- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #337.881
Hayırlı cumalar hanimlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar hepimizeHayırlı cumalar hanimlar
Fena artiyim dün regli oldum migrenden dolayı ödem atıcı biseylerde icmedim.sadece gece 1 yeşil çay ictim Ne yapsam diye düşünüyorum kaçabilir miyimne oldu
Sorma aynen yarın falan olsaydı daha azarlirdim ama 2.gun sislikte zirveRegl olduysan zaten şişkinlik kesin vardır. Her zaman aynı olmaz regl bitince daha azalır kilon kesinMigren varken hareket edemeyeceğin de belli kafan çatlar iki adımda
![]()
Canım haftaya dikkatvedince fazlasıyla vermiş olacaksın takma kafanaSorma aynen yarın falan olsaydı daha azarlirdim ama 2.gun sislikte zirve![]()
Ya kötü oldu kaptanım.gecen hafta ortalama zaten kötüydü haftaya affettircem kendimi herkese sozzzzzzCanım haftaya dikkatvedince fazlasıyla vermiş olacaksın takma kafana
Olsun canım eksi en azindanGünaydın kızlar makus kaderim evde olmak bana hiç yaramadı şimdi bana kaybolan haftalarımı verseler diyorum![]()
Bozma moralini evde biraz daha hareketli olmaya çalış. Yemeye de dikkat et evde olunca ne kadr yedigimizi hesaplaamıyoruz. Ayakta 1 tane ondan azıcık ondan derken ne yediğini farketmiyor insan onları da ayarladiginda yine devam edeceksin eskisi gibi ☺Günaydın kızlar makus kaderim evde olmak bana hiç yaramadı şimdi bana kaybolan haftalarımı verseler diyorum![]()
Bravo canim. Sevindim.eksi gelmene
Haftaya toplarsın yapacak bişey yok. Bozma moralini haftaya daha iyi sonuç almana sebep olacak bu durumYa kötü oldu kaptanım.gecen hafta ortalama zaten kötüydü haftaya affettircem kendimi herkese sozzzzzz
Nasıl istikrarliyim ama görüyorsunuz demi 100 200 hic şaşmıyorBravo canim. Sevindim.eksi gelmene
Haftaya toplarsın yapacak bişey yok. Bozma moralini haftaya daha iyi sonuç almana sebep olacak bu durum![]()