• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatile mi kaptan. Tatileyse bol boş deniz çok çarpmaz sıcak.

Çocukla spor diye buna derler helal kaptan 👏👏

Görümcem orada ona gideceğiz canım denize gireriz tabi ama yinede zorlar ben pek sıcağa gelemiyorum 😣enerjim çekiliyor sanki

Çocukla spor yapmaya alıştım canım valla 🤭 gecede o yatınca bisiklet falan yapıyorum

Ayak bileğine tak bari 😂😂
Mesajı okuduktan sonra bu kesin hilaldir deyip yazana bakmak😂😂🥰🥰🥰🥰
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım hilali bir katakulliye getirip mezun mu etsek netsek titanik gibi batırdı bizi bu hafta :d
Yaaa yapma öyle C Cagrihilal1 cigime güveniyorum,eksi bile gelir cumaya🥰🥰🥰
300 zıp yaptım✌🏻😍 pawlover pawlover
Benim için büyük bir gelişme😃 Teşekkür ederim paw. Belki devam ederim ama benim trambolinim bozulmuş yaaa gıcır gıcır deli etti beni😬 Yeni trambolin almam lazım. Markalar arasında karar veremedim. Delta mı alsam acaba🙄 Böyle gıcırdama sorunu olursa siye korkuyorum açıkçası kargolarla uğraşmayı da hiç sevmiyorum.
Delta aldım bir iki hafta oluyor şimdilik iyi gibi ama ortası çabuk esnedi gibi geldi belki de ilk geldiğinde öyleydi bilmiyorum🙈ama memnunum simdilik
Süpersin bakalım kim kimi geçcek gün sonundaa 🤩 ben söylemişimdir decathlondan aldım çok memnunumm
kendi sitesine bakmıştım çok hoşuma gitmişti senin attığın ama bitmisti
Yetenekli insan seni😍😍
Merhabalar
Ancak girebildim işlerimi bitirdim eşim canım eşim biricik eşim aşure istedi 😊 bu akşama büyük sınav var bende
canım eşim derken dişlerini sıktığını görür gibiyim😂😂😂😂
Oğlumda salondaa walk walk yaptık ona göre yakalamaca bana göre walk 🤭🤭
Heheh biz de saklambaç oynayacağız o niyetle🙈

Görümcem orada ona gideceğiz canım denize gireriz tabi ama yinede zorlar ben pek sıcağa gelemiyorum 😣enerjim çekiliyor sanki

Çocukla spor yapmaya alıştım canım valla 🤭 gecede o yatınca bisiklet falan yapıyorum
Sıcakta şişiyor musun sen de? Bı ben miyim ya🙈

Aynen canım gerçekten şişiyorm halsizleşiyorum
Birde ben yeni kapandım sayılır halen pek alışamadım sıcakta zorluyor beni başörtüsü falan şimdi üstüne birde maske eklendi 🤨🤨 :)))
İlk geldiğim günlerde kafamı kaldiramiyordum yastıkta🙈şimdi alıştım şükür🙂
Eşarp ile zor oluyor gerçekten ama ince pamuklu şallar eşarplar var tercih edebilirsin😉 bir nebze kolaylaştırır😉
Maske ah maske🙈geçen hazır sal gördüm maske de olabiliyordu bir bölümü😅bı an bozmuştur niyeti alıp denesem mi acaba diye🙈🙈kalabalıkta şalı çekip tengada açardım🙈🙈🙈

İlk geldiğim günlerde kafamı kaldiramiyordum yastıkta🙈şimdi alıştım şükür🙂
Eşarp ile zor oluyor gerçekten ama ince pamuklu şallar eşarplar var tercih edebilirsin😉 bir nebze kolaylaştırır😉
Maske ah maske🙈geçen hazır sal gördüm maske de olabiliyordu bir bölümü😅bı an bozmuştur niyeti alıp denesem mi acaba diye🙈🙈kalabalıkta şalı çekip tengada açardım🙈🙈🙈
Aynen ben cahillik pamuklu rahatlığını geç öğrendim çocukla parkta falan onlar olmasa ne yaparım 😬 şaldada öyle pamuklu ipek karışımı olanlar yine iyi tabi ben bunları eziyet çektikten sonra öğrendim 😀😀
Dediğin şalı anlamadım ama peçe gibi falan mı acaba 🙄 öyleyse ondan da sıkılırım :KK70: ah bu çocuk olmasa tüm yazı evde geçircemm😀

Kızlar doktorum aradı geçen ki tahliller smear flan temizmiş sadece d vitamini çok düşük dedi damla vermiş bende niye yorgunlıktan ağlamak geliyor bana diyordum zayıflamayada engel tabi bakalım iyi olur inşallah başladım bugün ..
Birde adet düzensizliğim için tarlusal yazmış inşallah o tartıda + yaratmaz pacman pacman sen biliyormusun kuzum

Kızlar doktorum aradı geçen ki tahliller smear flan temizmiş sadece d vitamini çok düşük dedi damla vermiş bende niye yorgunlıktan ağlamak geliyor bana diyordum zayıflamayada engel tabi bakalım iyi olur inşallah başladım bugün ..
Birde adet düzensizliğim için tarlusal yazmış inşallah o tartıda + yaratmaz pacman pacman sen biliyormusun kuzum
Çok sevindim 😍

Back
X