• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heh bizede duphalac vermiş eczacı
Eskiden çorba içerdi simdi o da yok
Sabah muhallebi yada krep
Öğlen muz çilek elma + çubuk kraker
Aksam kek poğaça yada sadece ekmek yiyor aralarda meyve suyu kefir icerr Allah'tan yoksa iyice baticaz
Kuru kayısı falan seviyosa ya da kabak falan lifli şeyler yese rahatlar belki. Hemencik geçsin inşallah

Aksam kek poğaça yada sadece ekmek yiyor aralarda meyve suyu kefir icerr Allah'tan yoksa iyice baticaz

Kızım daha da küçükken çok kabız oluyordu. Doktorumuz 1 çay kaşığı keten tohumu yağı içirin demişti,çok iyi geliyor aklınızda olsun. Birde kefir de fayda ediyordu.

Hadi canım öyle çocuk mu olur 🙈🙈🙈🙈🙈
Şimdi 4 yaşını bitirdi 1 ay oluyo hala öyle 🙈 akşam da 8de benim uykum var yaaa diyip gidip yatıyo çok rahat bi bebe 😄 geçenlerde ben baktım bi gün öğlen ben yoruldum biraz uzanıyım dedi bi gittim uyumuş yatağında 🙈

Sabahın köründe kalkıyor diye odasına blackout perde aldım kapkaranlik olsun sabah oldu diyip kalkmasın diye bu seferde uyanınca burası çok karanlık diyor kalkiyor 🙈ne etsem olmadi bu bebeyee 😁
Uyku sevmiyo demekki 🙈 ama seni çok yorar tabi öyle

Şimdi 4 yaşını bitirdi 1 ay oluyo hala öyle 🙈 akşam da 8de benim uykum var yaaa diyip gidip yatıyo çok rahat bi bebe 😄 geçenlerde ben baktım bi gün öğlen ben yoruldum biraz uzanıyım dedi bi gittim uyumuş yatağında 🙈
Amaninnnnnn masalahhhh maallahhh nAzarim değmesin 🙈🙈🙈🙈🙈
Hiç inanamıyorum bile böyle şeylere 😑

Amaninnnnnn masalahhhh maallahhh nAzarim değmesin 🙈🙈🙈🙈🙈
Hiç inanamıyorum bile böyle şeylere 😑
Ablamın büyükte Emre gibiydi hala öyle sabah konuşuyoruz ohoo teyze ben gece 2de yattım 9da kalktım sen hala uyuyo musun diyo 😄

Geçmiş olsun canım. Ben de mutfaktan çıkamadım bugün. Sütlaç istediler onu yaptım yemek yaptım anca geldim
Ben de reçel yaptım bugün iftarda bi tatlı kaşığı kaçırmayı planlıyorum 🙈 oruç oruç öyle güzel koktu ki

Hadi canım öyle çocuk mu olur 🙈🙈🙈🙈🙈

Benimki de beni uyandırmasına kızıyorum diye tv açıp sessiz sessiz çizgi film izlerdi. Hatta kendi kendine kase-yulaf-süt alıp kendi kendine tv karşısında kahvaltı yapmaya başlamıştı.🙈 Bir gün arkadaşıyla annesi bizde kaldı. 2,5-3 yaşındaydı. Sabah benim yattığım odaya gelmişler. Çocuk ses yapıyor benimki ona şşşşttt annem uyanınca uykusunu alamıyor çok yorgun oluyor ses çıkarma diyordu sessizce. Arkadaşım da ben de koptuk.😂Anne böyle olunca çocuk mecburen öyle oluyor Esra.🙈Benim hep uyku sorunum vardı ya çocuk için bile sabahın köründe kalkamadım hiç. Bazen okula götürmeye kalkamıyordum. Eşim çocuk okula gidecek diyor ben; boşver bugün gitmesin.🙈🙈🙈 Sonra kendi kendime travmamı çözdüm daha geçen Eylül ayında. O zamandan bu zamana erken uyanıyorum.😃

Su icmiyomu yeterince

Back
X