• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menim

Kahvaltı domates, 2 yk lor, 1 dilim tt ekmek

Ara sade kahve, 10 çiğ fıstık

Öğle 4 yk bulgur pilavı, yoğurt

Akşam karışık oldu biraz öğleden sonra dışarıda işlerim vardı..

Söğüş ve meze çeşitlerinden yedim 2 şer çatal

Kaçamak var 🙄 kaçamak değil de regl dönemim yakın pek dayanamadım😪 cezam neyse razıyım 🤧

Sade soda

Su 1,5 lt den fazla spor yok 😶 30 dk yürüyüş var
Kaçamak dünde vardı ama 😬
1000 zıp ama bugün gün bitmeden 🙄🙄🙄

Mezarcı geldi haanıııımmm her türlü gömme toprak atma kefene koyma işlemleri itina ile yapılır :cool::cool:

Balım sporunu ayrı yazarsan güzel olur menün çok karmakarışık gözüküyor böyle çünkü bölerek daha güzel şekle sokabilirsin :KK200:

7 kaşık pilav akşam 8 için bence fazla canım pilav oranını bir dahaki sefere biraz daha düşürebilir misin? Onun yerine sebzeni arttırabilirsin güzel olur :KK200:

Döner pide vs tüketiyorsun ya canım öğle yemeğini dışarıda mı yiyorsun hep ondan mı öyle oluyor yoksa evde de mi o şekilde besleniyorsun :KK200:

Kaçamak derken KAÇAMAK derken !!!!1111birbir içeriğini neden yazmadınız leydim yoksa sizi korkutan bir şey mi var:sinirli::sinirli::sinirli:
Canınız çekmesin diye :D

Mezarcı geldi haanıııımmm her türlü gömme toprak atma kefene koyma işlemleri itina ile yapılır :cool::cool:

Balım sporunu ayrı yazarsan güzel olur menün çok karmakarışık gözüküyor böyle çünkü bölerek daha güzel şekle sokabilirsin :KK200:

7 kaşık pilav akşam 8 için bence fazla canım pilav oranını bir dahaki sefere biraz daha düşürebilir misin? Onun yerine sebzeni arttırabilirsin güzel olur :KK200:

Döner pide vs tüketiyorsun ya canım öğle yemeğini dışarıda mı yiyorsun hep ondan mı öyle oluyor yoksa evde de mi o şekilde besleniyorsun :KK200:

Kaçamak derken KAÇAMAK derken !!!!1111birbir içeriğini neden yazmadınız leydim yoksa sizi korkutan bir şey mi var:sinirli::sinirli::sinirli:
Sivridilli falan ama kız haklı hanımLar 😣😣😣 diyet grubuna bakın helee kimse görmesin 😬😬😬

Sivridilli falan ama kız haklı hanımLar 😣😣😣 diyet grubuna bakın helee kimse görmesin 😬😬😬
Herkes tatlı dil olursa kimse kimseyi dikkate almaz zaten kaptanım :KK200: :KK200: buradaki menüler ile birbirimize örnek olmamız lazım hatalarımızı konuşmazsak çoğu zaman hata olduklarını bile bilemeyiz. Önce beslenme konusunda bilinçlenelim kilo vermek zaten arkasından geliyor değil mi:nazar:

Badileri paylaştıydı gündüz 🙊
Anam biri spor listesi der biri body der durun ayol yeni hafta yeni başlıyor 🙈🙈 sıkıştırmayın beni :KK61:
Oy kıyamam kaptanim tamam sustum🥰🙂😉
Yenii bodyleri sordu sanırım onlarıda yapıyorum hemen
evet onları sormuştum🙂
Evet yeni düştü jetonum 🙈 sorry S Suskunhanim
İyice kendimizden geçtik😅😂

Herkes tatlı dil olursa kimse kimseyi dikkate almaz zaten kaptanım :KK200: :KK200: buradaki menüler ile birbirimize örnek olmamız lazım hatalarımızı konuşmazsak çoğu zaman hata olduklarını bile bilemeyiz. Önce beslenme konusunda bilinçlenelim kilo vermek zaten arkasından geliyor değil mi:nazar:
Ben kaçamağa karşı değilim canım kimsenin kendini sıkıp sıkıp sonra alakasız bir sinir anında yeme atağı yaşamasını istemem o yüzden haftada 1 akılda kalan canın çok istediği birşey bence yenebilir.. Çünkü herkesin 3 5 kg fzlası yok uzun süre bu tempo devam edecekse arada beynide o haz ile doyurmak lazım diye düşünüyorum
Ama menülerde devamlı karbonhidrat olması hiç spor olmaması vs banada ters gelen durumlar dediğin gibi birbirimizi eleştire eleştire menüleri dengelememiz lazım

merakla beklenennn bodyler buyrun efendimmm
eksik yok umarım girmek yada çıkmak isteyenler varsa dönüş yaparsa sevinirim canlar

@ortabahar hani demiştin ya hilal e mahcubiyetimi nasıl ödeyeceğm diye sırf o yüzden yine bodysiniz haydi bakalım ♥

bodyler birbirinin herşeyinden sorumlu unutmayalım ✌✌

Yanlış mı goruyorum @ecwz mi benim başım😂😂🤩🤩🤩
Onu ben kendim bile yapamıyorum ki :confused: haklısın yazabilen yazsa kendini öyle alıştırsa daha iyi 🤷
Ben saat ona yetiştirmeye çalışiyorum 🙈yetişmiyor da mazeretimi yazıyordum reyyana
Adım mezarcı oldu + geleni kaçamak yapanı gömüyorum diye
Biz seni böyle seviyoruz🤩🥰
Kolejin zengin,şımarık sivri dilli kızı gibi 😂😂
Vuhuuu bu nasıl bir tabirdir😂😂

Mehfam Mehfam evde tadilat var işten fırsat buldukça spor yapıyorum bugün sadece 10 dk hıt kardıyo 😊
Cnm kolay gelsin. Ne güzel yine spor yapmışsın. Birde Kaptanımızı etiketler isen menü ve spor paylaşırken iyi olur. Kaptanımız da spor Listesi ve puanlamalarını ayarlıyor 😊

Back
X