- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.481
En fazla bu kadar. Sahurda da çok bişey yememiştim , tuvalete de çıktım daha da düşmez bu![]()
Yarışı kaybettim onca spora rağmen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En fazla bu kadar. Sahurda da çok bişey yememiştim , tuvalete de çıktım daha da düşmez bu![]()
Walk varsa da ben yokum :)
Evet olabilirBelki iftara dogru daha düşen olur![]()
Her hafta buyuk kilolar verilemez ki, bide detoks sonrasida daha dikkatli yemek gerekiyor tabiBiz neden bu hafta böyle olduk yahuÇoğumuz 100er 200er gr sadece
![]()
Tebrik ederim canım harika...
Muhtemelen öyle geçen hafta yırttık bi taraflarımızı hepsini orda verdikGecen haftadan galibaa
Benim bu sefer çok az oldu ama yolum uzun daha çok vereceğim.Cherry Mom @Cagrihilal1 @melita09 @reyyanK @Calypso95 @birsevgi K KuruPapatya @dennisgo @Tempus U Umudumvar07
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum![]()
Olsuun canımm o kadarın sporun vücuduna illa ki artısı olmuştur , tartıda eksi görmesen deYarışı kaybettim onca spora rağmenTebrikler kuru papatyam
![]()
Aynen doğru diyosun ama bu hafta hepimiz bi az vermişizHer hafta buyuk kilolar verilemez ki, bide detoks sonrasida daha dikkatli yemek gerekiyor tabi
Umarım öyle olur şu 7 lerden kurtulmak istiyorum artık![]()
Bu daha önemli işte tebriklerBen de az kilo verdim ama ölçülerimi yazayım incelme oldu kızlarr sporlar boşa gitmiyorr
bel: 76–>74
Kalça :97—>96
Üst kol : 28–>27
Bacak :59–>56
Teşekkür ederim canımBu daha önemli işte tebrikler
Hayirli cumalar hayirli ramazanlar kizlar
Bende de dunden beri bi nese var ramazandan olsa gerek gerci oruc yok ama manevi havasi yeter.gordunmu
balpamuk cum agzinla tutamayabilirsin belki ama gonlumuz orucla,kendini iyi hissettiginde denersin uzulme, diğer ibadetlerle mesgul ol .
@Cagrihilal1 oruc ve kosu bandiniye bu eziyet hafif bi yuruyus yapsaydin ya canim zaten sahurda yanlis beslenmissin
cay suyun yerini tutmaz.onu iftqrdan sonra ic ye yumurtani peynirini ayran ic hem rahat uyursun
@Calypso95 bravo rakibime tabiki de beni gectinayrica bacaginin birinin kalin olmasi o bacakla ilgili bir odem ,dolayisiyla damarsal veya kadinsal bir problemin olabilec gini dusundurdu bana
Kizlar sahurunuz kuvvetli iftariniz hafif olsun,sahurda hamurisi kizartmalardan uzak durun ki susamayin,iftarda tatli yemeyin,haftada bir iftar sonrasi sutlu tatli yersiniz,pideye abanmayin sadece avuc ici kadar haftada 1-2 gunluk karbon hakkiniz yerine yiyin,ramazandan cifte bonuslu cikaliminşallah bende bu soylediklerimi dinleywbilirim
![]()
Muhtemelen öyle geçen hafta yırttık bi taraflarımızı hepsini orda verdik![]()
Ben de az kilo verdim ama ölçülerimi yazayım incelme oldu kızlarr sporlar boşa gitmiyorr
bel: 76–>74
Kalça :97—>96
Üst kol : 28–>27
Bacak :59–>56
Ahaha olsun kalçanın büyügü güzel olur millet özellikle büyütmeye çalısıyo kızzÖlçülerin gayet iyi bence benim kalça 105’ti en son. Bir daha ölçmedim. Kilo alınca kalçam alıp başını gidiyor![]()
Ahaha olsun kalçanın büyügü güzel olur millet özellikle büyütmeye çalısıyo kızz![]()
Ben ödem diye düşünüyorum canım ama normalde giçvekmekcyemiyordum mide ağrısından beri az da olsa yiyorum ya bence ondan ister istemez etkilendi vücut69,9 değil miydin canım 71 e nasıl gittin ki oradan. Ödem mi sence?