- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #360.701
Bende zip yok ama 16000 adım var. 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitirdim bilemEmin misinzıplamasan mı acaba
![]()
Merhaba, öncelikle hoşgeldin takımımızaspor yapmak zorunlumu
Hoşgeldin azmettikten sonra yapılamayacak şey yok gibi, neden olmasınMerhaba kizlar ben kendimi tanıtayim size 22 yaşında evli 1 yaşında oğlum var.Istanbulda yaşıyorum.
Boyum 165 kilom 95 listede yok benim kilomda en kilolu benim kilo vermek için tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum
merhaba canım hoşgeldin.. kilondan dolayı sana spor yapmak çok zor geliyordur seni anlıyorum 73lerdeyken de benim için çok zordu 158 boyum seninle aşağı yukarı en olarak benzer zorluklardaydım.. leslie ile başladım spor yapmaya hafif ve herkesin yapabileceği bir tarz. ben düzenli spor yapan biri değilim ne yazıkki ama ne zaman yapsam çok güzel sonuçlar alıyordum.. şu an ki kilomda 5 mile leslie yapabiliyorum hiç durmadan ama 73 küsürlerde 1 mile yapınca nefes nefese kalıyodum.. tabi bunda spora yeni başlamamın da etkisi vardı ama kilom da zorluyordu. başta zorlanıcaksın ama sonra kolaylaşacak kilo verdikçe daha da kolaylaşıcak.. kaptanları takip et yarışmalara elinden geldiğince katıl.. bak ben gruba geldiğimden beri nerdeyse hep sonuncu oldumMerhaba kizlar ben kendimi tanıtayim size 22 yaşında evli 1 yaşında oğlum var.Istanbulda yaşıyorum.
Boyum 165 kilom 95 listede yok benim kilomda en kilolu benim kilo vermek için tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum
Tamam tavsiye edeceğin birey varmi başlangıç olarakMerhaba, öncelikle hoşgeldin takımımıza
Spor yapmak zorunlu değil. Ama eğer ki Bi sağlık sorunun yok ise yapman senin için hem kilo vermekte hem sıkılaşma da çok büyük etkisi olur. Zira sarkmalar meydana gelir. Ayrıca Burda spor yarışları yapıyoruz ve motivasyon açısından çok iyi geliyor herkese
Küçük küçük sporlar yaparak alıştırabilirsin kendini
Haklısın denicemmerhaba canım hoşgeldin.. kilondan dolayı sana spor yapmak çok zor geliyordur seni anlıyorum 73lerdeyken de benim için çok zordu 158 boyum seninle aşağı yukarı en olarak benzer zorluklardaydım.. leslie ile başladım spor yapmaya hafif ve herkesin yapabileceği bir tarz. ben düzenli spor yapan biri değilim ne yazıkki ama ne zaman yapsam çok güzel sonuçlar alıyordum.. şu an ki kilomda 5 mile leslie yapabiliyorum hiç durmadan ama 73 küsürlerde 1 mile yapınca nefes nefese kalıyodum.. tabi bunda spora yeni başlamamın da etkisi vardı ama kilom da zorluyordu. başta zorlanıcaksın ama sonra kolaylaşacak kilo verdikçe daha da kolaylaşıcak.. kaptanları takip et yarışmalara elinden geldiğince katıl.. bak ben gruba geldiğimden beri nerdeyse hep sonuncu oldumama hiç yapmamaktan iyidir
![]()
Sağol inşallah yaparimHoşgeldin azmettikten sonra yapılamayacak şey yok gibi, neden olmasın
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kizlar ben kendimi tanıtayim size 22 yaşında evli 1 yaşında oğlum var.Istanbulda yaşıyorum.
Özlemim sen ziplardin niye ziplamadimBende zip yok ama 16000 adım var.![]()
Biz adım yarışları yapıyoruz burda onlara katılabilirsin, leslie yapabilirsin. Mesela bölgesel egzersizler var onlardan deneyebilirsin.Tamam tavsiye edeceğin birey varmi başlangıç olarak
sonra bisey cikarmi bilmem ama 8 senedir normal besleniyomaalesef geçmiyor geçmiş gibi hissedebilir ama bir süre sonra daha ağır geri dönüşü olmayan sorunlara neden olur
ay bi an benimle dalga geçiyon sandımBu cuma bazende gelmek bilmiyor ya. Agzima bisey atacağım dur cumaya az kaldı diye diye bi hal oldum. Bu if zaten bitirdi beni 1 öğün ancak sığıyor. Akşam yemeği ne onu unuttum. Yemeyince yapması da işkence. Vallahi biktim. Bu ay kesin mezun olacağım artık.mezuniyetimi de bir tabak pilavla kutlayacağım aha burayada yazıyorum sahitsiniz
Merhaba hoşgeldin.Merhaba kizlar ben kendimi tanıtayim size 22 yaşında evli 1 yaşında oğlum var.Istanbulda yaşıyorum.
ay bi an benimle dalga geçiyon sandım![]()
Çırağanda pilav mı yicezBu cuma bazende gelmek bilmiyor ya. Agzima bisey atacağım dur cumaya az kaldı diye diye bi hal oldum. Bu if zaten bitirdi beni 1 öğün ancak sığıyor. Akşam yemeği ne onu unuttum. Yemeyince yapması da işkence. Vallahi biktim. Bu ay kesin mezun olacağım artık.mezuniyetimi de bir tabak pilavla kutlayacağım aha burayada yazıyorum sahitsiniz
ben de bu hafta aynı triplerdeyim yaaniye kız bir sitem edeceğim güldürüyorsunuz beni
![]()
menum
10:30 2 haslanmis yumurta,yesillik,domates salatalik,biber kizartmasi(nerdeyse yagsiz actfryda)
14:30 1 kase leblebi,yarim su bardagi sutle kahve
18:00 bir kase corbasi,5 izgara kofte,4 parca mucver ,salata
3 litre su
zıpCherry Mom
birsevgi