Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çikolatacımmm bence sabahları böyle kahvaltı en güzeli. peynir vsvs. ama akşamı hafiflet bak nasıl göreceksin faydasını yerimseniben yani sabah yazdığın öğünü akşama getirmen daha iyi olacak sanki.
ben iyiyim canım bugün herkesin temizlik günü galiba kaydirigubbakcemile5 cam silicem halı silicem cesaret topluyorum :roflol::roflol: hem biraz hareket olsun, akşam da ustalar gelicekler balkon için. bugünüm baya dolu yani. canım diğer konunu da takip ediyorum, gelişmeler süper. hep mutlu olmanı istiyorum, hakettiğine inanıyorum çünkü a.s.

canim cok tesekkur ederim... ins hepimiz mutlu oluruz hayat boyu

bu diyet zaten benim tasarimim :smiley-cool:

degistirebilirim arada,tavsiyelerini dikkate alacagim bitanem a.s.

hadi artik baslayalim su temizlige,yeter cesaret topladigimiz...cesaret toplaya toplaya aksami ediyoruz anacim sırnaşık şey

Koşup kahve suyunu koydum gel şekerim gellŞeniz önce sohbet edelim sonra temizlersin:roflol: yalnız varya temizleriz filanda diyemedim "temizlersin":roflol:

o kadar kilo vermissin,ben temizleyeyim ki kilo vereyim kallisim...
bu arada cok kibarsin, " temizlersin " :roflol:
hadi ben kactim,yeter tembelligim dimi ayol... Şeniz

kallisim bizim iş sizinkinden daha kolay. balkon demirleri değişti, onlar boyanacak. sonracuma aşaya su akıyomuş ben yıkayınca. karolar değişecek, balkon kenarları yükseltilecek o kadar canım.
seninki zahmetli ama sonra keyfinize keyif katacak gibi duruyor. hem yardım edenler olur sana mutlaka.

ama birkaç güne evi içerden izolasyon yaptırıcaz asıl o ben mahvedecek. değil 5.takım tüm takımlar gelse yardım etse nafile. bütün eşyalar ortaya toplanacak, duvarlar izole olacak, üstüne alçı ve boya kafamçokkarıştı olmak zorunda çünkü burası çok sopuk bir memleket kallisim sen bilirsin belki.

o zaman şöyle yapalım. bugün kallise gidelim temizliğie, yarın cikolataya, ustalar cıkınca da bana :roflol::roflol:

o zaman şöyle yapalım. bugün kallise gidelim temizliğie, yarın cikolataya, ustalar cıkınca da bana :roflol::roflol:

hehe olur tüm diyet yarışmasındakilerle beraber ancak geliriz sana :delphin:
soğuk deme yaaa bıktım vallahi aşırı soğuk birde diyorki belki bilirsin dipdibeyiz şurada:roflol: kışın sokağa çıkınca en nefret ettiğim şey bir süre yürümüşsen sonrada bir yere gidip biriyle konuşman gerekiyorsa bu mümkün olmuyorsırnaşık şey çenen kilitlenmiş uyuşmuş halde geveleyip duruyorsun konuşmayı başarmak için.... -30 dereceyi bile görüyoruz burada farklı değil yani bizde bu yaz siding yaptırdık mecburduk çocuklar donuyordu kömür kaloriferi vardı ama ısınamıyorduk.. çok ama çok rahat ettik gazda bağlandı bu kış başı ve abuk faturalarla karşılaşmadan mükemmel ısındık..seninde işin zormuş kolay gelsin şekercimm..

canzi arkadaşı davet etmiştim ona bilgi amaçlı yazıyorum...

isteyen arkadaşları ile isteyen kendi adına bireysel yemek düzeni yapıyor, sağlıklı beslenerek zayıflamayı öğrenmek amacındayız ama arada bir farklı ve şok diyetlerde yapıyoruz canım..

yediklerimizi ve sporumuzu yazıp burada diğer arkadaşların yorum yapması için bırakıyoruz..

önce kendini kısaca tanıtabilirsin uyguladığın yöntem varsa yazabilirsin..

beklediğimiz düzenli paylaşım var takım motivesi için uğraştığımız için bu şart.. bir gün gelip iki mesaj yazıp bir kaç gün uğramayacaksan takımda olamıyorsun malesefki..

her cuma tartılıp kilomuzu yazıyoruz bu paylaşım saat 12.00 de sona eriyor buna çok dikkat ediyoruz...sonra cuma akşamları bireyselde ve takım halindeki dereceler açıklanıyor.. yapman gereken cumaları kilonu bildirmek ve paylaşıma dikkat etmek bu kadar.. soruların varsa alabilirim buralardayım..

bilirim bilmem mi, hakatten de dipdibeyiz. ama kallisim sende büyük cesaret varmış valla :1shok: kışın dışarı çıkmak haaaaaaa :1shok::1shok: bi de oyalanıp biriyle konuşmak haaa :1shok:

ben kışın hiç çıkmıyorum, markete bile gitmiyorum. gitmem gerekiyosa araba veya çook yakınsa öyle çıkıyorum. hele akşamları çıkmak oyy. çok üşüyorum ya. bazen akşamları evde kombiyi köklesem bile :1shok:
doğalgaz faturalarından illallah geldi, izolasyonda çare arıyoruz bakalım, inşallah işe yarar.

sizin de siding olayı iyi olmuş, duyduğuma göre baya bir faydası varmış. hem görüntüsü de çok güzel. valla kallisim evinin dış görünüşünü merak ettim. bi fotosunu koy da görelim ya, maşallah deriz :roflol: :nazar:

yeni kimler geldi takip edemedim:uhm:

günaydinnnnnnnn. yeni bir hafta basliyor . yeni kararlar. yeni hevesler. kaydirigubbakcemile2
insallah cok güzel bir hafta olur güzellerim. ben su 10bin adim isini bir yoluna koyamadim ,rayina oturtamadim ya yaziklar olsun bana. bari bir kerecik basarsam artik birakmam. öyle büyüdüki gözümde.
ya allahhhhhh ben bir kalkayim bakalim kac adim yapabilirim. hepinizi öpüyorum ve yürüyüse basliyorum.hihoyyyt

reyhan ablam da gelmiş hoşgelmiş a.s. hafta sonu yediklerini yazdın mı ablam ben mi göremedim yoksa. görevimi yapıp denetleyeyim :roflol:

öncelikle herkese merhaba ve kolay gelsin ben 85 kiloydum 15 gün önce doktora bebek tedavisi için gittim ve kesinlikle 71 k,loya inmem gerektiği sonrasında aşılam raporu çıkartılacak ben geçen yıl 72 kiloya indim ama sonra bağışıklık sistemimin zayıflamasıyla grip olduğum zaman 1 ay sürüklendiği için yeniden yemeye başlayınca hızlıca kilo aldım ve 85 oldum 15 gündür sabah tost hazılrıyorum kepek ekmeğine beyaz peynir ve domates ile birde yeşil çay içiyorum öğlen genelde salata yoğurt ve sebze yemeği 1 kaşık yağla yapılmış az tuzlu saat 15.00 gibi elma yada activya yoğurt yiyiyorum akşam 19.00 gibi salata yoğurt çorba ve yanında ya balık ya tavuk yada et yiyiyorum 3 kilo verdim şuana kadar hiç spor yapmadım reglim bugün bitiyor ve evde yürüyüş bantım var onunla hergün akşamları yemekten sonra 1,5 saat yürüyüş yapıcam inşallah kilolarımı veririm ve hem sağlığıma hemde bebeğime kavuşurum

sizin de siding olayı iyi olmuş, duyduğuma göre baya bir faydası varmış. hem görüntüsü de çok güzel. valla kallisim evinin dış görünüşünü merak ettim. bi fotosunu koy da görelim ya, maşallah deriz :roflol: :nazar:

yeni kimler geldi takip edemedim:uhm:
fatura işi varya şöyle söyleyeyim bir kez tam ocak ayında 420 ödedik diğer aylarda 250 civarı geldi ama nasıl iyi geldi bize anlatamam çünkü ayda bir ton kömür yakıyorduk biz kışın ehh kömürün tonu 750 lira :( yani bu yüzden yarıdan az ödedik aylara bölünce.. 3 kat hiç söndürmeden 24 saat yandı... çok daha fazla tahmin ediyordum çok etkiledi yani dış cephe kaplaması..
evin fotosuna gelince söz ama şu parmaklıklarıda boyayıp takalım çiçeklerimide düzenleyeyim bir sürü ekleyeceğim şu tadilatlı haliyle görmeyin :) kendimide çekerim hem:utangac:

günaydinnnnnnnn. yeni bir hafta basliyor . yeni kararlar. yeni hevesler. kaydirigubbakcemile2
insallah cok güzel bir hafta olur güzellerim. ben su 10bin adim isini bir yoluna koyamadim ,rayina oturtamadim ya yaziklar olsun bana. bari bir kerecik basarsam artik birakmam. öyle büyüdüki gözümde.
ya allahhhhhh ben bir kalkayim bakalim kac adim yapabilirim. hepinizi öpüyorum ve yürüyüse basliyorum.hihoyyyt
ablacım ablacım günaydın.. bu hafta olacak 10000 adım ben inanıyorum, 13.000 yapıyordun unuttunmu...
haydi bakalım başlamışsın bile kolay gelsin hemencecik olsun binlerce adım.. ben sana daha rapor vereceğim ama sabahtan beri hiç durmadım daha :delphin:

sen beni denetliyeceksin degilmi bijouxum?
ay canim bugün basliyayim ben rapora ne olur. hafta sonu yazilacak gibi degildi.
sakin sorma asla anlatmam. ben bugünden itibaren yazayim. hafta sonu yediklerimi ben denetledim hic begenmedim.seni kocaman öpüyorum beni mazur görmeni rica ediyorum canim benim. ama mutlaka sor bundan sonra cok sevinirim.Şeniz

tamam kallisim. bende inaniyorum yapacagima. sende rapor ver. sen yazdikca kafama kafama vuruyor gibi oluyor. hic acima hemide ver raporu .hemide kafama kafama vur. aman bos birakmayin beni.hadin ben yürüyorum

tamam kallisim en kısa zamanda evini cilalanmış halde görmek üzere sözünü unutmuyorum. ve seni de tabi delikafadulden

ben sabahtan beri kahvaltımı yaptım yarım litre suyumu, bitki caylarımı vs içtim. yemeklerimi yaptım (3-4 gün rahatım baya abartmışım çeşit olayını) veee şimdi cam silmeye gidiyorummmm. tabi sadece 1 cam, hepsini aynı gün silersem cehennem günlerime geri dönebilirim, hayatım dikkatle geçicek ama olsun. allah kimseye vermesin.

bak aklıma geldi, çikolatacım nasıl annen? umarım iyidir, allah yardımcısı olsun. tabi tüm fıtıklıların :Saruboceq:

öncelikle herkese merhaba ve kolay gelsin ben 85 kiloydum 15 gün önce doktora bebek tedavisi için gittim ve kesinlikle 71 k,loya inmem gerektiği

canım hoşgeldin sana yazdıklarımı okudun sanırım.. hayırlı olsun dileklerimide hemen ileyetim.. atladığım bir şeyi hatırladım ilk hafta takımlarda deneme sürecidir, sormak istediklerin olursa ortaya yaz mutlaka cevaplayanlar olacaktır sende yabancılık çekerim filan gibi düşünme bir kaç yeni arkadaşımız var takımda onlarda alışmaya çalışıyorlar, geçmiş mesajlara geldiğinde göz atıp sana uygun olanlarına cevap yazarsan paylaşımda sorun yaşamazsın destek motivede düşmeden gider a.s.
en kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle a.s. birini bebek sahibi ettik gece gelir hamişimizsırnaşık şey senide yollarız inşallah onun yanına..

tamam kallisim. bende inaniyorum yapacagima. sende rapor ver. sen yazdikca kafama kafama vuruyor gibi oluyor. hic acima hemide ver raporu .hemide kafama kafama vur. aman bos birakmayin beni.hadin ben yürüyorum
tamam ter-ü taze:roflol: fururuz kafana kafana.. ay reyhan abla ben cumartesi günü salonda mekik aletini kırdım iyimi :roflol: sırtımı dayadığım yer tak diye gitti bende tabiki:roflol: hep 150 yapıyordumya bu kez boştu 250 yapayım dedim 230larda bir yerde kaldım korkudan unuttum kaç olduğunu, daha öncede kırılmış meğerse delikafadulden yoksa ben dombili değilim:tomato:

bak aklıma geldi, çikolatacım nasıl annen? umarım iyidir, allah yardımcısı olsun. tabi tüm fıtıklıların :Saruboceq:
ay biri ter-ü taze biri fıtıklı :roflol: hadi gidip biriniz yürüyün biriniz camınızı silin:teselli:

sen beni denetliyeceksin degilmi bijouxum?
ay canim bugün basliyayim ben rapora ne olur. hafta sonu yazilacak gibi degildi.
sakin sorma asla anlatmam. ben bugünden itibaren yazayim. hafta sonu yediklerimi ben denetledim hic begenmedim.seni kocaman öpüyorum beni mazur görmeni rica ediyorum canim benim. ama mutlaka sor bundan sonra cok sevinirim.Şeniz

peki reyhan abla sormiyim hadi birincilik şerefine :hooray:
ama bundan sonra hep sorucam haberin olsun kötükedihüso

ŞenizŞeniz ben de seni kocaman öpüyorum.

canım hoşgeldin sana yazdıklarımı okudun sanırım.. hayırlı olsun dileklerimide hemen ileyetim.. atladığım bir şeyi hatırladım ilk hafta takımlarda deneme sürecidir, sormak istediklerin olursa ortaya yaz mutlaka cevaplayanlar olacaktır sende yabancılık çekerim filan gibi düşünme bir kaç yeni arkadaşımız var takımda onlarda alışmaya çalışıyorlar, geçmiş mesajlara geldiğinde göz atıp sana uygun olanlarına cevap yazarsan paylaşımda sorun yaşamazsın destek motivede düşmeden gider a.s.
en kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle a.s. birini bebek sahibi ettik gece gelir hamişimizsırnaşık şey senide yollarız inşallah onun yanına..

çok teşekkürler canım bende inşallah takıma layık olmaya çalışacağım şimdi geçmişi biraz okuyayım bilgi sahibi olayım inşallah hep birlikte kilolarımızdan kutulacağız güzel dileğin içinde çok sağol canım :teytey::teytey:

ay bi türlü kalkamıyorum kallisimmm yaaaa
bak şimdi de zenan geldi Şeniz

zenan var mı temizliğe ihtiyacın haa. tolanıp evleri temizlemeye gidiyoruz. gerçi sana yol biraz uzun ama olsun. kovalar elimizdeeeee, temizlik bezleri cebimizdeee...

:roflol::roflol:

ardaşlar kilo vermek için yemeklerden önce çekilmiş 1 kaşık çörek otu yiyen varmı başka bir topikte duymuştum ben daha hiç denemedim

ardaşlar kilo vermek için yemeklerden önce çekilmiş 1 kaşık çörek otu yiyen varmı başka bir topikte duymuştum ben daha hiç denemedim

yok canım daha bizim takıma ulaşamadı o yada çok ihtiyaç duyan olmadı. 2 yıl önceki gurubumda birisi diyetisyen tavsiyesi ile su ile kaynatıp her gün bir çay bardağı içiyordu ama sonucu öğrenemeden ayrıldı bir şey diyemiyeceğim...

Back
X