiş. o yüzden sportie balsız içme derim ben zaten tadı çok keskin. xtabucum içebilirsen sana da tavsiye ederim..

Son düzenleme:
ewt bir süre denemeyi düşünüorum bijoux...tşkler cnm ilgine...bu arada öğle yemeğimi yedim...3 köfte büyüklüğünde bir parça haşlanmış tavuk yedim...(suyunada akşama yayla çorbası yapıcam çok leziz oluo)3 tanede haşlanmış patates yedim....bol su içtim.(ekmek yine yok) yarım saat 45 dk sonra yürüyüş yapıcam....

zenanim canim benim elim bos kalmayi hayat boyu ögrenemedim. kendimi iyi hissetmedim bos kalinca.
elimde hicbirsey olmasa kitap olur. binden fazla kitap okudum. en korktugum sey yaslaninca gözlerimin
bu el islerine okumama engel olacak kadar bozulmasi. ben zevk alarak yapiyorum elisini. insan birseyi yapmak istersede mutlaka ona zaman buluyor
bende cok severim kitap okumayi her yaz turkiyeye gittigimde herkez giyim su bu alir ben kitap alirim el isinide zaman bulucam hele efeyide okula gonderem bende dikisimi ilerleticem guzel ciciler dikecem insallah ablacim

Bende geldim kaçacağım kallisi merak edenler kallis sultanım çarşıda konuştuk kendisi ile aslan gibi geliyordu sesii:))
mehalim sagol kallisim demek carsidaymis iyi cok sevindim bi ara yine gelip baktim kimse yoktu merak ettim iyice

bende denedim elma sirkeli suyu ama ben birgun bile icmedim birkere yaptim onuda icemedim doktum valla iyi seyler duydum ama icemdim kizlar

selam zenancım iyiyim de karanlık biraz burası içime sıkıntı bastı valla :çok üzgünüm: plates yapamadım akşama dogru nivea body sporu yapıcam. arkadaş geliyomuş telefonla konuştuk şimdi. ama plates cd si araştırıcam bakalım olmadı topunu mopunu da alırım daa önce bi dr umu aramam lazım izin verir mi diye.
evet sunta günü napalım kilolar bu hafta gitmii gitmiiii. cuma birinci olcaz yaaa katkım olsun diyorumm kaydirigubbakcemile4 o yüzden 1 gün sunta günü 1gün sebze günü gidiyorum delikafadulden
bijom su nivea body sporu yorucumu baya calistiriyomu insani burdada varmi acaba esime bigun netten indiriver dedim bir iki bakti olmuyo falan dedi cikti isin icinden

bijom su nivea body sporu yorucumu baya calistiriyomu insani burdada varmi acaba esime bigun netten indiriver dedim bir iki bakti olmuyo falan dedi cikti isin icinden

valla ben de netten indirdim. şimdi bakayım bulabilirsem linkini özel mesajla atayım sana. ısınma hareketleri beni baya yoruyo ama spor yapmadım ya 2 aydır dogru düzgün ondandır. hareketler de güzel ne az ne fazla. ben seviyorum o cd'yi.

ben bi neti araştırim gelim bakim bulabilecek miyim

bir cumlede 3 kere icemedim kelimesini kullanmisim ya ordan anlayin nekadar kotu geldiyse bana o sirke artik bayiliyorum konusmalarima cumlelerime kaydirigubbakcemile3
neler yaptim sabah kahvaltimi yaptim biraz buraya ugradim ciktim iyi kotu evi toparlayip yemegi hazirladim yedik ictik adami ise cocuklari bahceye gonderdim mekik cektim birazda muzik esliginde tepinip geldim
toplu yazem yediklerimi daginik olmasin kallisim beni denetlesin
sabah__ 2ince dilim tam bug. ekm. peynir yagsiz degil yalniz kibrit kutusunu gecmez turkiyenin kibrit kutusu ama 26 gr buranin kibrit kutusu olsaaa ohooooo yandiydikbide 5 yesil zeytin ekdeim bugun
oglen___2 kasik kabak yemegi az zeytin yagli hatta esim pek beyenmedi bizide rejime soktun diyee ve tam bir tabak diil birazini ayirdim arada atistircam brokoliden bahsediyomhaslanmis yogurtlu
ara___ henuz yapmadim oglen biraz gec yendi bugun buyuk ihtimal o kalan brokoliler cerez gibi yirim onlari ben cok severim zaten kendilerini
aksamida___ kallisim karar versin hele bir denetlesin bakalimda
ama bisiy soyliyim kallsim evde yesillikten baska pek bisiy yok yarin alisveris gunu ona gore tavsiye et balim
spor___ doludizgin herseyvar mekik merdiven cikma( yurumeyi ara verdim) yere yatip bacak hareketleri ayakta geri tekme ileri tekme ip atlama bide cokme var bunlar tabii aksam yemeginden sonra yapacaklarim hic yapmama ihtimali yok cunku koca bu hafta oglenci gece gec gelecek
su___ sularimiz degisti kaynak degismis cunku allahim susuz birakmasin yeni kaynagin suyunu zor alisacam gibi ama yinede 2 siseyi bitirmeye calisiyorum
benim raporum bu kizlar 1 kilo versem cok mutlu olurum insallah veririm hepimiz verelim noolur allahim millet ne yiyecegini sasirdi kimi sunta kemirir kimi sirke kimi karisik bitki caylari kimi benim gibi tepinir daha ne yapalim nolur verelim rabbim

valla ben de netten indirdim. şimdi bakayım bulabilirsem linkini özel mesajla atayım sana. ısınma hareketleri beni baya yoruyo ama spor yapmadım ya 2 aydır dogru düzgün ondandır. hareketler de güzel ne az ne fazla. ben seviyorum o cd'yi.

ben bi neti araştırim gelim bakim bulabilecek miyim
ne verisen ver link mink sen benim ne sakar ne beceriksiz oldugumu bilmiyon ben okadar indirme yukleme bisiy misiy bilmiyom bacim ben birtek buraya girerim cikarim bitti delikafadulden
canim ben msn adresi isteyen birine mail adresi verip onu msn de bekleyen biriyim canim :smiley-cool:sırnaşık şey cok anlamiyorum bu net :sm_confused:olayindan ama verirsen bile belki gorumceme yada kaynima bir gosteririm onlar esim gibi uyuz diildir yapiverirler belki
cooook tesekkur edrim caaanim

Back
X