- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.328
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.321
Ne yedin kız.sahurda kuzu mu yedinHayırlı ramazanlar arkadaşlar
Ben baya bir artıyim. Düşmekte bilmiyor artık spora sarılıyorum yapacak bişey yok. Inşallah düşerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yedin kız.sahurda kuzu mu yedinHayırlı ramazanlar arkadaşlar
Ben baya bir artıyim. Düşmekte bilmiyor artık spora sarılıyorum yapacak bişey yok. Inşallah düşerim![]()
Hadi ya. Ne olacak ama böyleBenim baş tuttu uyumasaydim keşke
Canım ne güzel diyetisyen yüzüne çarpıcı gerçekleri vurmuşArkadaşlar diyetisyenime sordum. Son zamanlarda sporu ve diyeti çok iyi yapmama rağmen rakamsal azalma olmuyor hatta bazen artış oluyor kilomda. Bunun sebebi ne olabilir dedim. Cevabını fotoğraf olarak yolluyorum size. Bu arada ben gözle hissediyorum bende ki daralmayı diyorum ya hep. Haftada 1 mezura ile ölçü al dedi. Artış olsa bile yap azaldıkça ölçüler değişiyor sonuçta. Bir ara biz bu ölçüleri de tutuyordukCherry Mom Vücut ölçülerini kaydettiğimiz bir grafik var mı hala?
Bu arada ben kendime güvenemedim tansiyonum çok düşük olduğu için oruç tutamadım bugün. Kilo bildiririmimi yapabilirim. Tutmayı istiyorum ama geçen sene de çok fireli gittim. Tansiyonum yerle bir oluyor yatağa yapışıyorum resmen. Küçücük bir şey bile olsa tansiyonumu ve kan şekerimi dengeleyecek bir şey atmam gerekiyor ağzıma. Geçen sene böyle çok zorlandığım için bu sene hiç başlamasam diye düşündüm açıkçası. Dün tutarım diyordum ama bugün bir kez daha anladım tutamayacağımı. Kendime güvenemiyorum. Çocukta var tabii düşük tansiyon yanında o daha beter tansiyonumu düşürüyor zaten![]()
Günün sonunu böyle gorursem ne alaHadi ya. Ne olacak ama böyle☹ üzüldüm cnm ya
Geçmiş olsun inşallah daha kötü olmazsınBenim baş tuttu uyumasaydim keşke
İnşallah daha da hafifler ve geçer cnmGünün sonunu böyle gorursem ne ala
Geçmiş olsun inşallah daha kötü olmazsın
İnşallah canlarİnşallah daha da hafifler ve geçer cnm
Yarım yufka ekmek peynir zeytin çayNe yedin kız.sahurda kuzu mu yedin![]()
Tebrikler canım Harikaydın bu hafta.Vay arkadaş canımız çıktı no kilo kazanacak diye olduramadık mışaka bir yana bu motivasyon bana iyi geldi hızlı gelen hızlı gider mantığı ile bu sporlar 7 leri kötü bir kabustu diye bir an önce geride bırakmak için güzel bir araç oldu bana.
spor yapan herkesi tebrik ederim umarım bugün tartıda karşılığını alırız.
Ben deeeeAhh Bi kaç gündür bende yapamadım tabi spor![]()
4 te bildircez canım zatenYa ben 66.5 i gordum ama sahurun etkisi varmidir biraz beklesem mi diye dusunuyorum![]()
Vavvv süper. Nasıl oldu böyle ya 2 kilodan fazla vermişsinKilo bildirimi yapıp rakibimin sonucunu beklemeye geçeyim.. hoşçakal 7 ler, bir daha görüşmeyiz umarım, zaten hiç güzel değildin
birsevgi
Tebrik ederm canım C Cagrihilal1 sen mi diyordun bu hafta kesin 3 4 kilo verir diyeKilo bildirimi yapıp rakibimin sonucunu beklemeye geçeyim.. hoşçakal 7 ler, bir daha görüşmeyiz umarım, zaten hiç güzel değildin
birsevgi
O kadar ip atladım bence az bile vermişim. Çünkü bir kısmı kötü beslenmeye bağlı ödemdi bu kilonun :)Vavvv süper. Nasıl oldu böyle ya 2 kilodan fazla vermişsin![]()
Yarın bir ödül yesem mi :)
Ne güzel o zmn, emeklerinin karşılığını aldınO kadar ip atladım bence az bile vermişim. Çünkü bir kısmı kötü beslenmeye bağlı ödemdi bu kilonun :)
Evet