• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

spor yapmak zorunlumu
Merhaba, öncelikle hoşgeldin takımımıza 😊
Spor yapmak zorunlu değil. Ama eğer ki Bi sağlık sorunun yok ise yapman senin için hem kilo vermekte hem sıkılaşma da çok büyük etkisi olur. Zira sarkmalar meydana gelir. Ayrıca Burda spor yarışları yapıyoruz ve motivasyon açısından çok iyi geliyor herkese😎
Küçük küçük sporlar yaparak alıştırabilirsin kendini

Merhaba kizlar ben kendimi tanıtayim size 22 yaşında evli 1 yaşında oğlum var.Istanbulda yaşıyorum.
Boyum 165 kilom 95 listede yok benim kilomda en kilolu benim kilo vermek için tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum
Hoşgeldin azmettikten sonra yapılamayacak şey yok gibi, neden olmasın

Merhaba kizlar ben kendimi tanıtayim size 22 yaşında evli 1 yaşında oğlum var.Istanbulda yaşıyorum.
Boyum 165 kilom 95 listede yok benim kilomda en kilolu benim kilo vermek için tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum
merhaba canım hoşgeldin.. kilondan dolayı sana spor yapmak çok zor geliyordur seni anlıyorum 73lerdeyken de benim için çok zordu 158 boyum seninle aşağı yukarı en olarak benzer zorluklardaydım.. leslie ile başladım spor yapmaya hafif ve herkesin yapabileceği bir tarz. ben düzenli spor yapan biri değilim ne yazıkki ama ne zaman yapsam çok güzel sonuçlar alıyordum.. şu an ki kilomda 5 mile leslie yapabiliyorum hiç durmadan ama 73 küsürlerde 1 mile yapınca nefes nefese kalıyodum.. tabi bunda spora yeni başlamamın da etkisi vardı ama kilom da zorluyordu. başta zorlanıcaksın ama sonra kolaylaşacak kilo verdikçe daha da kolaylaşıcak.. kaptanları takip et yarışmalara elinden geldiğince katıl.. bak ben gruba geldiğimden beri nerdeyse hep sonuncu oldum🙈 ama hiç yapmamaktan iyidir🙂

Merhaba, öncelikle hoşgeldin takımımıza 😊
Spor yapmak zorunlu değil. Ama eğer ki Bi sağlık sorunun yok ise yapman senin için hem kilo vermekte hem sıkılaşma da çok büyük etkisi olur. Zira sarkmalar meydana gelir. Ayrıca Burda spor yarışları yapıyoruz ve motivasyon açısından çok iyi geliyor herkese😎
Küçük küçük sporlar yaparak alıştırabilirsin kendini
Tamam tavsiye edeceğin birey varmi başlangıç olarak

merhaba canım hoşgeldin.. kilondan dolayı sana spor yapmak çok zor geliyordur seni anlıyorum 73lerdeyken de benim için çok zordu 158 boyum seninle aşağı yukarı en olarak benzer zorluklardaydım.. leslie ile başladım spor yapmaya hafif ve herkesin yapabileceği bir tarz. ben düzenli spor yapan biri değilim ne yazıkki ama ne zaman yapsam çok güzel sonuçlar alıyordum.. şu an ki kilomda 5 mile leslie yapabiliyorum hiç durmadan ama 73 küsürlerde 1 mile yapınca nefes nefese kalıyodum.. tabi bunda spora yeni başlamamın da etkisi vardı ama kilom da zorluyordu. başta zorlanıcaksın ama sonra kolaylaşacak kilo verdikçe daha da kolaylaşıcak.. kaptanları takip et yarışmalara elinden geldiğince katıl.. bak ben gruba geldiğimden beri nerdeyse hep sonuncu oldum🙈 ama hiç yapmamaktan iyidir🙂
Haklısın denicem

Merhaba canım hoşgeldin ☺️
1. Sayfayı okuyup kuralları kabul ettiğini yazabilir misin öncelikle
Hedef kilon nedir ? Listedeki üyelerimizin çogu eski bizde başladığımızda 80 li kilolardaydık burada düzenli bildirim ve katılım sağlarsan takımın sana faydası olacaktır 🤗
Sporu sormuşsun yeni başlayan arkadaşlarımıza ağır sporlar zaten önermiyoruz ama sağlıklı kilo verme için en azından yürüyüş veya evde Leslie videoları gibi aktiviteler bekliyoruz 💪😘

Bu cuma bazende gelmek bilmiyor ya. Agzima bisey atacağım dur cumaya az kaldı diye diye bi hal oldum. Bu if zaten bitirdi beni 1 öğün ancak sığıyor. Akşam yemeği ne onu unuttum. Yemeyince yapması da işkence. Vallahi biktim. Bu ay kesin mezun olacağım artık. 🙈🙈mezuniyetimi de bir tabak pilavla kutlayacağım aha burayada yazıyorum sahitsiniz

Bu cuma bazende gelmek bilmiyor ya. Agzima bisey atacağım dur cumaya az kaldı diye diye bi hal oldum. Bu if zaten bitirdi beni 1 öğün ancak sığıyor. Akşam yemeği ne onu unuttum. Yemeyince yapması da işkence. Vallahi biktim. Bu ay kesin mezun olacağım artık. 🙈🙈mezuniyetimi de bir tabak pilavla kutlayacağım aha burayada yazıyorum sahitsiniz
ay bi an benimle dalga geçiyon sandım 😂😂

Merhaba hoşgeldin.
Liste de yok evet ama önceden varmıştır. Ben 83 lerden indim. Yaşın çok genç iradeli ve sabırlı olup olayı kafanda bitirdiğin sürece yapmaman için hiçbir sebep yok. Zaten emziriyor olmalısın şimdi emzirmende kalori harcamana yardımcı oluyor. Yine ac kalmadan porsiyon küçülterek ve birazcıkta dengeleyerek başlayabilirsin işe bebek olunca zaten hareketli oluyorsun ister istemez ama kilo vermeye başladıkça kendini daha iyi hissedip kendine göre yavaş yavaş sporlarına da başlarsın. Herşey senin elinde sen ne istersen o olur. 👍👍

Çırağanda pilav mı yicez 🙈😬

menum
10:30 2 haslanmis yumurta,yesillik,domates salatalik,biber kizartmasi(nerdeyse yagsiz actfryda)
14:30 1 kase leblebi,yarim su bardagi sutle kahve
18:00 bir kase corbasi,5 izgara kofte,4 parca mucver ,salata

3 litre su
zıp Cherry Mom Cherry Mom birsevgi birsevgi

Canim zıp sayısını yazmamışsın? Mesaj olarak atar mısın aciklicam 10 dkya

Back
X