• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK70: :KK70: :KK70: alalh seni ya
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yahu tükenmişlik sendromuna girme iyi gidiyoruz 😍😍
Yalnız ben hem cumanın atlatılması hemde 2 gündür yemek yemiyor oluşumun etkisiyle başım hafifleyince yemeğe saldırdım
2 tabak makarna yedim gözüm döndü :confused::confused:
Afiyet olsun 😂😂

Cherry Mom Cherry Mom haftasonu kontrol listemizle karşınızdayım eller ağızlar boş dursun haftasonu 👀😂

Eklentiler

• 4D395420-1866-43FF-9A2B-DB733A0C15D6.webp
    4D395420-1866-43FF-9A2B-DB733A0C15D6.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 31
Cherry Mom Cherry Mom haftasonu kontrol listemizle karşınızdayım eller ağızlar boş dursun haftasonu 👀😂
Bi pazartesi sendromum eksikti. Hiç kaçamak yapacak fırsat tanımıyorsunuz 🙈🙈 cuma yesem pazartesine toplanmaz pazartesi yesem cumaya toplanmaz. Kime selam versem bi listesi var 😂😂😂

Bi pazartesi sendromum eksikti. Hiç kaçamak yapacak fırsat tanımıyorsunuz 🙈🙈 cuma yesem pazartesine toplanmaz pazartesi yesem cumaya toplanmaz. Kime selam versem bi listesi var 😂😂😂
İşte böylelikle daha güzel eksiler görceezz 😍

Hahahahaha valşla bu iş EceZ EceZ in başının altından çıktı 🤫🤭🤭🤭
İyi oldu iyiiiii sağolsun paw da takip edecek kül yutmaz bir kadro ile karşınızdayız daha ne olsun :KK70:

Back
X