• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde İstanbuldaki evim öyleydi 86 metrekare şimdi 140 metrekare 🙈 İstanbul Ankara farkı Ankarada küçük ev yok 😀
Ama bu evde eski işte hanmeli hanmeli dediğin gibi burasıda lojman girrerken banyo mutlak yaptırdık ama yinede eski duvarlar bile yamuk 😁😁 bir çerçeve ayna falan alıp takıyorum kendini hiç göstermiyor
Sadece çocuk için ortamı iyi işte 🤗
Siz düşünüyor musunuz canım çocuk ne kadar oldu evleneli ?
Biz girerken yaptırmadık bile.. hem eşimin üşengeçlipi hem de idarecinin isteksizliği derken ben rutubet kokan camları su akıtan kılın buz gibi donan yazın cayır cayır yanan evde 5 yıl geçirdim.. artık en son yıl isyan bayrağını çektim ve gittim.. iyilik de gittik diyoruz eşimle de böyle bizim için daha iyi oldu benlm için çocuk için .. tabii oralarda gezilcek yerler daha çoktu.. hergğn ayrı mekan gezerdim artık burası çok çok küçük bir sahil yeri bir tane park var 😂😂 ama napalım eksi artı bir şeyler olacak 🤷🏻‍♀️rabbim bi ev nasip etsin bahçeli de ooooo ne güzel olur ♥️

İyi akşamlar canım
Aslında kendinde yazmışssın yumurtlama döneminde şişkin oluyorm diye 1 günde 2 kg tabiki normal değil ve muhtemelen bu sebepledir veya başka bir şey ödem yapmıştır akşam biraz tuzu kaçırsam inan tartıda hemen + çıkıyorum.
Menülerine ilk günden itibaren baktım genel olarak güzel aşureyi görmedim 😁🙈
Belki tek eleştiri kahvaltıda olan kirazlara olabilir 1 kiraz 4 kalori sen genelde 12 tane yiyorsun kahvaltılarda sadece buradan 48 cal geliyor ..
Birde yapabildiğim kadar spor yapıyorum demişsin bize bildirdiğin geldiğinden beri 1 saat yürüyüş başka var mıydı ? Yok ise kesinlikle yürüyüşü arttırmalısın derim .
Tüm bunları 1 günde +2 gördün diye yazmıyorum sende o Kiloya takıp moralini bozma lütfen inann neler neler yapıyoruz gram gidiyor 🤷
Aşureyi yedim 😊
Yapıyorum 30 dk ya da anneme gidersem 1 saat son 3 gün hep anneme yurudummesela aklıma gelirse yazıyorum ben herkes gibi spor yapamıyorum öyle 10bin adım mümkün değil ayaklarım şişer hemen. Au romatizma beni bitirdi malesef
Diyetisyen 12 yazdı diye 12 yiyorum bazen karpuz yiyorum bugün karpuz yedim mesela
Bir yerde gitmeye başlayacak ama kırılma noktam neresi merak ediyorum

Mor istemiyorum zaten ya... Ben kokusu güzel bir şey istiyorum Yasemin aldım o da yeter şimdilik ♥ Hanımeli de alabilirim ama salon da cam önüne sardırabilirim sadece 🤷🏻‍♀️.. ne kadar güzel olur aslın da ama oraya da 20 lt lik kova sığmaz ki 😣...
Bugün zaten toprak yıkamaktan boruları tıkamışım.. bendeki tüm su aşağı kat balkonlara inmiş 😣.. öööf.. kiracı olmakta 🤦🏻‍♀️ tecrübe oldu artık napim 🤦🏻‍♀️ama insanlar konuşmuyor mu çok üzülüyorum 😔
toprak niye aktıki canım

mor salkım da çok güzel kokuyor sadece daha az çiçekleniyor hanımeli ve yasemine göre

bugün de yasemini aldığım seraya sordum uzamadı diye. adam dediki kışın zaten dışarıya dayanmıyor. halbuki alırken kaç defa sordum bahçeye dikicem olur mu kışa dayanır mı fln diye. çok sinir bozucu 😬

Bugünkü menüm

Kahvaltı 1 domates yarım soğan ve 1 yumurtayla menemen yanında bir küçük dilim peynir ve 1 ceviz

Ara sade kahve, yeşil çay

Öğle tonbalığı domates biber, yarım ince dilim karpuz

Ara yeşil çay, 10 çiğ fıstık, 2 hurma

Akşam 1 büyük bardak ayran

Su 3 lt den fazla, spor yok
Kahvaltı
1 bardak kefir
2 yumurta ile omlet
1 avuç kiraz

Aralarda
4 kayısı
1 lt sütle sütlü yeşilçay
Maydanoz suyu
Dukan birası
Kiraz sapı
Ne bulduysam denedim.

2.5 lt su

15 bin adım Cherry Mom Cherry Mom ortabahar ortabahar
Ahhh kuzularım aç aç :KK61:

Yap bi çocuk bal gör işler ertelenemiyor 😂😂ertelenecek vakit yok 😂 yaptın yaptın yapamadın yandın 😂😂
Bi de ben bir kaç ev gördüm çocuklu ama feci dağınık.. anne de salmış artık sabah 11 de kalkar akşam 10 da yatar.. üşenir vs.. biraz ondan herhalde öyle bir evim olmasın MAN aman diye diye bir bakıyorum hep temizlik 😂 ne zaman kendimi sokağa atsam o zmama oh ve diyorum yani biraz hava alalım gezelim en az 2-3 saat çıkıyorum hergğn yoksa çocukta haklı hep bir şeylerle uğraşan bir anne kim ister..

Ya sen bi çocuk yap o eve başta sığsan bile bir düzene gidiyor.. her şeyi incik gıncık toparşamak zorunda kalıyorsun.. her şey böyle güzel muntazam hizaya girdiğinde zaten günlük rutin işler kalıyor 🤭o da vitmiyoru 😂😂en çok çamaşır.. her gün beyaz mı yıkanır 😂😂Allah'ım bitmiyor 🤦‍♀️
Benim hergun bir toplama halim var akşam topla öyle uykusunda topla akşam yine topla sağlığı yerinde olsun da dağıtsın napalim ❤

ben erken kapatayım dıyodum ama benden once erken kapatanlar olmus :KK5: yarına cok vermıs cıkmak ıcın bugun az yaptım dıyosun. Hadı bakalım ıns gıtsın kılolarrrr.
İnşallah canım benim🥰
Güzel menüler kızlar ❤
S Suskunhanim erken bırakın yemeği dedik ama sende çok erken bırakmışın 🙈😁
Ay kimin gözü kaldı erken kapatmamda,çabuk söylesin😡 gündüz bir davet gelmişti çok yakın bı akrabamdan ve reddetmiştir(bugün Perşembe diye🙈)çünkü çok ısrar ederler,bırakmazlar. Gitmedim diye trip atmış annemlere, suskun her yere gider ama bize gelmez diye.annemlwr de tatsızlık olmasın gidelim dedi onlara gideceğiz🤦🏻‍♀️ midem bulaniyo deyip yemeyecegim🙄 yerlerse😔 bı de yemedim diye laf edecekler biliyorum ama napim ederlerse etsinler of darlandim🙄

Back
X