- Emoji Skoru
- 18.258
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #346.841
3 kere,3 ay yaniNe demek uclemek ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 kere,3 ay yaniNe demek uclemek ya
Teşekkür ederim, sabah daha coktu bu saate kadar durunca azaliyor tabiÇok iyi tebrikler canim
Aminn :))Ya leylim ben dustum senn daha rahat düşersin inşallahYooo cok iyi gidiyosun,masallah.66 yi gorunce kiskandim valla dedim nerden nereye ayni kilolardaydik kadin benden 8-9 daha eksiye dustu masallah subhanallah.allahim bana da nasip et saglikla sarkmadan![]()
Tam sana yazıyordum.
Evet bari 100 gram da olsa gittiTam sana yazıyordum.
Tebrikler canim.100 Gr dünden bugüne düşmüş![]()
Olur canım ama sıkıntı değilYalnız resim gitmiyor arkadaşlar neden anlamadım. Emnis sana watsaptan atsam yükler misin?
Sahane gitmiş tebrik ederimBekle bekle nereye kadar 97.5 geçen hafta 98.6 idim![]()
Yuzdetyi ben mi.yanlis buluyorum geçen hafta 74,5du değil.mi canım.
Evet öyleydi canım bilmiyorum bidaha hesaplayayım belki benimki yanlıştır. Düzenleme= benimki yanlışmış-700 üzerinden hesaplamışımYuzdetyi ben mi.yanlis buluyorum geçen hafta 74,5du değil.mi canım.![]()
Yuzdetyi ben mi.yanlis buluyorum geçen hafta 74,5du değil.mi canım.![]()
Ben 1,07 hesapladımEvet öyleydi canım bilmiyorum bidaha hesaplayayım belki benimki yanlıştır. Düzenleme= benimki yanlışmış-700 üzerinden hesaplamışım
Aynen tebrikler canim çok guzel gidiyorsun ya%1.07 yapıyor
Teşekkürler canımm çok mutluyum inşallah sonuna kadar böyle giderAynen tebrikler canim çok guzel gidiyorsun ya![]()