• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meraba herkese
menum
09:KK30: 2 haslanmis yumurta, yesillik,domates,13 zeytin,peynir,lor peynir

14:30 20 tane karisik badem,findik,fistik

18:00 3 tane orta boy bulgurlu biber dolmasi, 3 kasik yogurtlu kabak,1 tabak salata

3 litre su, adimlar Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Merhaba canım
Menün güzel afiyett olsun sadece 20 tane kuruyemiş yerine 10 olsaymış süper olurmuş ama öğle yemeği falan olmadığı için yine iyi ✌
Spor yokmu

İyi akşamlar kızlaar, durum kötü gibi gözüküyo cumaya ne kaldı başlayın sporlara dikkat edin menülere göreyim sizi :sinirli:

Cherry Mom Cherry Mom
pacman pacman
ortabahar ortabahar
Cute Bean Cute Bean

sizleri tebrik ediyoruumm 😍🥰🎉

balpamuk balpamuk ve 0zlem 0zlem bu haftalık bildiremeyeceklerini söyledikleri için muaf tuttum 😊 diğer arkadaşlar haftaya bildirirse çok seviniriimm en azından bildiremeyecekseniz de bildiremeyeceğinizi söyleyebilirsiniz bence ❤️

02D5FB01-07CA-414F-BB7D-1BF8DF4F65F4.webp

İyi akşamlar kızlaar, durum kötü gibi gözüküyo cumaya ne kaldı başlayın sporlara dikkat edin menülere göreyim sizi :sinirli:

Cherry Mom Cherry Mom
pacman pacman
ortabahar ortabahar
Cute Bean Cute Bean

balpamuk balpamuk ve 0zlem 0zlem bu haftalık bildiremeyeceklerini söyledikleri için muaf tuttum 😊 diğer arkadaşlar haftaya bildirirse çok seviniriimm en azından bildiremeyecekseniz de bildiremeyeceğinizi söyleyebilirsiniz bence ❤

Eki Görüntüle 2658722
C Cagrihilal1 ne ballısın 3kg yazarken 3g yazmışım :KK70:

Kızlar doktorum aradı geçen ki tahliller smear flan temizmiş sadece d vitamini çok düşük dedi damla vermiş bende niye yorgunlıktan ağlamak geliyor bana diyordum zayıflamayada engel tabi bakalım iyi olur inşallah başladım bugün ..
Birde adet düzensizliğim için tarlusal yazmış inşallah o tartıda + yaratmaz pacman pacman sen biliyormusun kuzum
Senin demi adet duzensiziligi var. Cağın yeni sorunu mu bu 🤔🤔

Cherry Mom Cherry Mom
pacman pacman
ortabahar ortabahar
Cute Bean Cute Bean

balpamuk balpamuk ve 0zlem 0zlem bu haftalık bildiremeyeceklerini söyledikleri için muaf tuttum 😊 diğer arkadaşlar haftaya bildirirse çok seviniriimm en azından bildiremeyecekseniz de bildiremeyeceğinizi söyleyebilirsiniz bence ❤

Eki Görüntüle 2658722
Eline sağlık canım ♥️ ♥️♥️
Kızlar kemerleri sıkalım cidden 😬

Cherry Mom Cherry Mom
pacman pacman
ortabahar ortabahar
Cute Bean Cute Bean

Eki Görüntüle 2658722
Keşke bende muaf olaydım ya 🙈🙈

pawlover pawlover ellerine sağlık kuzuum. Benim reglim bitti bu aradan, regl bittiği hafta aniden bi kilo kaybı oluşuyo inşallah böyle devam eder ama genelde duruyor sonra 😰

Misafir var bir sürü tatlı yaptık ama yemeyeceğim tabi ki 🙅🏼‍♀️💪🏻 İyi akşamlar dileyip kaçıyorum gece uğrarım yinee.

:KK200:
Amman dikkat tatlılara. Dikkat edersem durmaz bencee herşey senin elinde 🤩

Cherry Mom Cherry Mom
pacman pacman
ortabahar ortabahar
Cute Bean Cute Bean

Eki Görüntüle 2658722
Bu eksi gelen 4 arkadaşımız tebrik ediyorum ve cuma için hedeflerinin büyük olduğunu tahmin ediyorum. Inşallah benden fazla verirsiniz cumaya sizi geçersem hatta gruptaki herkesi geçersem büyük olay olur ha 😂😂😂

Bu eksi gelen 4 arkadaşımız tebrik ediyorum ve cuma için hedeflerinin büyük olduğunu tahmin ediyorum. Inşallah benden fazla verirsiniz cumaya sizi geçersem hatta gruptaki herkesi geçersem büyük olay olur ha 😂😂😂
Hahahaha ya işte ben dedim ya cuma günü eksi gelmek bana yaramıyor 🙈

Kızlar doktorum aradı geçen ki tahliller smear flan temizmiş sadece d vitamini çok düşük dedi damla vermiş bende niye yorgunlıktan ağlamak geliyor bana diyordum zayıflamayada engel tabi bakalım iyi olur inşallah başladım bugün ..
Birde adet düzensizliğim için tarlusal yazmış inşallah o tartıda + yaratmaz pacman pacman sen biliyormusun kuzum
Çok iyi cnm sevindim. Geçmiş olsun

Back
X