• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya bu altıdan sonra yememeyi nasıl beceriyorsunuz bende 6 da yiyorum 1 den sonra uyuyorum,ille içeceğin yanına bişeyler istiyorum.bendemi dayanıksızlık var acaba.dündesaat 3 te kahveyle incir ceviz vs yedim 6 da değil 7,5 ta sofraya oturdum diye bi mide bulantısı bi halsizlik eşim kızıyor 4 saat dayanamıyorsun açlığa diye,üzüldüm öyle deyince.neden olaki psikolojikmi🙄
Ne acılar ne acılar leylim. Bizde yemek istiyoruz çok istiyoruz ama yiyemiyoruz. Yediklerin ınsulini yükseltiyor olabilir o yüzden bir anda elin ayağın titriyor bisey yemek istiyorsun. Bende 6 da yiyorum gece 4 de yatıyorum. Mecburiyetten tutuyoruz kendimizi yoksa nasıl vereceğiz.🙈🙈

sabah 》2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 kk peynir domates salatalık
öğlen 》12 kiraz 2 ceviz
akşam 》2 porsiyon yeşil fasulye 1 yk yoğurt

gün boyu 1 lt dukan birası
su 1,5 lt
spor 8 bin adım

C Cagrihilal1 Cherry Mom Cherry Mom
Ortim adım sayısını 10 bine yükselterek başlayabiliriz spora bugün birazda zıplarsın zaten. Yarın walk günü yarında en az 15 bin yaparız 👍👍

4 Temmuz Menü
Sabah: 1 bardak kefir smoothiem + 1 dilim peynir + yeşillik
Ara: 3 kaşık marmelat vallahi gömdüm ama sonra koşa koşa spora gittim yaktım yani inş yanmıştır xD
Öğle: 1 kutu ton balığı + yeşil salata + 1 bardak kefir
Akşam: 1 kase tuzsuz bol salatalıklı zeytinyağı cacık + 2 elma + biraz daha marmelat sanırım bunu yakamadım :KK70:

4 Temmuz Spor
1 saat bisiklet
1 saat yürüyüş
1500 bölgesel
Tatlım öncelikle şu öğünler arasına bir tık boşluk birakiver çok karışık duruyor. Yediklerin az görünsün diye böyle yazıyorsun sanirim. Marmelatta miktar bildirmemişsin belli ki 1 kaşık değil. Bu hafta regl olabilirim demistin bu ihtimal bu menü ne bileyim yani. 1500 bölgesel demissin kolunu kaldırdın 1 indirdin 2 öyle tek tek sayıyormusun. 😂😂

Tatlım öncelikle şu öğünler arasına bir tık boşluk birakiver çok karışık duruyor. Yediklerin az görünsün diye böyle yazıyorsun sanirim. Marmelatta miktar bildirmemişsin belli ki 1 kaşık değil. Bu hafta regl olabilirim demistin bu ihtimal bu menü ne bileyim yani. 1500 bölgesel demissin kolunu kaldırdın 1 indirdin 2 öyle tek tek sayıyormusun. 😂😂
1 kaşık olmadığı için miktar belirtmedim zaten ahahah :D :D Her şeyi de görüyorlar yaa ay tamam yarından itibaren şekersiz beslenmeye geçiyorum yine 1 kilo veriyim de gör :KK11::KK11::KK12::KK12::KK4:

1 kaşık olmadığı için miktar belirtmedim zaten ahahah :KK70: :KK70: Her şeyi de görüyorlar yaa ay tamam yarından itibaren şekersiz beslenmeye geçiyorum yine 1 kilo veriyim de gör :KK11::KK11::KK12::KK12::KK4:
Basuru bahane edip marmelatlari gomuyorsun nasıl olacak o 1 kilo yaptigin spor marmelatta çalışıyor 😂😂

Hahahahah hilal ya 🤭🤭🤭

Hmm ben finallerde bitti çoktan sanıyorum 🙈
Kolay gelsinnn :) :kahve:
Belki üniversiteden üniversiteye değişebilir akademik takvimler. Arada bayram tatili girdiği için normalde bayram sonu yapılacaktı zaten vizeler. Ogretmenmisin sende

Back
X