• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de öyle düşünüyordum

ama bu doğru olabilir biraz daha araştırayım ben sebebini bulamamıştım yasak yazıyodu sadece 🤔ben de beslenme bozulmasın detoksla diye tahmin ediyodum ama ben sadece detoks içip öğün atlamıyorum
hem yemek yiyorum hem de detoks içiyorum 🥴
Oğlundan sonra diyet yaparken araştırmıştım ,öyle hatırlıyorum ama ben mi mantık yürüttüm yoksa buldum mu ondan emin değilim😂
Okuyorum tek tek bütün yazılanları çok sevdim şimdiden ortamı 🧡
Biz hep böyleyiz🙈
Mümkün değil ama okey 😂😂😂😂😂
Vaavv itikada bakar mısınız sayın seyirciler🤩🤩🥰🥰🥰🥰
Seviyoruz ama yarışta herşey mübah 🤣🤣
Savaşta sayılırız değil mi ne yarışı😂😂😂
pawlover pawlover kuzum ortim sevginin hedef 71.1 düz yaz hatta kolay olsun
😂😂😂😂😂bence 7/e dueyelim kız ölüm orucuna başlasın😂😂
Burdayım canım 😂
Telefonu inan bi o durum için elime almıştım bi de şimdi alıyorum 😂 net aynen yollarda çekmedi h zaten 😂
Nasıl ama oğlan çamura baya çıka 5 er posta durma üst değiştirdik 🙈 şimdi İzmir'e geçicez bakalım ben ancak bu akşam evine dönebilirm 👍
İzmir mi😂takımın yarısı Konyalı ama İzmir'de geçiriyor yazı😂spor salonu acabiliroz:confused::confused:

Günaydıın ☀️ Biraz erken yatayım dedim neler konuşulmuş aman yarabbi 😂 son sayfaya gelene kadar canım çıktı. Bugün biraz dışarıda olacağım. O yüzden çok aktif olamayabilirim şimdiden söylüyorum. Affınıza sığınıyorum efenim.

Veee pazartesi tartısının açılışını yapıyorum. 🥁 🥁 🥁

Cuma: 66.3
Güncel: 66.0
Hedef: 65.7

Tam ortasındayııım yağmuruuun... 🎶 🎵 Hedefin tam ortasındayım. Normalde hep artı gelirdim pazartesileri, şaşkınım. Herkesin tartısına tek tek bakacağım. Çabucak atın! 🥰

Eklentiler

• 894C15B5-DD49-4AD2-89D7-7E1A011316C2.webp
    894C15B5-DD49-4AD2-89D7-7E1A011316C2.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 33
Günaydıın ☀ Biraz erken yatayım dedim neler konuşulmuş aman yarabbi 😂 son sayfaya gelene kadar canım çıktı. Bugün biraz dışarıda olacağım. O yüzden çok aktif olamayabilirim şimdiden söylüyorum. Affınıza sığınıyorum efenim.

Veee pazartesi tartısının açılışını yapıyorum. 🥁 🥁 🥁

Cuma: 66.3
Güncel: 66.0
Hedef: 65.7

Tam ortasındayııım yağmuruuun... 🎶 🎵 Hedefin tam ortasındayım. Normalde hep artı gelirdim pazartesileri, şaşkınım. Herkesin tartısına tek tek bakacağım. Çabucak atın! 🥰
Söz dinlerim ben🥰hemen atıyorum🤩

Oğlundan sonra diyet yaparken araştırmıştım ,öyle hatırlıyorum ama ben mi mantık yürüttüm yoksa buldum mu ondan emin değilim😂

Biz hep böyleyiz🙈

Vaavv itikada bakar mısınız sayın seyirciler🤩🤩🥰🥰🥰🥰

Savaşta sayılırız değil mi ne yarışı😂😂😂
😂😂😂😂😂bence 7/e dueyelim kız ölüm orucuna başlasın😂😂

İzmir mi😂takımın yarısı Konyalı ama İzmir'de geçiriyor yazı😂spor salonu acabiliroz:confused::confused:
Yok bebeğim ben Çanakkale'de yim İzmir'e mal almaya geldik 🙈

Kızlar ya kahvaltı yapmadım börek yedik ama yemez olaydım çok midem yanıyor 😣 ishal de eder bu beni şimdi ooof 😣

Back
X