Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım şuan tartilma zaten niyetlilerin bildirimini ikindi vakti gibi alacağız o zamana şişlik iner
Karnından gelen sesleri duysan. Sabaha kadar rüyamda hamile bir göbekle gezdim emnis. Ben normalde işten gelirken 3km civarı yol yürüyordum hergun evde spor da yapamıyorum içim daralıyor elimde değil 😭😭 çok korkuyorum tekrar 100 olurum diye. Inanın çok korkuyorum.

Karnından gelen sesleri duysan. Sabaha kadar rüyamda hamile bir göbekle gezdim emnis. Ben normalde işten gelirken 3km civarı yol yürüyordum hergun evde spor da yapamıyorum içim daralıyor elimde değil 😭😭 çok korkuyorum tekrar 100 olurum diye. Inanın çok korkuyorum.
Korkma canım olmayacaksın ama bundan sonra sahurlarda daha guzel beslen krep börek hamur işi daha çabuk aciktiriyor ve yağlı olduğu için susatiyor
Yürüyüş konusunda da yaptığımız yürüme yarışlarına katil 20bin 30 bin adımı bulan var en düşük yapanı 10 bin yapiyor bunlar ciddi yürüyüşler bu sürece böyle uyum saglarsak hiç sıkıntıya dusmeyiz

Korkma canım olmayacaksın ama bundan sonra sahurlarda daha guzel beslen krep börek hamur işi daha çabuk aciktiriyor ve yağlı olduğu için susatiyor
Yürüyüş konusunda da yaptığımız yürüme yarışlarına katil 20bin 30 bin adımı bulan var en düşük yapanı 10 bin yapiyor bunlar ciddi yürüyüşler bu sürece böyle uyum saglarsak hiç sıkıntıya dusmeyiz
Evde yürüyüş olmuyor ki 😭😭 ben 15 marttan beridir haftada 1 gün evden çıkıyorum. Annem rahatsız benim. Hastalık gelecek diye çok korkuyoruz. Evde de içim daralıyor odadan salona gidip geliyorum. İp atlayamiyorum menisküsüm var. Parkta yürümeyi özledim. Bundan sonra sahur yemeyim 2 yumurta 1 bardak süt ve salata olacak. Asla ve asla hamur işi yemeyeceğim beni o mahvetti sanırım. Iftara da çorba ve sebze düşünüyorum.

Evde yürüyüş olmuyor ki 😭😭 ben 15 marttan beridir haftada 1 gün evden çıkıyorum. Annem rahatsız benim. Hastalık gelecek diye çok korkuyoruz. Evde de içim daralıyor odadan salona gidip geliyorum. İp atlayamiyorum menisküsüm var. Parkta yürümeyi özledim. Bundan sonra sahur yemeyim 2 yumurta 1 bardak süt ve salata olacak. Asla ve asla hamur işi yemeyeceğim beni o mahvetti sanırım. Iftara da çorba ve sebze düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım annene
Ramazani dediğin gibi gecirirsen çok güzel kilo verirsin ☺️

Inşallah canim. Elimden geleni yapacağım. Ekmek bagimlisiydim elinden geldiğince azalttım. Birde tuz sorunum var. Onu da yemeyi bırakırsam süper olacak.
Ekmek ve tuz zaten en zararlısı onlarda azalmaya.gidersen kesin sonuç alırsın bence zamanlada alışmis olunca daha kolay gelecek

Listemiz kizlar güzel eksilerle dolsun inşallah :KK200::KK200:

***5. Takım 671. Etap***

emnis(67/
umutumut82 (87,3/
Cagrihilal1 (75,6/
kardelelen321(83,8/
Pawlover(50,6/
melita09 (79,5/
nrmyn(66,2/
reyyanK(52,2/ (nick değişikliği yapıldı eski nick reyyanmeftuni)
Calypso95(75,1/
birsevgi(73,7/
KuruPapatya ( 66,2/)
Balpamuk(62,8/607.etapta 62,8 ile izne ayrılan uye geri döndü yüzdesi 64 e bölündü,ekstrem durum a/2

5.takim ortalaması:

Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(75,6/
Dennisgo (72,3/
Bluuue(67,8/ )654.etapta 65.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü.
arasveannesi(87,5/ ) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 89, hedef kilo 67
_nazenince_(58,7/) yeni üye baş tarihi 5 nisan, baslagic kilo 60,2 hedef kilo 52
Tempus (80,4/ yeni üye baş tarihi 12 Nisan baş.kilo 82,7 hedef kg 70
Umudumvar07(98,9/) yeni üye bas tarihi 12 Nisan baş.kilo 100 hedef 79
Hanmeli ( ) başlangıç kilo 74 hedef kilo 60 başlangıç tarihi 18.04
Ceylansnn (72/) başlangıç kilo 72 hedef kilo 60 başlangıç tarihi 18.04

Son düzenleme:
Back
X