- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.361
Kız bizden rahatKorksam mıı sevinsem mii bilemedimNeyse benim daha en az 8-10 kilom var. Kafam rahat.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bizden rahatKorksam mıı sevinsem mii bilemedimNeyse benim daha en az 8-10 kilom var. Kafam rahat.
![]()
Kaçamak dünde vardı amaBugünkü menim
Kahvaltı domates, 2 yk lor, 1 dilim tt ekmek
Ara sade kahve, 10 çiğ fıstık
Öğle 4 yk bulgur pilavı, yoğurt
Akşam karışık oldu biraz öğleden sonra dışarıda işlerim vardı..
Söğüş ve meze çeşitlerinden yedim 2 şer çatal
Kaçamak varkaçamak değil de regl dönemim yakın pek dayanamadım
cezam neyse razıyım
Sade soda
Su 1,5 lt den fazla spor yok30 dk yürüyüş var
Yok bu hafta baş düşmanım paco oldu özelde bana bıçak filan çektiler bu iş artık kan davası gerekirse çift antreman yapıp vermicem birinciliği onlaraBu hafta kaç kilo veriyoruzrakip takım
Canınız çekmesin diyeMezarcı geldi haanıııımmm her türlü gömme toprak atma kefene koyma işlemleri itina ile yapılır
Balım sporunu ayrı yazarsan güzel olur menün çok karmakarışık gözüküyor böyle çünkü bölerek daha güzel şekle sokabilirsin
7 kaşık pilav akşam 8 için bence fazla canım pilav oranını bir dahaki sefere biraz daha düşürebilir misin? Onun yerine sebzeni arttırabilirsin güzel olur
Döner pide vs tüketiyorsun ya canım öğle yemeğini dışarıda mı yiyorsun hep ondan mı öyle oluyor yoksa evde de mi o şekilde besleniyorsun
Kaçamak derken KAÇAMAK derken !!!!1111birbir içeriğini neden yazmadınız leydim yoksa sizi korkutan bir şey mi var![]()
Sivridilli falan ama kız haklı hanımLarMezarcı geldi haanıııımmm her türlü gömme toprak atma kefene koyma işlemleri itina ile yapılır
Balım sporunu ayrı yazarsan güzel olur menün çok karmakarışık gözüküyor böyle çünkü bölerek daha güzel şekle sokabilirsin
7 kaşık pilav akşam 8 için bence fazla canım pilav oranını bir dahaki sefere biraz daha düşürebilir misin? Onun yerine sebzeni arttırabilirsin güzel olur
Döner pide vs tüketiyorsun ya canım öğle yemeğini dışarıda mı yiyorsun hep ondan mı öyle oluyor yoksa evde de mi o şekilde besleniyorsun
Kaçamak derken KAÇAMAK derken !!!!1111birbir içeriğini neden yazmadınız leydim yoksa sizi korkutan bir şey mi var![]()
Herkes tatlı dil olursa kimse kimseyi dikkate almaz zaten kaptanımSivridilli falan ama kız haklı hanımLardiyet grubuna bakın helee kimse görmesin
![]()
Badileri paylaştıydı gündüz![]()
Oy kıyamam kaptanim tamam sustumAnam biri spor listesi der biri body der durun ayol yeni hafta yeni başlıyorsıkıştırmayın beni
![]()
evet onları sormuştumYenii bodyleri sordu sanırım onlarıda yapıyorum hemen
İyice kendimizden geçtik
Ben kaçamağa karşı değilim canım kimsenin kendini sıkıp sıkıp sonra alakasız bir sinir anında yeme atağı yaşamasını istemem o yüzden haftada 1 akılda kalan canın çok istediği birşey bence yenebilir.. Çünkü herkesin 3 5 kg fzlası yok uzun süre bu tempo devam edecekse arada beynide o haz ile doyurmak lazım diye düşünüyorumHerkes tatlı dil olursa kimse kimseyi dikkate almaz zaten kaptanım![]()
buradaki menüler ile birbirimize örnek olmamız lazım hatalarımızı konuşmazsak çoğu zaman hata olduklarını bile bilemeyiz. Önce beslenme konusunda bilinçlenelim kilo vermek zaten arkasından geliyor değil mi
![]()
Yanlış mı goruyorum @ecwz mi benim başımmerakla beklenennn bodyler buyrun efendimmm
eksik yok umarım girmek yada çıkmak isteyenler varsa dönüş yaparsa sevinirim canlar
@ortabahar hani demiştin ya hilal e mahcubiyetimi nasıl ödeyeceğm diye sırf o yüzden yine bodysiniz haydi bakalım ♥
bodyler birbirinin herşeyinden sorumlu unutmayalım ✌✌
Ben saat ona yetiştirmeye çalışiyorumOnu ben kendim bile yapamıyorum kihaklısın yazabilen yazsa kendini öyle alıştırsa daha iyi
![]()
Biz seni böyle seviyoruzAdım mezarcı oldu + geleni kaçamak yapanı gömüyorum diye
Vuhuuu bu nasıl bir tabirdirKolejin zengin,şımarık sivri dilli kızı gibi![]()
Ah canım süpersinnn
HıhımAh canım süpersinnn![]()
Bu hafta artık kaçamaksız temiz devam etsin olur mu![]()
Hahaha ne güzel değil miYanlış mı goruyorum @ecwz mi benim başım![]()
Etin de benim kemiğin de bu hafta mezun edicez seni kısmetseYanlış mı goruyorum @ecwz mi benim başım![]()
Cnm kolay gelsin. Ne güzel yine spor yapmışsın. Birde Kaptanımızı etiketler isen menü ve spor paylaşırken iyi olur. Kaptanımız da spor Listesi ve puanlamalarını ayarlıyor
Sag ol canım öğreneceğim inşallah zamanlaCnm kolay gelsin. Ne güzel yine spor yapmışsın. Birde Kaptanımızı etiketler isen menü ve spor paylaşırken iyi olur. Kaptanımız da spor Listesi ve puanlamalarını ayarlıyor![]()
Olur cnm hatta çok iyi olur ama şu malum günleri atlatalım ikimizde olur muMehfam şş ben ince gözüküyom diye almadım diyodum ama kilo almışım bizde body olalım mı yine yeniden sen koruma ben eksilme
![]()
Rica ederim. Tabiki öğrenirsin. Hiç sıkıntı yapma. Bak gelir gelmez Menü bile paylaştın maşallah, hemen ekliyorum seni listeyeSag ol canım öğreneceğim inşallah zamanla