- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #360.341
Günaydın çıtır kizlar
emin olmamakla birlikte bugün walk vardı galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlundan sonra diyet yaparken araştırmıştım ,öyle hatırlıyorum ama ben mi mantık yürüttüm yoksa buldum mu ondan emin değilimben de öyle düşünüyordum
ama bu doğru olabilir biraz daha araştırayım ben sebebini bulamamıştım yasak yazıyodu sadeceben de beslenme bozulmasın detoksla diye tahmin ediyodum ama ben sadece detoks içip öğün atlamıyorum
hem yemek yiyorum hem de detoks içiyorum![]()
Biz hep böyleyizOkuyorum tek tek bütün yazılanları çok sevdim şimdiden ortamı![]()
Vaavv itikada bakar mısınız sayın seyircilerMümkün değil ama okey![]()
Savaşta sayılırız değil mi ne yarışıSeviyoruz ama yarışta herşey mübah![]()
pawlover kuzum ortim sevginin hedef 71.1 düz yaz hatta kolay olsun
İzmir miBurdayım canım
Telefonu inan bi o durum için elime almıştım bi de şimdi alıyorumnet aynen yollarda çekmedi h zaten
Nasıl ama oğlan çamura baya çıka 5 er posta durma üst değiştirdikşimdi İzmir'e geçicez bakalım ben ancak bu akşam evine dönebilirm
![]()
Söz dinlerim benGünaydıın ☀ Biraz erken yatayım dedim neler konuşulmuş aman yarabbison sayfaya gelene kadar canım çıktı. Bugün biraz dışarıda olacağım. O yüzden çok aktif olamayabilirim şimdiden söylüyorum. Affınıza sığınıyorum efenim.
Veee pazartesi tartısının açılışını yapıyorum.![]()
![]()
Cuma: 66.3
Güncel: 66.0
Hedef: 65.7
Tam ortasındayııım yağmuruuun...![]()
Hedefin tam ortasındayım. Normalde hep artı gelirdim pazartesileri, şaşkınım. Herkesin tartısına tek tek bakacağım. Çabucak atın!
![]()
Yok bebeğim ben Çanakkale'de yim İzmir'e mal almaya geldikOğlundan sonra diyet yaparken araştırmıştım ,öyle hatırlıyorum ama ben mi mantık yürüttüm yoksa buldum mu ondan emin değilim
Biz hep böyleyiz![]()
Vaavv itikada bakar mısınız sayın seyirciler
Savaşta sayılırız değil mi ne yarışı
bence 7/e dueyelim kız ölüm orucuna başlasın
İzmir mitakımın yarısı Konyalı ama İzmir'de geçiriyor yazı
spor salonu acabiliroz
![]()
meraba Sevgi hosbulduk❤Tamam orticigim dinliyorum seni
Hoşgeldiniz kızlarsevgi ben, evliyim çocuğum yok, 26 yaşındayım
![]()
Bunlar hep 5. Takım laneti sanırımYok bebeğim ben Çanakkale'de yim İzmir'e mal almaya geldik
Kızlar ya kahvaltı yapmadım börek yedik ama yemez olaydım çok midem yanıyorishal de eder bu beni şimdi ooof
![]()
Bekleme canım benim yap kahvaltını cumaya kadar eksiyi yakalarız bizben yine artı geldimbiraz daha bekleyip tekrar tartılıcam
![]()
Allah'ım börekler mörekler dön evineYok bebeğim ben Çanakkale'de yim İzmir'e mal almaya geldik
Kızlar ya kahvaltı yapmadım börek yedik ama yemez olaydım çok midem yanıyorishal de eder bu beni şimdi ooof
![]()
Oo bravo azmettin ekstra spor yaptın ve gitti