Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zenancım gıymatlım hazır burdaykene beni bi denetle :roflol:

sabah
5 sunta bisküvi (yarım paket) 1 kase yogurdun icine doğradım, 1 dilim peynir
öğlen
sabahla aynı
akşam
yok

şimdiye kadar 1 litre su, 2 kupa yeşil çay, 2 kupa bitki çayı, elma sirkeli ballı suyumun yarısı.
şu an da tatlandırıcılı türk kahvesi :kahve: (çikolata gibi oluyo valla)

sanırım türk kahvesi metabolizmayı çalıştırıyomuş. benim kociş günde 4-5 fincan içer. o yüzden mi zayıf ki bu kadar yemesine rağmen acaba :uhm:

ne verisen ver link mink sen benim ne sakar ne beceriksiz oldugumu bilmiyon ben okadar indirme yukleme bisiy misiy bilmiyom bacim ben birtek buraya girerim cikarim bitti delikafadulden
canim ben msn adresi isteyen birine mail adresi verip onu msn de bekleyen biriyim canim :smiley-cool:sırnaşık şey cok anlamiyorum bu net :sm_confused:olayindan ama verirsen bile belki gorumceme yada kaynima bir gosteririm onlar esim gibi uyuz diildir yapiverirler belki
cooook tesekkur edrim caaanim

rica ederim caaaanım. attım linki özeline. hem kendine haksızlık yapma istesen herşeyi halledersin de biliyorum "hıııh kk bana yetiyo" diyosun, girmiyosun başka yerlere :enbuyukkk:

msn olayına koptum yalnız :roflol::roflol:

zenancım gıymatlım hazır burdaykene beni bi denetle :roflol:

sabah
5 sunta bisküvi (yarım paket) 1 kase yogurdun icine doğradım, 1 dilim peynir
öğlen
sabahla aynı
akşam
yok

şimdiye kadar 1 litre su, 2 kupa yeşil çay, 2 kupa bitki çayı, elma sirkeli ballı suyumun yarısı.
şu an da tatlandırıcılı türk kahvesi :kahve: (çikolata gibi oluyo valla)

sanırım türk kahvesi metabolizmayı çalıştırıyomuş. benim kociş günde 4-5 fincan içer. o yüzden mi zayıf ki bu kadar yemesine rağmen acaba :uhm:
denetledim caniim iyi migden dayaniyosa guzel sporda yapiyon iyi canim
simdi aksam bisiy ye diycem birsuru anlatican gene iste ben kucukken diyee en iyisi demiyem saglik problemin yoksa guzel canim :lepi:
basin falan donmuyo demiikafamçokkarıştı

denetledim caniim iyi migden dayaniyosa guzel sporda yapiyon iyi canim
simdi aksam bisiy ye diycem birsuru anlatican gene iste ben kucukken diyee en iyisi demiyem saglik problemin yoksa guzel canim :lepi:
basin falan donmuyo demiikafamçokkarıştı

o suntalar var ya üzerine su içersen çok tutuyo. sunta munta ama işe yarıyo :roflol:
yok başım dönmüyo alışkınım ben küçükkenn.....

:roflol::roflol:

iyi akşamlar 5. takımın fıstıkları ...
izinliyim diye gelemiyorum bide hastane tahlil işleri netede pek giremiyorum yoksa sizleri unuturmuyum mehalim . yeni gelen fıstıklarlada tanışamadık hoş gelmişler tekrardan .....
umarım tez zamanda istedikleri kiloya kavuşurlar ......

Selam arkadaşlar bugun anneannemlere gittim ondan geç geldim ...

Kallis bugun hiç gelemeyecek çünkü internet tarifesini değiştirmiş bugun net olmayacakmış evde haberiniz olsun ..
sportie senin için yazıyorum yarın bakarsın..
sabah: 1 dilimkepek ekmek kk kadar yağsız peynir şekersiz çy.
bir kahve ikisi bir arada

öğlen 1 dilim kepek ekmek,n 1 küçük kase yağsız yoğurt.

arada bir bardak ayran . çeyrek salatalık çeyrek portakal. 2-3 tane keçiboynuzu anneannemin ısrarlarıyla .

akşamda biber dolması 2 tane yiyecem ..

ayrıca tamm 40 dk yürüdüm

iyi akşamlar 5. takımın fıstıkları ...
izinliyim diye gelemiyorum bide hastane tahlil işleri netede pek giremiyorum yoksa sizleri unuturmuyum mehalim . yeni gelen fıstıklarlada tanışamadık hoş gelmişler tekrardan .....
umarım tez zamanda istedikleri kiloya kavuşurlar ......
hosgeldin aebenim iyisin insallah

aah mehalim gelmis nasilsin canim demek kallisimin bugun neti yok bugun biz onsuz o bizsiz olmadi be insallah yarin gelir demii
diyetin nasil bu arada canim

aah mehalim gelmis nasilsin canim demek kallisimin bugun neti yok bugun biz onsuz o bizsiz olmadi be insallah yarin gelir demii
diyetin nasil bu arada canim

iyi gidiyor be güzel tartı bu sabak 60.7 gösteriyordu umarım dahda veririm bakalım görecez . Bay yorgun hissediyorum ama.. birde kendi sayfama yeni resim eklemeye çalışıyorum becerebilirsem haber verecem size:))

öff ya sinir oldum profilime ekleyemiyorum olmazsa bende buraya eklerim resimleri bakarsınız ne yapayım şöyle herkes gelseydi deneye durum ben:)))

selam takimcigim,
okadar yorgunum ki yine...
hep hastanedeydik bugun de... Allah kimseleri dusurmesin oralara...
sizler nasilsiniz?
mehalim hadi ekle profile resimlerini de gorelim canim,
hepinizi cok merak ediyorum...
zenanim seni de goruyorum canim.sen nasilsin? kallisim yok demek..eksikligi hissediliyor vallahi...

Back
X