• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yakın olsak hepinizi incecik yapardım vallahi hem beslenme koçu hem spor koçu. Askeriye sistemde zayıflatırdım salondan sürünerek çıkardınız. :KK70:

İyi gidiyor balım sıkılaşmaya çalışıyorum biraz geri kilo aldım tabi diyeti bir anda bırakınca. Şimdi yine dikkat ediyorum karnitin aldım onu kullanıyorum 2 gündür. Olmadı pazartesi günkü kiloma göre alt listeye giricem tekrardan üste giremem bir 6 ay kadar ama. :KK70:

Senin de az kaldı mezuniyete Allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah AMİN:KK200::nazar:
Ooooo karnitinn çok iyi olur şimdi düzenli sporda yapıyorsun yağlar erir gider missss 🤩🤩🤩
Bende kullanmıştım ama şimdi düzenli cardiyo yapmadığım için kullanamıyorum
Alt listeye herzamn beklerizz canımm 🤗🤗🤗

Veee yenii bodylerrr bakalım efsane ikili kim olacak ??

**Yeni gelen kızlar olduğu için özet geçeyim bodylik sisteminde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili kazanır 💪

Herkes bodysinden sorumludur menüleri sporları takip etmeli, rakip bodylere karşı sevmeli korumalı kollamalıdır :KK70:

Birinci olan ekibe o hafta yapılan spor tablosunda ek +500 puan eklenir 😎😎
Aaa sevgi sana body vermedim vereyim mi 😁 gerçi kimi vereyimm bilemedim 🤭 kendimi çıkartayım özlemle orti ol ? birsevgi birsevgi

Bütün sporsuzlar bizim takımda 🤣🤣 pac-man spor yapılmıyor ki onu listeden çıkaralım 🤣🤣
Ortimin bu hafta soor puanı olmuşşş 500 görünce ben bile sevindim her nekadar spordan gelmesede 🤣🤣 ben size geçmeyi teklif ettim valla. Ama kaptan bana cevap yazdı mı görmedim :(

Ooooo karnitinn çok iyi olur şimdi düzenli sporda yapıyorsun yağlar erir gider missss 🤩🤩🤩
Bende kullanmıştım ama şimdi düzenli cardiyo yapmadığım için kullanamıyorum
Alt listeye herzamn beklerizz canımm 🤗🤗🤗
Kardiyo yaparken çok enerji veriyor kaptanım güzel oluyor normalde yapamayacağım kardiyoyu karnitin ile yaptım rahatça. :)

Ortimin bu hafta soor puanı olmuşşş 500 görünce ben bile sevindim her nekadar spordan gelmesede 🤣🤣 ben size geçmeyi teklif ettim valla. Ama kaptan bana cevap yazdı mı görmedim :KK43:
Aaaa görmedim
Dur bakayım yeni hafta listesi biraz dengelemişsin doğru ecez ordan çıkınca boşluk kaldı 😁😁😁🤭

Ben bu listeyi anlamadım desem :KK48:
ayrı ayrı ekipler mi var? Bir de toplamalar neye göre. Ay çok soru sordum.
C Cagrihilal1 tebrik ederimmm
Aaaa nasıl anlamadın kuzum fii tarihinden beri yaptığımız liste 🙈 sen eski üyesin :)
1.sayfada spor puanları var ya bisiklet 3 puan cardio 4 Puan vs ... Sen o gün menünde 1 saat eliptik yazıyorsan 60*3 180 puan listeye ekliyorm sonra tüm haftayı topluyorum. Hem bireyselde 1.açıklıyorum. hemde takımı 2 ye böldüm ( rasgele ) iki grup arasında 1. Açıklıyorum 🤩

Eveeet uzun bir aradan sonra bugünkü yarışma sonuclarini açıklayarak sayfaya giriş yapıyorum 😍😍😍
25 temmuz walk sonuçları 🚶🏼‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏾‍♀️

S Suskunhanim 23000 adimlaaa 1. Oluyoor:KK9::KK9::KK9::sampiyon:

U UmutluBen 20311 adımla 2. Oluyor En Büyük KK:nazar:
C Cagrihilal1 15003 adımla 3. Oluyoor :cool:

0zlem 0zlem 14000
Mehfam Mehfam 8000

Cherry Mom Cherry Mom 6044
Piiiii vallaa sonuncu oldum 🤭🤭🤭
Devamsızlığını yarışların bitmesine bağlayan sevgili cgdmk cgdmk nerdesiinnnnn 🙄 :)) aşkolsun neyse sayende ben hariç iyi yürüdüler 😁😁🤭

TEBRİKLERR KIZLARRRRR

Eline sağlık birsevgi birsevgi 😘

Back
X