Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar.... Nasılsınız..size birşey soracak gerçekten haftalık mi tartiliyorsunuz sizler ben gunluk çıkmayı Borak hep ustundeyim:KK17: ve bu sanki biraz sinirlerimi yıpratıyor... Kısacası sizler nasıl başarıyorsunuz bu isi
Ahh haftada 1 kez tartılmayı bende beceremedim. Hergün tartılıyorum illaki🥴

Selam arkadaşlar, nasılsınız? Boğazımda acı ve hafif ateşim var. Yok korkmuyorum normal mevsimsel bi şeydir İnşaAllah. Ama yine insan azıcık tedirgin oluyor. Eşime mesaj yazıp kızdım ne bulaştırdın bana diye😣zira evden çıkmıyorum 15 gündür.
İnşaAllah geçer bu günler...
Geçmiş olsun canım benim bogazim hafifledi seninde geçer inşallah

Günaydın arkadaşlar.... Nasılsınız..size birşey soracak gerçekten haftalık mi tartiliyorsunuz sizler ben gunluk çıkmayı Borak hep ustundeyim:KK17: ve bu sanki biraz sinirlerimi yıpratıyor... Kısacası sizler nasıl başarıyorsunuz bu isi
Basaramiyoruz :KK70:

İstanbul yine soğuk he henuz ailemden rapor almadım 😅 hergun hava durumunu konuşuyoruz sanki iyi olsa piknik yapcaz :KK70:
İstanbulun durumu da betermis çok dikkat edin 😩
Annemle babam agvada yazlıkta onların orası iyi.gibi tenha şuan müstakil ev falan diye içim.daha rahat .ama ablam eniştem halen bankada çalışıyorlar 2 hafta dönüşümlü bankayaa gidiyorlar ve hep kapıları kuyruk bu millet hiç akillanmayacak 😣 niye geliyorlar dedim -ortalik boşken geleyim dedim - diyorlarmış 😭😭 25 yaşında adam ATM kullanamam ben diyormus . Sosyal medyayı avuçlarınin içi gibi bilirler atm.kullanamiyorlar 😣 bu belada gordukki egitim şart.
İnsanların cahillikleri beni benden alıyo zaten bende geçenlerde iski çalışanıyda fena halde kapıştım cehaletten ölecekler yarama tuz bastın 🙈
Selam arkadaşlar, nasılsınız? Boğazımda acı ve hafif ateşim var. Yok korkmuyorum normal mevsimsel bi şeydir İnşaAllah. Ama yine insan azıcık tedirgin oluyor. Eşime mesaj yazıp kızdım ne bulaştırdın bana diye😣zira evden çıkmıyorum 15 gündür.
Çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah ıhlamur falan iç bakalım yarına yumuşuyo mu
Ahh ne güzelll. Evim çok güneş görmediği için çiçekler büyümüyor . Kaktüs ve aloe vera aldım kaç kez, ama olmadı 😣
Benim dolu çiçeğim şuan koyacak yer bulamıyorum eski evde iki balkon vardı kaldılar ortalıkta 🙊

Her sabah tartiliyorum ben de🙄

Grip belirtileri de bu şekilde🙏🏻 bol bol sarımsak, nane limon iyi geliyor ben de yeni atlattım🙏🏻

İnsanların cahillikleri beni benden alıyo zaten bende geçenlerde iski çalışanıyda fena halde kapıştım cehaletten ölecekler yarama tuz bastın 🙈

Çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah ıhlamur falan iç bakalım yarına yumuşuyo mu

Benim dolu çiçeğim şuan koyacak yer bulamıyorum eski evde iki balkon vardı kaldılar ortalıkta 🙊

Sağol cnm. Kış çayı var karışık. Herşey var içinde. Ondan yapcam İnşaAllah

Çok güzel ya çiçeklerin olması, onlarla ilgilenmek. Bu arada eşim sabret sana güzel bi kedi bulcam dedi🥰

Ben de ara ara çıktım bugün 1 haftayı doldurunca yine çıktım 1 kilo gitmiş 😂😂

Ben de ara ara çıktım bugün 1 haftayı doldurunca yine çıktım 1 kilo gitmiş 😂😂
Yaa bende herşeye sıfırdan başlamak istiyorum 😭
Ne yapmaliyim sence artık 3 ayda 1 kg gidiyor sporu çoğunlukla bırakmadım ama artık kaçamak oluyor cok birseey de degilde atiyorum bir.hafta içinde yarım dilim kek 2 3 tatlı.kasigi puding hep.olculu ama eskiden 0 kacamak olurdu. Temmuzda 82 ile basladim.simdi 68 im 60 hedef kilom ama bir türlü aylardır yaklasamadim çok bunaldım 😣😣😣 var mı bir önerin ?
Kendi.dertlerime gomuldum tebrik ederim bu arada 😍😍

Back
X