- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.381
Ohh ne güzelGunaydin canlar burda hava güzel balkonda kahvaltı yaptık bu ufak değişiklik bile bize iyi geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ne güzelGunaydin canlar burda hava güzel balkonda kahvaltı yaptık bu ufak değişiklik bile bize iyi geldi![]()
Ahh ne güzelll. Evim çok güneş görmediği için çiçekler büyümüyor . Kaktüs ve aloe vera aldım kaç kez, ama olmadıAy ne şanslısınızben çiçeklerimi sulamaya çıktım dondum
Bende çok tırsıyorumAy ne güzel bende tırsıyorum![]()
Ahh haftada 1 kez tartılmayı bende beceremedim. Hergün tartılıyorum illakiGünaydın arkadaşlar.... Nasılsınız..size birşey soracak gerçekten haftalık mi tartiliyorsunuz sizler ben gunluk çıkmayı Borak hep ustundeyimve bu sanki biraz sinirlerimi yıpratıyor... Kısacası sizler nasıl başarıyorsunuz bu isi
Geçmiş olsun canım benim bogazim hafifledi seninde geçer inşallahSelam arkadaşlar, nasılsınız? Boğazımda acı ve hafif ateşim var. Yok korkmuyorum normal mevsimsel bi şeydir İnşaAllah. Ama yine insan azıcık tedirgin oluyor. Eşime mesaj yazıp kızdım ne bulaştırdın bana diyezira evden çıkmıyorum 15 gündür.
İnşaAllah geçer bu günler...
BasaramiyoruzGünaydın arkadaşlar.... Nasılsınız..size birşey soracak gerçekten haftalık mi tartiliyorsunuz sizler ben gunluk çıkmayı Borak hep ustundeyimve bu sanki biraz sinirlerimi yıpratıyor... Kısacası sizler nasıl başarıyorsunuz bu isi
İnşallah cnm, sağolGeçmiş olsun canım benim bogazim hafifledi seninde geçer inşallah
İnsanların cahillikleri beni benden alıyo zaten bende geçenlerde iski çalışanıyda fena halde kapıştım cehaletten ölecekler yarama tuz bastınİstanbul yine soğuk he henuz ailemden rapor almadımhergun hava durumunu konuşuyoruz sanki iyi olsa piknik yapcaz
İstanbulun durumu da betermis çok dikkat edin
Annemle babam agvada yazlıkta onların orası iyi.gibi tenha şuan müstakil ev falan diye içim.daha rahat .ama ablam eniştem halen bankada çalışıyorlar 2 hafta dönüşümlü bankayaa gidiyorlar ve hep kapıları kuyruk bu millet hiç akillanmayacakniye geliyorlar dedim -ortalik boşken geleyim dedim - diyorlarmış
25 yaşında adam ATM kullanamam ben diyormus . Sosyal medyayı avuçlarınin içi gibi bilirler atm.kullanamiyorlar
bu belada gordukki egitim şart.
Çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah ıhlamur falan iç bakalım yarına yumuşuyo muSelam arkadaşlar, nasılsınız? Boğazımda acı ve hafif ateşim var. Yok korkmuyorum normal mevsimsel bi şeydir İnşaAllah. Ama yine insan azıcık tedirgin oluyor. Eşime mesaj yazıp kızdım ne bulaştırdın bana diyezira evden çıkmıyorum 15 gündür.
Benim dolu çiçeğim şuan koyacak yer bulamıyorum eski evde iki balkon vardı kaldılar ortalıktaAhh ne güzelll. Evim çok güneş görmediği için çiçekler büyümüyor . Kaktüs ve aloe vera aldım kaç kez, ama olmadı![]()
Her sabah tartiliyorum ben deGünaydın arkadaşlar.... Nasılsınız..size birşey soracak gerçekten haftalık mi tartiliyorsunuz sizler ben gunluk çıkmayı Borak hep ustundeyimve bu sanki biraz sinirlerimi yıpratıyor... Kısacası sizler nasıl başarıyorsunuz bu isi
Grip belirtileri de bu şekildeSelam arkadaşlar, nasılsınız? Boğazımda acı ve hafif ateşim var. Yok korkmuyorum normal mevsimsel bi şeydir İnşaAllah. Ama yine insan azıcık tedirgin oluyor. Eşime mesaj yazıp kızdım ne bulaştırdın bana diyezira evden çıkmıyorum 15 gündür.
İçeyim bişeyler inşallahGrip belirtileri de bu şekildebol bol sarımsak, nane limon iyi geliyor ben de yeni atlattım
![]()
İnsanların cahillikleri beni benden alıyo zaten bende geçenlerde iski çalışanıyda fena halde kapıştım cehaletten ölecekler yarama tuz bastın
Çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah ıhlamur falan iç bakalım yarına yumuşuyo mu
Benim dolu çiçeğim şuan koyacak yer bulamıyorum eski evde iki balkon vardı kaldılar ortalıkta![]()
Ben de ara ara çıktım bugün 1 haftayı doldurunca yine çıktım 1 kilo gitmişGünaydın arkadaşlar.... Nasılsınız..size birşey soracak gerçekten haftalık mi tartiliyorsunuz sizler ben gunluk çıkmayı Borak hep ustundeyimve bu sanki biraz sinirlerimi yıpratıyor... Kısacası sizler nasıl başarıyorsunuz bu isi
Yaa bende herşeye sıfırdan başlamak istiyorumBen de ara ara çıktım bugün 1 haftayı doldurunca yine çıktım 1 kilo gitmiş![]()
Yaa çok sevindimSağol cnm. Kış çayı var karışık. Herşey var içinde. Ondan yapcam İnşaAllah
Çok güzel ya çiçeklerin olması, onlarla ilgilenmek. Bu arada eşim sabret sana güzel bi kedi bulcam dedi![]()
Bu ara sürekli kafamda izne mi ayrılsam sorusu dönüyo gazlama beniDiyete spora ara mi versem şöyle bir yeniden ozlesem ama o ara kesin 10 kg alırım.![]()