Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese selam💕💕

Bitti şükür yaşam alanımı kurdum 🤩 bide üstüne borcamım patladı 🤨
Canım sağlık mutluluk huzurla güle güle oturun yeni evinizde. Bebeleriniz şenlendirsin inşallah içini. 😘

Özetim :)

• 3 fincan yeşil çay içildi.✌
  • Kaçamak yok ✌
  • 2,5 3 lt gibi su içtim ✌
  • Sporumu yaptım bolgeseller fazla bile oldu ✌
  • Şimdi kitap zamanı 😍
Kuzum Muhteşemsin. 😘 Böyle sen liste yaptıkça ne gaza geliyorum bir bilsen. Ben de yapıp yanına tik koyasım geliyo ama bir türlü olmuyo. Dün gece diş acildeydik. Cemrenin dişi apse yapmış sol yanak komple şiş. Antibiyotik başladık. Onların peşinde helak oldum ben de. Ama kendim içim yaptığım tek şey bi kahve yanında biraz kadınlar kulübü. İzne ayrılmamak için direniyorum ama nereye kadar böyle bocalayacağım hiç bilmiyorum.

Kuzum Muhteşemsin. 😘 Böyle sen liste yaptıkça ne gaza geliyorum bir bilsen. Ben de yapıp yanına tik koyasım geliyo ama bir türlü olmuyo. Dün gece diş acildeydik. Cemrenin dişi apse yapmış sol yanak komple şiş. Antibiyotik başladık. Onların peşinde helak oldum ben de. Ama kendim içim yaptığım tek şey bi kahve yanında biraz kadınlar kulübü. İzne ayrılmamak için direniyorum ama nereye kadar böyle bocalayacağım hiç bilmiyorum.
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsun :( antibiyotik ile ağrı şişlik hemen gider inşallah
İzin yok kuzum lütfen geçici bir durum sende listelerini haftya yaparsın ne yapalım sabit gelmek hedefin olsun o halde öbür haftaya düzene oturtursun

Insallah canim bol bol dua edelim. Benim anksiyetem tavan yapti eve sığamaz oldum. Her firsatta uyumaya calisiyorum.
Hiç dışarı çıktın mı boş bir alan varsa hava alabileceğin ? Ben birazdan çıkacağım yürüyüş yapacağım iyi geliyor ruhuma.

Son düzenleme:
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsun :KK43: antibiyotik ile ağrı şişlik hemen gider inşallah
İzin yok kuzum lütfen geçici bir durum sende listelerini haftya yaparsın ne yapalım sabit gelmek hedefin olsun o halde öbür haftaya düzene oturtursun
Sağol kuzum. Sizler olmasanız çoktan pes etmiştim. 😍😍😍😍😍😍😍😍

Hiç dışarı çıktın mı boş bir alan varsa hava alabileceğin ? Ben birazdan çıkacağım yürüyüş yapacağım iyi geliyor ruhuma.

Sagolsun oglumla esim sayesinde mutfaktan cikamiyorum. Persembe günu arabayla markete gidip geldim.2 gün stresten basim agridi. Hic cikmamayi düşünüyorum daha kötü oluyor.

Bende 🙈 duse kalka gidecegiz işte ne yapalım :KK70:
Bekarken kilo vermek ne kolaymış ya evde yemek bekleyen yok temizlik bekleyen yok koca yok cocuk yok 😬 şimdi diyetimizi etkileyen çok şey var o yüzden normal böyle şeyler 🤷
Evet gerçekten bekarken çok kolaymış. Senin yolun az kaldı çok seviniyorum senin adına. Ben maalesef hep bir ileri bir geri yerimde sayıp duruyorum. Başarısız görüyorum kendimi ve sürekli suçluyorum. Başarsan bile 2 ayda eskisi gibi olmak korkusu set kurmuşlar bu düşünceler beynimin bi yerinde bana aşamıyorum. Offf saçmalıyorum ve sizin moralleri de düşürüyorum farkındayım. Hırslanmam inatlaşma lazım

Evet gerçekten bekarken çok kolaymış. Senin yolun az kaldı çok seviniyorum senin adına. Ben maalesef hep bir ileri bir geri yerimde sayıp duruyorum. Başarısız görüyorum kendimi ve sürekli suçluyorum. Başarsan bile 2 ayda eskisi gibi olmak korkusu set kurmuşlar bu düşünceler beynimin bi yerinde bana aşamıyorum. Offf saçmalıyorum ve sizin moralleri de düşürüyorum farkındayım. Hırslanmam inatlaşma lazım
Basarisiz falan değilsin canım hic kimse şıp diye veremiyor bu kiloları benim hedef az kalmis olsada bende yerimde saya saya azcik vere vere geldim biliyorsun
Moral bozmak yok canım aynen devam ediyoruz BİRLİKTE ♥️

Selam kizlar nasilsiniz. Umarim herkes iyidir. Allah im cok zor günler geciriyoruz. Şu günleri atlatsak yarabbim sanki gögsüme bir tas oturdu kaldiramiyorum.
bende ayni sen gibiyim ölen kisi sayımız artan vaka sayisi...sanki bi anda kabusun ortasina düştük 15 gündür...çabuk biter diye düşünüyoruz ama uzmanlari dinleyince biranda gecmiyecek gibi konusmalari..ister istemez gelecek kaygisi yasıyoruz bide sevdiklerimizden ayri kalmak memlekete gidememek..

bende ayni sen gibiyim ölen kisi sayımız artan vaka sayisi...sanki bi anda kabusun ortasina düştük 15 gündür...çabuk biter diye düşünüyoruz ama uzmanlari dinleyince biranda gecmiyecek gibi konusmalari..ister istemez gelecek kaygisi yasıyoruz bide sevdiklerimizden ayri kalmak memlekete gidememek..

Allah yardimcimiz olsun benimde hic ümidim yok

İyi bi dinlen cnm hakettin. Tek başına taşındın resmen maşallah. Aileleriniz farklı şehirlerde mi?
Cidden tek başına çok zor. Tövbe ettim bi daha taşınmaya 😂 annemler memlekette yaşıyo
Gunaydinnnnn:)
pawlover pawlover geçmiş olsun canım bundan sonra dinlenmece artık 😍😍
Ay yok bana dinlenmek haram daha şimdi oturabildim
Bende sporumu degistirdim bu hafta digerine vucut alismisti. Her yerim agriyor. Butun etlerim cignenmis gibi kas kati kaldim
Hamlık ağrısı çok kötü 🥺🥺
Herkese selam💕💕

Canım sağlık mutluluk huzurla güle güle oturun yeni evinizde. Bebeleriniz şenlendirsin inşallah içini. 😘

O nasıl güzel dua amiiin 😍🥰

Back
X