• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar
Hemen kendimi tanitayim hayatım boyunca çok kilo alıp verdim. 2005 yılında 1.5 yıl kadar sürede 88 kilodan 48 kiloya düştüm bunu uzun yıllar korudum 2011 de evlendim cocugumuzolmadı uzun yıllar tedavi gördüm hormon ilacı iğnesi kullandım ve en son 2018 yılında subat 82 kiloyken sürpriz şekilde hamile kaldigimiöğrendim 9 kilo ile hamileliği kapatıp 2018 ekimde doğum yaptım şükür. Kızım emmeyi bıraktığında 2019 yazı 92 kilo ile diyete başladım diyetisyen e de gittim ama istikrarlı gidemedim. Romataid artrit bir turu olan sjogren sendromum insulin direnci fibromiyalji ve hasimato var. Tsh yuksek olmadigi icin hasimato icin ilac kullanmiyorum kontrollu gidiyoruz tabi bu kilo vermemem etki ediyor insulin direnci ve romatizma için ilaç alıyorum
1 aydır online diyet alıyorum 1 ayda sadece 1 kg verebildim. Bu arada 3 aydır doğum kontrol hapı ve birkaç ilaç daha kullandım endometrium hiperplazi vardı tedavi gördüm düzeldi mi bilmiyorum su an için sıkıntı yok gibi
160 boyunda 84.70 kıloyum 65 kg olmak istiyorum 37 yaşındayım
Merhaba hoşgeldin.
Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Hastalıklarla ilgili geçmiş olsun oncelikle allah dermansiz dert vermesin ne kadar zor olsada hayat devam ediyor. Insulin direnci kilo vermeni etkiler tabiki ama imkansız değil. Daha önce başarmışsın demek ki isteyince iradene sahip olabiliyorsun bir defa yaptıysan yine yapabilirsin. Romatizma spor yapmanı zorlaştırır tam bilmiyorum ama romatizmal ağrıları dindirmek içinde bazı hareketler falan öneriyorlar. Doktoruna sorup onun izin verdiği ölçüde yapabilirsin. Pilates ve yürüyüş gibi. Hepimiz için zorlu ve uzun bir yol ama bitecek illa ki. Yeter ki iste ve vazgeçme. Inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın

Merhabalar
Hemen kendimi tanitayim hayatım boyunca çok kilo alıp verdim. 2005 yılında 1.5 yıl kadar sürede 88 kilodan 48 kiloya düştüm bunu uzun yıllar korudum 2011 de evlendim cocugumuzolmadı uzun yıllar tedavi gördüm hormon ilacı iğnesi kullandım ve en son 2018 yılında subat 82 kiloyken sürpriz şekilde hamile kaldigimiöğrendim 9 kilo ile hamileliği kapatıp 2018 ekimde doğum yaptım şükür. Kızım emmeyi bıraktığında 2019 yazı 92 kilo ile diyete başladım diyetisyen e de gittim ama istikrarlı gidemedim. Romataid artrit bir turu olan sjogren sendromum insulin direnci fibromiyalji ve hasimato var. Tsh yuksek olmadigi icin hasimato icin ilac kullanmiyorum kontrollu gidiyoruz tabi bu kilo vermemem etki ediyor insulin direnci ve romatizma için ilaç alıyorum
1 aydır online diyet alıyorum 1 ayda sadece 1 kg verebildim. Bu arada 3 aydır doğum kontrol hapı ve birkaç ilaç daha kullandım endometrium hiperplazi vardı tedavi gördüm düzeldi mi bilmiyorum su an için sıkıntı yok gibi
Takımımıza hoşgeldin 😍 2005 te verdiğin kilolara hayran kaldım bu tekrar yapabileceğini gösterir. Tabi insülin direnci haşimato bunlar metabolizmanı yavaşlatır yaş olarak da 2005 e göre biraz daha yavaş kilo vermen normal. Yine de olmayacak bişey değil gayet azınlığın gördüğüm kadarıyla umarım en kısa sürede ideal kilona kavuşursun 🙂

Her ne kadar iş güç son günlerde çok aktif olamasanda müsaitken sporunla ekibe katkınla bir an bile sayfayı bırakmadın umarım kısa zamnda mezun olur ve kilonuda sağlıklı korursun inşallah
Belkiii yeni bir evlilik olurrr manken gibi de oldun gelinlikle seni görürüz bizde ♥♥♥
Canımsın anlayışın için teşekkürler 💜

İnşallah hayırlısı olur ne diyeyim 🙈 Önemli olan koruyabilmek, ama ben öyle bir ekipteyim ki herkesin yeri çok ayrı, ben bıraksam onlar beni bırakmaz adım gibi eminim 💕

Merhabalar
Hoş geldiniz takımımıza 😍 ne güzel demekki kilo verebiliyorsunuz, bizimle daha eğlenceli atacaksınız ağırlığınızı 🙈

Merhabalar
Merhaba hoşgeldin canım
Detaylı anlatım teşekkür ederiz çok çok geçmiş olsun yavrunuzda sürpriz gelmiş 😍 Allah bağışlasın bu rahatsızlıklar hep mi vardı yoksa kilo sonrası gelen durumlar mı daha çok gençsin umarım zamanla düzelir durumun 🤗
1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazabilir misin ? Yarından itibaren menülerini bekliyoruz menüleri yazdığımız sayfa üst kısımda etiketli ✌ diyetisyenle kilo veremeyip burdaki enerji ile kilo veren çok arkadaşımız oldu umarım senin içinde öyle olur 🤩

Canımsın anlayışın için teşekkürler 💜

İnşallah hayırlısı olur ne diyeyim 🙈 Önemli olan koruyabilmek, ama ben öyle bir ekipteyim ki herkesin yeri çok ayrı, ben bıraksam onlar beni bırakmaz adım gibi eminim 💕
Evvet aynen öyle bırakmayız valla kilo korumada da birlikteyiz inşallah 💪

yuz puancik mi🙈150 olsa kurtarmaz mi😂
Şaka bir yana ay o kadar sıcak ki iki gündür, otururken bile sırtımdan akıyor ter😭 sabah markete gittim, kahvaltıya beynimi koyacaktır pisti resmen😭
Ceylansnn Ceylansnn kuzum ben pistin, sende durum ne
Sultanım hiç sorma bugün Bi lazere gidip geldim işkenceydi bu sıcakta da eriyemezsem benden Bi halt olmaz o kanaate vardım.

Kızlar listemizi hazırladım şimdiden.. yine alıntıla diyerek ilerletelim lütfen 🤗
Güzelce doldurun listeyi hanım hanımcıııkkkkk :sinirli: :KK200:

***5. Takım 681. Etap***

emnis(63,6/
Cagrihilal1(68,3/
birsevgi(72,0/) izne ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
balpamuk(64,5/
Ceylansnn (67.4/
hanmeli(68,3/
Suskunhanim(57,0/
EceZ (57.9/
ortabahar (54.6/
pacman (66,3/
Tempus (72,5/

0zlem(74,5/

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
leyl-i-fer(76,8/
Fancynancy (86,6/)606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57 (87,5 ) 597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
Ozgenurrrr (68/) yeni üye başlagıç tarihi: 28.06.2020 başlangıç kilo : 68 hedef kg : 58
SaskinAnne ( 84,7) yeni üye başlangıç tarihi : 02.07.2020 başlangıç kilo: 84,7 hedef kg : 65

Son düzenleme:
Merhabalar
Hoşgeldiniz.
Sağlıkla güzel kilolar verirsiniz inşaAllah.

ay dün zıpta kendimi çok zorlamışım bacaklarımın arkası yürürken çekiyor adım atamıyom merdiven inip çıkamıyom ne hamlamışım ama yaa

Hoşgeldinn, benimde topuk dikenim var sporda ilk birkaç gün çok zorluyor sonra ayaklarımın altında maden suyu şişesi çevirince geçiyor komple değil tabi kilo verdikçe vücudumuz güçlendikçe umarım bu ağrılar,hastalıklar bizi terk edip gidecek:KK19:
Hoş buldum
Topuk dikeni de zor olur geçmiş olsun
Benimki romatizmal malesef inşaallah geçer bir gun

Merhaba hoşgeldin.
Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Hastalıklarla ilgili geçmiş olsun oncelikle allah dermansiz dert vermesin ne kadar zor olsada hayat devam ediyor. Insulin direnci kilo vermeni etkiler tabiki ama imkansız değil. Daha önce başarmışsın demek ki isteyince iradene sahip olabiliyorsun bir defa yaptıysan yine yapabilirsin. Romatizma spor yapmanı zorlaştırır tam bilmiyorum ama romatizmal ağrıları dindirmek içinde bazı hareketler falan öneriyorlar. Doktoruna sorup onun izin verdiği ölçüde yapabilirsin. Pilates ve yürüyüş gibi. Hepimiz için zorlu ve uzun bir yol ama bitecek illa ki. Yeter ki iste ve vazgeçme. Inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
Hasimato daha çok etkiliyor ama bahane üretmiyorum sonuçta kilo verirsem hepsi azalacak
Hafif karın egzersizleri yapıyorum haftada 2 gün leslie hepsi bu kadar 😞

Back
X